- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.821
insallah canım benim kalıtelı bı sekılde dollenırlerde hemenceceık tutunurlar bana öglene dogru haber gelır sanırım catlıycam meraktan:kedi::Saruboceq::Saruboceq:
saol canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
ama sen niye hala test yapmıyosun ki.. benim daha önceki hamileliğimde (malesef devam edemedi) çok umutsuz bi şekile adet günümde test için gitmiştim dr.a ve aynen adet sancılarım vardı ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Umarım en kısa zamanda müjdeyi verirsin canım
özgülcum ınsallah canım benim:Saruboceq: kızlar yarın sabah transferım var dua edın bana ınsallah tutunur bebeklerım saglıklı bı sekılde hayırlı haberı vermeyıde nasip etsin rabbım 12 gun sonra heyecan bastı valla karnımda dusundukce onları allahım hepimizin kucagını doldursun tez zamanda:Saruboceq:
canım hayırlı olsun inşallah tutunu rbebişlerin inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.kaydirigubbakcemile3kızlaaaarrr bebeklerımı yerlestırdıler sabahhepınıze dua ettım o anda rabbım kabul etsın ınsallah 3 embrıyo transfer edıldı hayırlısı olsun bundan sonra beklemekten baska bısey gelmıyo elımden dua edın kızlar allahım meleklerımı sıkı sıkı tutundursun ınsallah bana 24 agustos test tarıhım allahın ıznıyle hayırlı haberlerı verırım kısmet olursa onların ıcımde olduklarını dusunmek bıle heyecanlandırıyo ınsanı :kedi:mubarek aylarda rabbım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın:Saruboceq:
kızlaaaarrr bebeklerımı yerlestırdıler sabahhepınıze dua ettım o anda rabbım kabul etsın ınsallah 3 embrıyo transfer edıldı hayırlısı olsun bundan sonra beklemekten baska bısey gelmıyo elımden dua edın kızlar allahım meleklerımı sıkı sıkı tutundursun ınsallah bana 24 agustos test tarıhım allahın ıznıyle hayırlı haberlerı verırım kısmet olursa onların ıcımde olduklarını dusunmek bıle heyecanlandırıyo ınsanı :kedi:mubarek aylarda rabbım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın:Saruboceq:
canım benım tsk ederım ınsallah tutunurlar saglıkla senın melegın nasıl hersey normal gıdıyodur umarımopuyorumnanaktancanım hayırlı olsun inşallah tutunu rbebişlerin inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.kaydirigubbakcemile3
kardelencım sagol ınsallah 24 agustos da topıkte bayram yaparız :teytey:hayırlı olsun angeeeeel, 24 ağustosta güzel haberlerini alırız inşallah:)
kızlaaaarrr bebeklerımı yerlestırdıler sabahhepınıze dua ettım o anda rabbım kabul etsın ınsallah 3 embrıyo transfer edıldı hayırlısı olsun bundan sonra beklemekten baska bısey gelmıyo elımden dua edın kızlar allahım meleklerımı sıkı sıkı tutundursun ınsallah bana 24 agustos test tarıhım allahın ıznıyle hayırlı haberlerı verırım kısmet olursa onların ıcımde olduklarını dusunmek bıle heyecanlandırıyo ınsanı :kedi:mubarek aylarda rabbım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?