Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
üzülmek yok morel depolucaz kızlar asılamada stres yok hep pozitif olucaz pozitif sonuuclar alcaz inş allahın izniyle ben cok heyecanlıyım carsamba gitcem dokotra bakalım büyümüşmü yumoşlar sonrası ver elını catlatma gnesı ve asılama heyooo hihoyyyt

benımde canım cok yanıo benımde içim acıo ama güçlü ve pzotıf olmak istıorum böle baslıcam yanı hayytta bizi üzecek şeylere yer vermıcez...

arkadaslar aranızda veya yakınlarınızda ilk aşılama ile hamile kalanlar oldumu ben genelde 2 de 3 de olanların daha cok duydum bir umut bekliyoruz işte bilenleriniz varmı

canım benım esımın halsının gelınının ılk asılaması tuttu suan 1.5 aylık bebısı var darısı basımıza ıns

angeeeeecim çok haklısın beklemek insanı cıltırtıyor ve çok açı veriyor ama keşke elden bişey gelse canım

sana sonuna kadar katılıyorum fakat insanın üzülmemesi elinde degil biz morelimizi bozacak seyler illaki ne yapıyoruz ne ediyoruz buluyoruz

arkadaşlar ben yıllık evliyim eşim ve bende problem yok yıllardır gittiğim drlar psikoloğa yönlendirdiler çocuksuzluğu kafama takmaktan çoçuk sahibi olamadım ne olur üzmeyin kendinizi hep iyi düşünmeye çalışın kendime çok zararım oldu bundan sonra takmıcam artık . aşılamamda işe yarar inşallah hepinize dua ediyorum sizde bana edin

hadi bayanlar aranızdan biride kocaman ben hamileyim derde bizede bir umut kapısı acılır okadar cok ihtiyacım varki bu kelimeyi duymaya ben inanıyorum hepimiz kocaman harflerle bu kelimeyi yazacagız

hadi bayanlar aranızdan biride kocaman ben hamileyim derde bizede bir umut kapısı acılır okadar cok ihtiyacım varki bu kelimeyi duymaya ben inanıyorum hepimiz kocaman harflerle bu kelimeyi yazacagız

ayyy sellenn süper yazmışsınn..inş.. bende inanıyorumm ... nisanda engeçç mayıstaa listemizz hamilelerlee dolcakkk.. hepimiz kuvvetli olup beklicez... belki sabır taşlarımız çatlıcak.. ama bu sınavı allah ın izniyle vericezz...:CüvCüv:

canım buraya hamıleyım yazsam ben olurmuyum kı bundan sonra olsem de gozum acık gıtmez =)

arkadaşlar içinizi karartmadım inşallah olumsuz düşünceler geride kaldı çok inançlıyım hepimiz burdan hamilelik sevinçlerimizi paylaşıcaz en yakın zamanda inşallah

mrb kızlar bende bu ay klomene başladım bugün adetin üçüncü günü çarşamaba yumuşlara bakılacak eğer oluşmuşlarsa iğne yapılacak sonrada aşılama herkez için hayırlısı olsun buda biz e bi umut işte allah belki aşılama ile nasip edecektir bizlere bebişimizi allah hepinizin gönlüne göre versin aşılama olduğumda yazarım gene buraya benim adet tarihim 1 mayıs ekleyin beni de kendinize ii bakın

Arkadaşlar sabah aşılamamı oldum hayırlısı Allahtan. Ayderyacım benimde inş. olmayacağım :Saruboceq: adet tarihim 16 nisan eklersen sevinirim.

Arkadaşlar sabah aşılamamı oldum hayırlısı Allahtan. Ayderyacım benimde inş. olmayacağım :Saruboceq: adet tarihim 16 nisan eklersen sevinirim.

canım ben bu sayfayı yeni gördüm ama hepinizin allah gönlüne göre versin ben 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık eşimde sperm hareket sorunu var bende de prl ve guatr yüksekti onlar düştü aşılama olucam banada dua eedin nolur allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı ne ise olsun hayırlı evlatlar nasip etsin amin...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…