- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.101
kıslar nerdesınız yah sevgılıler gunu kutlamaya erken mı basladınızbilmiyorumkismilebenim kocadan bı beklentım yok kırdım dızımı ustumde pıjamalar kös kös oturuyomalsanaalsanasmile
yaf tamam kızmaa haaa haklısın bilmiyom geçen dr gittim sperm sorunu kocişte bende hücre bozuklugu kan ppıhtılaşması rahim tersligi guatr prl ( o geçti galiba ilaçtan sonra) bunlar hep olunca ümitlenemiyom iştee inan bende heves ettim ama ya yoksa die boşver diyom adet gelir diyom neyse bu ay 9unda olmam gerekti normalde 5 yda 6 güngeçti adetsopa istiyosun sopaaaaaaaaaaaaaaa
kızım nurdan nasıl tüp bebekle olmamışken hamile kaldı
ben nasıl kaldım
öldüm sinirden ya delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bu ay olmasa bile tedavisiz de hamile kalma ihtimalin var
kaç gün geciktin sen bakiym?????
kıslar nerdesınız yah sevgılıler gunu kutlamaya erken mı basladınızbilmiyorumkismilebenim kocadan bı beklentım yok kırdım dızımı ustumde pıjamalar kös kös oturuyomalsanaalsanasmile
delikafaduldendelikafadulden
aynen cicim benim koca da çalışıyo akşam yemeğe gidicez heralde erken çıkabilirse
ben de pijamalarla oturuyorum hatta bi ateş basıyo kiiiiiiiiiiiiiii
atletleyim
yandım valla yandım ateş basıyoooooooooooo
iğne yaptırdım ya onda gebelik hormunu varmış o kavuruyo beni
bebeğim gelse çabucak ta gerçek hamilelik hormonu yaksa kavursa beniiiiiiiiiiii
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
yaf tamam kızmaa haaa haklısın bilmiyom geçen dr gittim sperm sorunu kocişte bende hücre bozuklugu kan ppıhtılaşması rahim tersligi guatr prl ( o geçti galiba ilaçtan sonra) bunlar hep olunca ümitlenemiyom iştee inan bende heves ettim ama ya yoksa die boşver diyom adet gelir diyom neyse bu ay 9unda olmam gerekti normalde 5 yda 6 güngeçti adet
canım nerde kutlaması kociş yanaktan bi öptü gitti dışarıya öglen dahda gelmed i aman boşver be canım snede sıkma canını varsın hediyede almasınlar
gokcem senınkı yıne yanaktan öpmüs bnımkı sabah kaldırdı beni sevgililr gunun kutlu olsun canım dedi kendine gore tasayı attı esek:roflol:aha benımkıde eve parke dosenıyo onların basına gıdecem dıye cıktı bı tel actım kontrol edıyım dıye arkadalarla oturuyoz dıyo yawww git de yalandan bı ot cöp al hıc degılseklava:
ay bu adamlar tam delüler ya arasam benimkide şimdi hangi arkadaşlar bir oturuyodur kaydirigubbakcemile dedigin gibi alsalar birer çöp ama nerde :sinifsinif: benimkide mali kriz deyip beni avundurdu bi yanakla iştekaydirigubbakcemile3 sanki hiç öpmemişim yakaydirigubbakcemile3 neyse yaa ee sen iyisin minigin nasıl canım
biz de gece kutladık aynen öpücükle
araba aldık para pul tükendi
hediye yok ama hiç dert etmiyorum
biraz abartıcam ama
inşallah Rabbim hediyemi konduruyodur göbüşüme:))))))))))))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
paşa berat paşa
hamile kaprisi mi yoksa eeeeeeeeeeeeeehormonlar tavan nasıl olsa
oğluşunla kutla sende ne güzel
benim karnım dolu olsa hhiiiiiiiiiiiiiiiiç üzülmem yalnızım diye oyna işte oğlunlaa
yakın olsak ta gelsem yardımaa
boşver
anladım seninki kaynana stresiiii
benimkilerde gelecek önümüzdeki hafta sonundan sonra
aynı stres başlayacak
iyiler aslında bana bi zararları yok ama
kaynana işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?