- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.841
kızlaaaarrr bebeklerımı yerlestırdıler sabahhepınıze dua ettım o anda rabbım kabul etsın ınsallah 3 embrıyo transfer edıldı hayırlısı olsun bundan sonra beklemekten baska bısey gelmıyo elımden dua edın kızlar allahım meleklerımı sıkı sıkı tutundursun ınsallah bana 24 agustos test tarıhım allahın ıznıyle hayırlı haberlerı verırım kısmet olursa onların ıcımde olduklarını dusunmek bıle heyecanlandırıyo ınsanı :kedi:mubarek aylarda rabbım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın:Saruboceq:
canım cıfte bayram yaparız ınsallahh:lepi::Saruboceq:canım aynı gün sonuç alıcaz.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
maviumutolsun canım benım keske hepsı tutsun ama benım bunye bıraz zayıf:kedi: amannn rabbim yolunu verır elbet mıllet 8 taneyı doguruyokaydirigubbakcemile2ınsallah tatlım ıkız nasip eder rabbım tedavının basından berı hep ıkız gectı ıcımden rabbim herseyden once saglıklı hayırlı omurlu evlat versın bır taneye de razıyım cok tsk ederım canım benım ıyı dıleklerın ıcın yuregıne saglık:1hug::Saruboceq:angel canım hayırlı olsun bebişlerin şimdiden tutunsun da üzmesin annesini inşallah hem de 3 tane sana ikiz dileğimden vazgeçiyorum 3 ü birden tutunsun da görkafamçokkarıştı
yok yok yine vazgeçtim hamileliğin zor olur o zaman tekrar ikiz diliyorum senin için sıkı sıkı tutsunlar inşallah 24 ağustosta güzel haberi alalım.valla çok heyecanlandım gelsin çifter çifter:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
özgulum saol bıtanem ınsallah sımsıkı tutunur ücü de bı taneyı bulamazken cıfter cıfter olur ınsallah allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın kendımden once arkadaslarıma dua edıyorum hep senınde bebegını yollasın rabbım tez zamanda:Saruboceq:a.s.canım hayırlı olsun inş sıkı sıkı sana tutunurlar seni bırakmazlar inş duan için saol tatlım allah razı olsun inş rabbim yüzümüzü güldürür hayırlı haberlerini alırız inş
maviojem gectım canım kısmetse 24 agustosda test yaptırcam pozitıfı gorurum umarım bu kez.senınde tedavıye baslamana az kaldı allahım yardımcın olsunopuyorumnanaktancanım ya demek bekleme aşamasına geçtin haydi hayırlı sonuçlar alıcaz inşallah bebeişni bekleyen herkesin yüzü gülsüüüüüüünnnnnnnn:teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt
aysencım saol canım aminn :Saruboceq:cok tesekkur ederım allah razı olsun hepınızden yalnız bırakmadınız benı :1hug:a.s.hayırlı olsun canım inşlh herşey gönlüne göre olur inan senin kadar bende merak ediyorum heycanlanıyorum sğlıklı ömürlü nasip etsin Allah:Saruboceq:
saol angelim allah razı olsun rabbim çiffter versin inş hepimize inş
aykaracım hayırlı olsun aşılanman canı m inş tutar hayırlı haber alırsın
kızlar hadi beklenmeyen adet tarihlerinizi yazında listeyi düzenleyelim..... hadi pamuk ellerrrrrrrr
alkisalkisalkis
kızlaaaarrr bebeklerımı yerlestırdıler sabahhepınıze dua ettım o anda rabbım kabul etsın ınsallah 3 embrıyo transfer edıldı hayırlısı olsun bundan sonra beklemekten baska bısey gelmıyo elımden dua edın kızlar allahım meleklerımı sıkı sıkı tutundursun ınsallah bana 24 agustos test tarıhım allahın ıznıyle hayırlı haberlerı verırım kısmet olursa onların ıcımde olduklarını dusunmek bıle heyecanlandırıyo ınsanı :kedi:mubarek aylarda rabbım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın:Saruboceq:
angeelllim canım inşallah iyi haberlrini alırım... benden iyi haberler yok listeye yeniden yazılacağım ama artık bebek için 6-7 ay ara vermek istiyorum bu akşam kürtaj olacağım bebeğim 6 cı haftasında ölmüş kalan bebekte canlı değil şu anda beni artık zehirlemeye başlamış doktor değiştridim dün akşam apar topar yoksa daha bekliycektim artık kime inanacağımı şaştım valla.. 3 haftadır ölüp ölüp diriliyorum resmen 4,5 kilo vermişim eşim mide ameliyatı oldu o yatalak bi yandan eşimin ailesiyel sorunlarım var buda tuzu biberi oldu sinrilerim altüst anlayacağın canım bende keçiler kaçmak üzere sen hiç bişi düşünme relax ol bak beterin beteri var genede herşeye rağmen ağrısız sızısız nefes alabilmek çok güzel bugun çok rahatım dün iğne yapıldı inanki insan canından bıkarmı bıktım 3 haftadır herhalde uzun süre bebek düşünmem herşeye razıyım deme sakın allahım hayırlısını ver de bend herşeye razıyım demiştimöpüyorum seni içini fazla karartmayım
angeelllim canım inşallah iyi haberlrini alırım... benden iyi haberler yok listeye yeniden yazılacağım ama artık bebek için 6-7 ay ara vermek istiyorum bu akşam kürtaj olacağım bebeğim 6 cı haftasında ölmüş kalan bebekte canlı değil şu anda beni artık zehirlemeye başlamış doktor değiştridim dün akşam apar topar yoksa daha bekliycektim artık kime inanacağımı şaştım valla.. 3 haftadır ölüp ölüp diriliyorum resmen 4,5 kilo vermişim eşim mide ameliyatı oldu o yatalak bi yandan eşimin ailesiyel sorunlarım var buda tuzu biberi oldu sinrilerim altüst anlayacağın canım bende keçiler kaçmak üzere sen hiç bişi düşünme relax ol bak beterin beteri var genede herşeye rağmen ağrısız sızısız nefes alabilmek çok güzel bugun çok rahatım dün iğne yapıldı inanki insan canından bıkarmı bıktım 3 haftadır herhalde uzun süre bebek düşünmem herşeye razıyım deme sakın allahım hayırlısını ver de bend herşeye razıyım demiştimöpüyorum seni içini fazla karartmayım
Canımmm hadi rastgeleeeeee
İnşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur Rabbim sana İKİZ nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım cok tesekkur ederim hayırlısıyla tutunurlar ins temeli attık bakalımopuyorumnanaktaninsallah adet olmazsında cifte bayram yaparız benim test tarihimde 24 agustos.kendıni ne zaman hazır hıssedıyosan o zmn basla canım tedavıde moral cok onemlı allahım bizlere de annelik duygusunu tattırsın mübarek aylarda:Saruboceq:
inş.. canım allah gönlümüze göre versin... aslında korkuyorumda tüp bebekten.. çok canın acıdı mı senin ..inş. kolay olmuştur.. rabbim inş ikizlerin haberini almayı nasip eder... tüp bebek zor mu angelll ya...
Canımmmm çok çok geçmiş olsun, ii ki değiştirmişsin drunu Rabbim hayırlısını versin tabikide ilerde üzülmenden şimdi böyle olması belki daha iyidir ama sağlığına dikkat et tatlım, eşinede geçmiş olsun, bazen eşlerimizin aileleri bizleri anlayamayabiliyor ne sorununuz varsa inşallah en kısa sürede halledersinde rahata kavuşursun.. Biraz kafanı dinle tatlım üzme tatlı canını herşeyin hayırlısı olsun...:1hug:
angel im gelio gelio sen hiiiiiiiç merak etme yakındır güzel gün.ama hamile kalınca bizi bırakmak yok gelip haberlerimizi alıp bebişini anlatacaksın pardon bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?