Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı olsun canım inşlh herşey gönlüne göre olur inan senin kadar bende merak ediyorum heycanlanıyorum sğlıklı ömürlü nasip etsin Allah:Saruboceq:

canım aynı gün sonuç alıcaz.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
canım cıfte bayram yaparız ınsallahh:lepi::Saruboceq:
maviumutolsun canım benım keske hepsı tutsun ama benım bunye bıraz zayıf:kedi: amannn rabbim yolunu verır elbet mıllet 8 taneyı doguruyokaydirigubbakcemile2ınsallah tatlım ıkız nasip eder rabbım tedavının basından berı hep ıkız gectı ıcımden rabbim herseyden once saglıklı hayırlı omurlu evlat versın bır taneye de razıyım cok tsk ederım canım benım ıyı dıleklerın ıcın yuregıne saglık:1hug::Saruboceq:
canım hayırlı olsun inş sıkı sıkı sana tutunurlar seni bırakmazlar inş duan için saol tatlım allah razı olsun inş rabbim yüzümüzü güldürür hayırlı haberlerini alırız inş
özgulum saol bıtanem ınsallah sımsıkı tutunur ücü de bı taneyı bulamazken cıfter cıfter olur ınsallah allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın kendımden once arkadaslarıma dua edıyorum hep senınde bebegını yollasın rabbım tez zamanda:Saruboceq:a.s.

canım ya demek bekleme aşamasına geçtin haydi hayırlı sonuçlar alıcaz inşallah bebeişni bekleyen herkesin yüzü gülsüüüüüüünnnnnnnn:teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt
maviojem gectım canım kısmetse 24 agustosda test yaptırcam pozitıfı gorurum umarım bu kez.senınde tedavıye baslamana az kaldı allahım yardımcın olsunopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım inşlh herşey gönlüne göre olur inan senin kadar bende merak ediyorum heycanlanıyorum sğlıklı ömürlü nasip etsin Allah:Saruboceq:
aysencım saol canım aminn :Saruboceq:cok tesekkur ederım allah razı olsun hepınızden yalnız bırakmadınız benı :1hug:a.s.

saol angelim allah razı olsun rabbim çiffter versin inş hepimize inş
aykaracım hayırlı olsun aşılanman canı m inş tutar hayırlı haber alırsın

angeelllim canım inşallah iyi haberlrini alırım... benden iyi haberler yok listeye yeniden yazılacağım ama artık bebek için 6-7 ay ara vermek istiyorum bu akşam kürtaj olacağım bebeğim 6 cı haftasında ölmüş kalan bebekte canlı değil şu anda beni artık zehirlemeye başlamış doktor değiştridim dün akşam apar topar yoksa daha bekliycektim artık kime inanacağımı şaştım valla.. 3 haftadır ölüp ölüp diriliyorum resmen 4,5 kilo vermişim eşim mide ameliyatı oldu o yatalak bi yandan eşimin ailesiyel sorunlarım var buda tuzu biberi oldu sinrilerim altüst anlayacağın canım bende keçiler kaçmak üzere sen hiç bişi düşünme relax ol bak beterin beteri var genede herşeye rağmen ağrısız sızısız nefes alabilmek çok güzel bugun çok rahatım dün iğne yapıldı inanki insan canından bıkarmı bıktım 3 haftadır herhalde uzun süre bebek düşünmem herşeye razıyım deme sakın allahım hayırlısını ver de bend herşeye razıyım demiştim öpüyorum seni içini fazla karartmayım

kızlar hadi beklenmeyen adet tarihlerinizi yazında listeyi düzenleyelim..... hadi pamuk ellerrrrrrrr
alkisalkisalkis

Canım ben regli oldum maalesef bu ayda olmadı yeni tarihim 8 eylül
:sinifsinif: Rabbim en kısa sürede evlatlarımızı göndersin bizeee

Canımmm hadi rastgeleeeeee
İnşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur Rabbim sana İKİZ nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canımmmm çok çok geçmiş olsun, ii ki değiştirmişsin drunu Rabbim hayırlısını versin tabikide ilerde üzülmenden şimdi böyle olması belki daha iyidir ama sağlığına dikkat et tatlım, eşinede geçmiş olsun, bazen eşlerimizin aileleri bizleri anlayamayabiliyor ne sorununuz varsa inşallah en kısa sürede halledersinde rahata kavuşursun.. Biraz kafanı dinle tatlım üzme tatlı canını herşeyin hayırlısı olsun...:1hug:

canımmmm benim cok üzüldüm inan:teselli: ama hayırlısı böyleymis demek ki.herzaman hepimiz rabbımden hayırlı olanı istedik.allah yardımcın olsun dualarım seninle:Saruboceq:.insallah tedaviye gerek kalmadan kendiiginden gelir bebegin.senin saglıgın herseyden önemli iyi ki dr degiştirmissin dedigin gibi kime inanacagımızı sasırdık:sm_confused:eşinin ailesini ise hic kafana takma allah herkesin kalbine göre versin de allaha havale et takmaya bile degmez inan kime deger verdiysek kazıgı yiyen yine biz olduk.sen gönlünü ferah tut.hicbirsey senden esinden ve mutluluunuzdan önemli degil :1hug:a.s.

Canımmm hadi rastgeleeeeee
İnşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur Rabbim sana İKİZ nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

uklacımm tsk ederim canımm insallah tutunurlar meleklerim.aminnnn cifter cifter versın allahım hepimize:Saruboceqpuyorumnanaktan:1hug:

kızlar slm... nasılsınız bakam... valla ben tatildeydimm ..süper geçti.. allah izin verirse bu ay hamileyimm dermişimmmm..... ayderyaaaa benim tarihimm 25 ağustoss... angelll slm , allah inş.. sana hayırlı evlatlar nasip eder.. çok sevindimm canım..aslında banada tüp bebek verdiler.. ama ben ramazandan sonra yapcam artık.. biraz bekliyim diyorum en azından belki kendiliğinden olur yanii ben öle olumlu düşünüyorumm..oyyyyy yapacam bu bebeşi normalll başka çare yok.. çok öpüyorum hepiniziiii.. maviumutt canım seni de öptümmm.... artık buralardayımm.. görüşürüzzzz kızllaaarrrr..hamile kalmış olan ark..çok tebrik ediyorummm..hayırlısı başımıza inş..........opuyorumnanaktan

canım cok tesekkur ederim hayırlısıyla tutunurlar ins temeli attık bakalımopuyorumnanaktaninsallah adet olmazsında cifte bayram yaparız benim test tarihimde 24 agustos.kendıni ne zaman hazır hıssedıyosan o zmn basla canım tedavıde moral cok onemlı allahım bizlere de annelik duygusunu tattırsın mübarek aylarda:Saruboceq:

inş.. canım allah gönlümüze göre versin... aslında korkuyorumda tüp bebekten.. çok canın acıdı mı senin ..inş. kolay olmuştur.. rabbim inş ikizlerin haberini almayı nasip eder... tüp bebek zor mu angelll ya...

canım benim sakın korkma rabbim sabrını verıyo ınan.asılamadakı gıbı ıgne vuruluyosun tek fark toplama işi.o da sandıgım kadar korkulacak bısey degılmıs dr um sordu bana genel anestezi ister misin diye ben meraklı melahat:kedi: o anda neler konusuldugunu duyacam ya istemedim ama bı yandan da acaba genel mi olsaydı dıye gecırdım ıcımden.dogru bi karar verdigımı toplamadan sonra anladım canım yanımda yatan hasta genel anesteziyle yaptırmıs ve ınanılmaz dercede agrısı vardı carsafları asılıyodu benım rahım uyusuk oldugu ıcın o gun hıs bırsey hıssetmedım hatta agrı kesıcı ılac yazdılar receteye al dıye gerek bıle duymadım sadece 2. gun adet sancısına benzer kramplar oldu onu da her ay normalde yasadıgım ıcın dayanılmayacak bırsey degıldıa.sbelkide o ankı bebegıme kavusma heyecanından acı duymadım bıre bır gordum yumurtalarımın toplanısını.bebegıme 1 adım daha atıyordumtoplamadan sonra 1 saat hastanede kaldım.ertesı gun arayıp bılgı verıyolar embrıyolar hakkında.transfer saatını soyluyolar.benım zoruma gıden tek sey idrara sıkısık olmak gerekıyomus transfer günü:sinifsinif:bende evde lavaboya gırmıstım sonta takıp mesaneyi 2 sıse serumla doldurdular bı taraftan ultrasonun baskısı karnımda dıger yandan ıdrara sıkısıgım kacırcam dıye korktummm:kedi:transfer ıslemı ıse aynı asılama gıbı tek farkı karından ultrasonla bakılarak yerlestırılıyo embrıyolar.işte bu kadar canım ınan korkulacak bısey degıl zaten bebeklerının senınle olacagını dusundukce kosa kosa gırıyosun amelıyathaneye allahım gonlune gore versın senınde.emeklerımızı bosa cıkartmasın:Saruboceq:

angel im gelio gelio sen hiiiiiiiç merak etme yakındır güzel gün.ama hamile kalınca bizi bırakmak yok gelip haberlerimizi alıp bebişini anlatacaksın pardon bebişlerini

incemeşe cim geçmiş olsun......sağlığına kavuş biran önce de sonra nasıl olsa hamile kalabildiğini öğrendin iyice dinlen sonra yine gelir.
tekrar çok geçmiş olsun kendine dikkat et.

13/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
nergis55............................11/ağustos
aykara2.............................25/ağustos 2.aşılama sonucu bekliyor
nessel...............................25/ağustos tatilden geldi relax
ayrederya............................
maviumutolsun .....................2/eylül
ukla.....................................8/eylül
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp 24.08.2009 sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
özgül23.............(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüp ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp tedavisi sürüyor. :Saruboceq:

canımm.. hayırlısı olur inş.. sana sıkı sıkı tutunur meleklerin.. ne güzel meleklerin içinde şuan. inş. emeklerin boşa çıkmaz. hayırlısıyla 24/8 gelsede bayram yapsak. dikkat et bu aralar kendine. iş flan yapma sakın.klava:

canım ne denirki bilmem. allah sabır versin.... çok üzüldüm..mafoldumben allah sana bir an önce sağıklı hayırlısyla tekrar bebek versin... en kısa zamanda..

angel im gelio gelio sen hiiiiiiiç merak etme yakındır güzel gün.ama hamile kalınca bizi bırakmak yok gelip haberlerimizi alıp bebişini anlatacaksın pardon bebişlerini

canım benımm sızden kopabılırmıyım hıc:1hug: ınsallah tatlım bebeklerım tutsun hayırlısıyla kardes beklıycez burda sızlerden bebeklerıme arkadaslar gelecek bır suru:Saruboceq: ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…