- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.581
ukla sağol canım da erken gibi sanki şu testlerim falan bi sonuçlansın sonra karar vericez
bi toparlanıym sömestr tatili falan iyi gelicek bana sonra deneriz heralde
hayırlısı artık nasıl hayırlı olucaksa öyle olsun
canım çok geçmiş olsunkıızlarrr çok saolun şimdi de ateşim varr
boğaz enfeksiyonu ve öksürük..
dr antibiyotik verdi ama ilk 3ay çok zararlıymış korkuyorum kullanmaya
kızlar mrb nasılsınız bende hiç ii degilim ya ateşim var üç gündür ama azaldı dün gitim dr a ilaç igne verdi bronşit dedi sünizit var zatn neyse gecer herralde sizler nasılsınız
özlemcim transferin inş rahat geçmiştir canım meleklerin inş senledir ve tutunurlar bi dahada bırakmazlar canım seni inşşşş
nurdancım inş iisindir tatlım çok geçmiş olsun
uklacım kib öpüyorum senide
damlacım sen nerelerdesin kız hiç gelmiyosun/
aleynacım az kaldı canım inş minişlerin senledir de halay çekeriz inş cnım
nurdancım çok geçmiş olsun canım...
Kızlar dün yumişlerim toplandı bugün doktorum aradı 8 tanesi döllenmiş perşembe veya cuma günü transfer gerçekleşecek kesin tarihi yarın bildircekler..Allah'ımsana şükürler olsu şuan herşey yolunda gidiyor inşallah sonucu da öyle olur...
kızlar mrb nasılsınız bende hiç ii degilim ya ateşim var üç gündür ama azaldı dün gitim dr a ilaç igne verdi bronşit dedi sünizit var zatn neyse gecer herralde sizler nasılsınız
özlemcim transferin inş rahat geçmiştir canım meleklerin inş senledir ve tutunurlar bi dahada bırakmazlar canım seni inşşşş
nurdancım inş iisindir tatlım çok geçmiş olsun
uklacım kib öpüyorum senide
damlacım sen nerelerdesin kız hiç gelmiyosun/
kızlarr herkese merhaba....
hepinize çok çoook teşekkür ediyorum..Perşembe günü transferim gerçekleşti iki günden beri yatıyordum şuan biraz karın bölgemde acı biraz da ağrı var..Allah'ım herşey sen ol dersen olur sen bizim emeklerimizi boşa çıkarma ya rabbim..
maviojecim tedavin hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider..
kızlarr herkese merhaba....
hepinize çok çoook teşekkür ediyorum..Perşembe günü transferim gerçekleşti iki günden beri yatıyordum şuan biraz karın bölgemde acı biraz da ağrı var..Allah'ım herşey sen ol dersen olur sen bizim emeklerimizi boşa çıkarma ya rabbim..
maviojecim tedavin hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?