Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ınsallah ayrederyacımm hayırlısıyla bı cıft cızgıyı gorsem pozıtıfı duysam dunyalar benım olacak allahım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın.iple cekıyorum ınan 24 unu bı yandan da oyle korkuyorum kı umutlanmak ıstemıyorum.annem sagolsun yataktan kaldırmıyo.rabbim yardımcımız olsun hepımızın gonlunun dılegını versın.AMİNNN:Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. sen böle yazınca valla korkularımı attım bir kenara ...inş... bebişlere kavuşuruzz....opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. sen böle yazınca valla korkularımı attım bir kenara ...inş... bebişlere kavuşuruzz....opuyorumnanaktan

rica ederim nesselcim yardımcı olabılıyosam ne mutlu bana.dedigim gibi kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman basla tedaviye rabbim yardımcımız olsuna.s.

incemeşecim çokkk geçmş olsun canım rabbim yenidenn anneliği tattırsın sana inş
angelim hadi canım günler geçiyo rabbim yüzünü güldürücek inş seninde
ayşencim sağlık olsun napalım zamanı gelmemmiş bebişinin inş yakında gelir sana meleğin
kızlar bende adet oldum bu ay eylüldede olursam gitcem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş

özgülcüm insallah canım benim hayırlıyla bı tutunsa bebıslerım saglıklı bı sekılde de kucagıma aldıgımı gormeyı nasip etsin allahım.rabbim hepimizin yuzunu guldursun bizi bizden baska kımse anlamaz evlat hasreti hic biseye benzemıyomus allahım beterınden saklasın hayırlı ömürlü saglıklı bebişler versın herkese:Saruboceq:

merhaba angeeeel nasılsın canım transferin olmuş okudum inşallah canım hakkında hayırlısı olur.inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur.şimdi nasılsın.yukarıda tüp bebekle ilgili yazdıklarını okudum açıkcası biraz zor bi iş gibi geldi bana.bakalım herkes hakkında hayırlısı olur inşallah.kendi çok dikkat et.

canımm iyiyim cok sukur test ıcın gun sayıyorum:ecrin_bebek:transferım oldu cok sukur bı sorun cıkmadan.aminn canım insallah tutunur mınık meleklerım de topigın ılk tup bebeklerı olurlardua et benım ıcınde :Saruboceq:ınan hıc korkulacak kadar bısey degılmıs allah sabrını verıyo insallah bır daha o asamalardan gecırmez rabbim ama bebegine kavusmayı hayal ettikce kosa kosa gıdıyosun toplamaya da transfere de a.s

slm kızlar bugün benim 2.evlilik yıldönümüm.........
ve aynı zamanda yumurtlama zamanlarım sanırım,2.yıl hediyesi bebişimiz gelse keşke ama ameliyat çok yeni ya umutlanamıyorum.2.yılımızı bebişimizle bitirsek ne güzel olur çok öptüm herkesi

canım tebrik ederimopuyorumnanaktan eşinle bırlıkte nice mutlu saglıklı huzurlu yıllara:içelim:a.s..allahım 3.yılına bebegınle girmeyi nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

17/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
aykara2.............................25/ağustos 2.aşılama sonucu bekliyor
nessel...............................25/ağustos tatilden geldi relax
ayrederya............................
maviumutolsun .....................2/eylül
ukla.....................................8/eylül
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)

catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp 24.08.2009 sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
özgül23.............(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüp ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp tedavisi sürüyor. :Saruboceq:

kızlar seytan diyo git bi idrar testi al kötükedihüso:jeyyar:

şşşşşşşşşştttttttt sakın haa klava: daha çok erken kendini yanıltırsın... birde üzüleceksin.. sonra bebişlerinde üzülür.......... dua et....:Saruboceq: hayırlısı sağlıklısıysa olsun diye... inş. senin için hayırlıdır da hep beraber bayram yaparız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…