- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.541
kızlarr hamileyimmmmmmmm
böyle bi günde kötü haber vermeyi hiiiiç istemezdim((((((((((((
dün gece kahverengi lekelenmem oldu sabah hemen doktora gittik ve bebeğimin kalbi durmuş .ölmüş miniğim yarın alacaklar.
çok kötü bi duygu Allah kimselere yaşatmasın kızlar hep hayırlısını dileyin hamile kalsam diyodum kaldım ama devamı gelemedi yarın alacaklar bebeğimi çoook üzgünüm ağlıyoruz sabahtan beri
hayırlısı dedik ama avunamıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
canım geçmiş olsun aynısını bend eyaşadım çok iyi biliyorum neler hissettiğiniböyle bi günde kötü haber vermeyi hiiiiç istemezdim((((((((((((
dün gece kahverengi lekelenmem oldu sabah hemen doktora gittik ve bebeğimin kalbi durmuş .ölmüş miniğim yarın alacaklar.
çok kötü bi duygu Allah kimselere yaşatmasın kızlar hep hayırlısını dileyin hamile kalsam diyodum kaldım ama devamı gelemedi yarın alacaklar bebeğimi çoook üzgünüm ağlıyoruz sabahtan beri
canım seninkid ehayırlı olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim opuyorumnanaktancanım arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum
Allahım olmayanlara da versin
hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bi şekilde sürer hamileliğim dualarınıza çok ihtiyacım var önceki tecrübelerimden dolayı endişeliyim
maviumutummmmmm şok oldum canım yaa nasıl üzüldüm off herşeyde vardır bi hayır çok üzülme lütfen
meraba arjadaşım şuanda gebelik varmı seni çok merak ettim bende aşılama yaptım ilk defasında tuttu ama daha sonra düşük yaptımmerhaba arkadaslar dolu dolu 2yıllık ewliyim bu süre zarfında hiç korunmadık :1no2: ben de bı sorun yok eşimde morfolojı sorunu var ilk defa asılama denıcezbakalım hakkımızda hayırlısı olsun morfolojık sorun olup da asılama da hamiş kalanlar varmıdır acaba? :uhm: adet olmayı beklıorum henuz daha asılama tedavısıne baslamadık bir nisanda adet olcam ve de baslıcaz tedavıye.kaydirigubbakcemile2. tedavılerımızde neler yasadık neler kullandık gelin paylaşalım olur mu kızlar beni yanlız bırakmayın biribirmizden haberlerımız olsun inş hepimiz bigün kavuşurum cennet kokulu meleklerımıze..:hihoyyyt:CüvCüv: :ecrin_bebek::1hug:a.s.
böyle bi günde kötü haber vermeyi hiiiiç istemezdim((((((((((((
kızlar listeye bende giriyorum artık dün adet oldum inanamadım kırmzııları görünce valla sevinçten ağladım rahim yapışıklığından şüpheleniyodu dr inanılmaz sevindim artık bende korunma olmuycak kimbilir yakında bende belki güzel haber veriirm inşallahhhh hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?