Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var doktorum bana progeston diye bi ilaç verdi küçük yuvalak lastik şeklinde yumuşak günde 2 tane atmamı istedi yanlız kafam karıştı neden fitil değilde hap bu habı kulanan varmı aranızda arkadaşlar yardımlaınızı bekliyorum

piran bu progestanın fitilide var hap olanıda var kafaya takılacak bir sey degil kimi doktor onu veriyor kimi doktorda bunu veriyor aynı görevi yapıyor

biz insan oglu herseyimiz istedigimiz zaman olsun istiyoruz ama her istenilen anında ne yazıkki olmuyor

canım hayırlısı olsun.o kisti adetle atarsın bu ay bi daha ki ay denersin aşılamayı stres etkilemiştir önce bi rahatla kistinden kurtulursun soğan kürü falan dene faydasını gören olmuş eşinin değerleri iyiydi senin hem yaşın da daha küçük şanslısın öyle hemen bitti falan deme yeni başlıyoruz de moralini yüksek tut

ewet selencım aynen öle dünyayı bız kurmadık kı bunuda bı yapamayız bu sadce allahın elınde yetrkı o nasip etsın

ewet angelcım hemde kıstın küçükmüş bendede vardı adetle gitti adetle atılıo kistler bıdahakı ay baslarsın sende cnm ya üzlme

çok soğal sellencim icimi rahatlatın endişe ediyordum yanlışmı kulanıyormuyum diye doktorumada ulaşamadım . ben tedaviye dün başladım canım

maviumutolsun geçmiş olsun üzülme umut her zaman vardır angeeel sende üzülme bizim şer sandıklarımızda mutlaka bir hayır vardır

hayırlısı artık boylede yapınca ısyan etmıs gıbı oluyorum ama elımde degıl sınırlerım bozuldu ıyıce

cnm sana söyleyım kesınlıkle isyan etme sakın şükret cnm herşeyın saglam saglıgın yerınde bı kıst olmuş cok mu önemlı allaha sükür bak baska sorunlarımız yok böle herzaman şükret halıne senden daha kötü durumda olanlar var cnm..

sabırlı anne adayları en sabırlı en umutlu anne adayları
------------------------------- ----------------------------------------------------

1-cornelia35------ 26nisan 1- maviumutolsun (yola devam)
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC---- 14nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur----22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- nessel...........10/nisan
18- aybala42
19- sellen
20- armila85-------10/nisan
21- belya...

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

oyle canım allahıma cok sukur hastanede neler gordum ben 25 yasında rahmı alınanlar falan vaktı saatı yetmemıs demek kı belkı de bu ay yaptırsam tutmyacaktı asılamam rabbım bılır

arkadaslar aranızda veya yakınlarınızda ilk aşılama ile hamile kalanlar oldumu ben genelde 2 de 3 de olanların daha cok duydum bir umut bekliyoruz işte bilenleriniz varmı

hah söle angel ya bak halıne şükret neler var neler suan sıcacık ewimizde saglıklı bi şekılde oturuorsak biçok kişiden cok şanslıyız ewet allah bilir belki tutmucaktı vardır bunda bı hayır))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…