Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi hayırlı olsun inşallah adet olmaz da haber verirsin hamileyim diye.Allah yardımcın olsun.

amin canım ya inşallah sen aşılama yaptırdın mı canım

evet canım yaptırdım ama dün gece adet oldum olmadı.eşimde hareket problemi vardı o tedavi olcak sonuca göre yine deneriz aşılamayı temmuz ağustos gibi bekleyişe devam ediyorum yani sizin sorun neydi

evet canım yaptırdım ama dün gece adet oldum olmadı.eşimde hareket problemi vardı o tedavi olcak sonuca göre yine deneriz aşılamayı temmuz ağustos gibi bekleyişe devam ediyorum yani sizin sorun neydi

anlıyorum canım allah inş. nasip eder birgün peki hareket sorunu ne kadardı benim eşimde de hareket ve yapısal bozukluk varda ondan sordum

ozgulcüm merhaba bende elazığlıyı sen niye aşılamaya klomenle başladın doktorun sana göbekten iğne vermedimi doktorun kimdi senin ozgulcüm

ozgulcüm merhaba bende elazığlıyı sen niye aşılamaya klomenle başladın doktorun sana göbekten iğne vermedimi doktorun kimdi senin ozgulcüm

canım memnun oldum ben ufuk tıp a gidiyorum dr um önce klomen verdi eğer yumurtalar büyümzse iğne vericem dedi daha sonrada çatlatma iğnesi yapıcam dedi

sabırlı anne adayları en sabırlı en umutlu anne adayları
----------------------------------- ----------------------------------------------------

1-cornelia35------ 26/nisan 1- maviumutolsun (yola devam)
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC------- 14/nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi-------16/nisan
8-nayla
9-denmur----------22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- nessel...........10/nisan
18- aybala42
19- sellen
20- armila85-------10/nisan
21- belya
22- özgül23--------1/mayıs

canım listeye ekledim senide. hayırlısı olsun.. aramıza hoşgeldin... allah gönlüne göre versin inşallah..:1hug:

özgülcüğüm aramıza hoşgeldin.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.senin aşılaman ne zaman olacak?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…