Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşllh öyle olur,bugünde olmazsa yarın test yapacağım.umutlu dğlim ama teste negatif olunca çok üzülüyorum oyüzden bekliyorum

slm kızlar nasılsınız
ayrederyacım ben 7 sinde adet oldum eylüldede 6 sında olurum zaten adet olunca gitcem dr ki ekimde tüp bebek yapıcaz inş yaz gerçi listedeyim zaten :)
angellllimmm canım yumoşlar alınmış canım inş güzelce döllenirler sonrada annelerine gelip bırakmazlar inş canım hayırlı haberler alısın inş

özgülcum ınsallah canım benim:Saruboceq: kızlar yarın sabah transferım var dua edın bana ınsallah tutunur bebeklerım saglıklı bı sekılde hayırlı haberı vermeyıde nasip etsin rabbım 12 gun sonra heyecan bastı valla karnımda dusundukce onları allahım hepimizin kucagını doldursun tez zamanda:Saruboceq:

canım hayırlı olsun.stres yapma sakın.kaç tane embrio olmuş.haber verdilermi?

angelcimm canım hayırlısı olsun inş.. yumoşların tutunur sana.... dualarımız seninle. sağlıklı güzel bebişlerin olsun... stres yapmamaya çalışşş...... allahtan hayırlısını iste..

12/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
ukla...................................7/ağustos
nergis55............................11/ağustos
aykara2.............................25/ağustos 2.aşılama sonucu bekliyor
ayrederya
maviumutolsun .....................2/eylül
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp şu an tedavide :Saruboceq: sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
özgül23.............(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüp ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp tedavisi sürüyor. :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlaaaarrr bebeklerımı yerlestırdıler sabah hepınıze dua ettım o anda rabbım kabul etsın ınsallah 3 embrıyo transfer edıldı hayırlısı olsun bundan sonra beklemekten baska bısey gelmıyo elımden dua edın kızlar allahım meleklerımı sıkı sıkı tutundursun ınsallah bana 24 agustos test tarıhım allahın ıznıyle hayırlı haberlerı verırım kısmet olursa onların ıcımde olduklarını dusunmek bıle heyecanlandırıyo ınsanı :kedi:mubarek aylarda rabbım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın:Saruboceq:

canım hayırlı olsun inşallah tutunu rbebişlerin inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun angeeeeel, 24 ağustosta güzel haberlerini alırız inşallah:)

canım hayırlı olsun inşallah tutunu rbebişlerin inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.kaydirigubbakcemile3
canım benım tsk ederım ınsallah tutunurlar saglıkla senın melegın nasıl hersey normal gıdıyodur umarımopuyorumnanaktan
hayırlı olsun angeeeeel, 24 ağustosta güzel haberlerini alırız inşallah:)
kardelencım sagol ınsallah 24 agustos da topıkte bayram yaparız :teytey:

canım aynı gün sonuç alıcaz.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

angel canım hayırlı olsun bebişlerin şimdiden tutunsun da üzmesin annesini inşallah hem de 3 tane sana ikiz dileğimden vazgeçiyorum 3 ü birden tutunsun da görkafamçokkarıştı
yok yok yine vazgeçtim hamileliğin zor olur o zaman tekrar ikiz diliyorum senin için sıkı sıkı tutsunlar inşallah 24 ağustosta güzel haberi alalım.valla çok heyecanlandım gelsin çifter çifter:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hayırlı olsun inş sıkı sıkı sana tutunurlar seni bırakmazlar inş duan için saol tatlım allah razı olsun inş rabbim yüzümüzü güldürür hayırlı haberlerini alırız inş

canım ya demek bekleme aşamasına geçtin haydi hayırlı sonuçlar alıcaz inşallah bebeişni bekleyen herkesin yüzü gülsüüüüüüünnnnnnnn:teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…