- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.861
ınsallah ayrederyacımm hayırlısıyla bı cıft cızgıyı gorsem pozıtıfı duysam dunyalar benım olacak allahım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın.iple cekıyorum ınan 24 unu bı yandan da oyle korkuyorum kı umutlanmak ıstemıyorum.annem sagolsun yataktan kaldırmıyo.rabbim yardımcımız olsun hepımızın gonlunun dılegını versın.AMİNNN:Saruboceq:canımm.. hayırlısı olur inş.. sana sıkı sıkı tutunur meleklerin.. ne güzel meleklerin içinde şuan. inş. emeklerin boşa çıkmaz. hayırlısıyla 24/8 gelsede bayram yapsak. dikkat et bu aralar kendine. iş flan yapma sakın.klava:
canım benim sakın korkma rabbim sabrını verıyo ınan.asılamadakı gıbı ıgne vuruluyosun tek fark toplama işi.o da sandıgım kadar korkulacak bısey degılmıs dr um sordu bana genel anestezi ister misin diye ben meraklı melahat:kedi: o anda neler konusuldugunu duyacam ya istemedim ama bı yandan da acaba genel mi olsaydı dıye gecırdım ıcımden.dogru bi karar verdigımı toplamadan sonra anladım canım yanımda yatan hasta genel anesteziyle yaptırmıs ve ınanılmaz dercede agrısı vardı carsafları asılıyodu benım rahım uyusuk oldugu ıcın o gun hıs bırsey hıssetmedım hatta agrı kesıcı ılac yazdılar receteye al dıye gerek bıle duymadım sadece 2. gun adet sancısına benzer kramplar oldu onu da her ay normalde yasadıgım ıcın dayanılmayacak bırsey degıldıa.sbelkide o ankı bebegıme kavusma heyecanından acı duymadım bıre bır gordum yumurtalarımın toplanısını.bebegıme 1 adım daha atıyordumtoplamadan sonra 1 saat hastanede kaldım.ertesı gun arayıp bılgı verıyolar embrıyolar hakkında.transfer saatını soyluyolar.benım zoruma gıden tek sey idrara sıkısık olmak gerekıyomus transfer günü:sinifsinif:bende evde lavaboya gırmıstım sonta takıp mesaneyi 2 sıse serumla doldurdular bı taraftan ultrasonun baskısı karnımda dıger yandan ıdrara sıkısıgım kacırcam dıye korktummm:kedi: transfer ıslemı ıse aynı asılama gıbı tek farkı karından ultrasonla bakılarak yerlestırılıyo embrıyolar.işte bu kadar canım ınan korkulacak bısey degıl zaten bebeklerının senınle olacagını dusundukce kosa kosa gırıyosun amelıyathaneye allahım gonlune gore versın senınde.emeklerımızı bosa cıkartmasın:Saruboceq:
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. sen böle yazınca valla korkularımı attım bir kenara ...inş... bebişlere kavuşuruzz....opuyorumnanaktan
incemeşecim çokkk geçmş olsun canım rabbim yenidenn anneliği tattırsın sana inş
angelim hadi canım günler geçiyo rabbim yüzünü güldürücek inş seninde
ayşencim sağlık olsun napalım zamanı gelmemmiş bebişinin inş yakında gelir sana meleğin
kızlar bende adet oldum bu ay eylüldede olursam gitcem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş
merhaba angeeeel nasılsın canım transferin olmuş okudum inşallah canım hakkında hayırlısı olur.inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur.şimdi nasılsın.yukarıda tüp bebekle ilgili yazdıklarını okudum açıkcası biraz zor bi iş gibi geldi bana.bakalım herkes hakkında hayırlısı olur inşallah.kendi çok dikkat et.
slm kızlar bugün benim 2.evlilik yıldönümüm.........
ve aynı zamanda yumurtlama zamanlarım sanırım,2.yıl hediyesi bebişimiz gelse keşke ama ameliyat çok yeni ya umutlanamıyorum.2.yılımızı bebişimizle bitirsek ne güzel olur çok öptüm herkesi
Benim aşılama tutmadı kızlar
kızlar seytan diyo git bi idrar testi al kötükedihüso:jeyyar:
Benim aşılama tutmadı kızlar
canım benim aman şeytana uyma günün bekle kafanı rahatlat biraz:)))))))))))
kızlar seytan diyo git bi idrar testi al kötükedihüso:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?