- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.121
hayırlı canım dogru rabbim mücizesini göndemiştir inşş canım bekliyim bakalım haber veririm size:)gökçe cim o işleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççç belli olmaz şekerim
yine de bekle balkalım
yavrucum ne mucizeler oluyo ne mucizelerrrrrrrr
inşallah biri de senin göbüşüne konmuştur
aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnbiz de gece kutladık aynen öpücükle
araba aldık para pul tükendi
hediye yok ama hiç dert etmiyorum
biraz abartıcam ama
inşallah Rabbim hediyemi konduruyodur göbüşüme:))))))))))))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
kıss o mali kriz lafı bizde de pek meshur bu aralar sizde de mi var demek sırnaşık şeysırnaşık şey millet gıbı sankim pırlanta istiyoz benım kaynana bılme hayatım pırlanta al diyo 50 yasındakı kadın bayanssulusmilekriz mıriz bahane canım yalnız taktikleri sahane.minigimde iyi herlade teyzesi birde su kasılmalarım gecsydı hayırlısıyla sureklı dıken ustundeyım valla psikolojim bozuldu iyiceaklinialirimsmile
uklacım sevindim hande bebek sağlıklıymış onun yeri özel bende çok seviyorum onu ben:)))))
bakalım biz çalışacaz ama nolur bilemem
hayırlsı olsun canımm, üzme kendiniii gelicekkk bebişinnnnnnnnngünaydın kızlarr gökçeranam inş bebeiş vardır hayatım olmazsada üzme kendini inş adetlerin düzene girer güzelim .. kızlarr geldi sabah sabah benim kırmızılar eşim çok üzüldü ben zaten bekliyodum danapalım hayırlısı bakalım
ooo baya kaynatmışsınızz
biz sevgililer gününü kızımla geçirdik babamız evde oturdu
bende çıktım anneciğimle Handeciğime ciciler aldımmm
kızlar ya canım cok sıkkın ıdrar yollarımda yine iltihap cıktı lanet olası illet bırakmıyo pesimi yaaamafoldumbenkan degerimde dusmus 5 igne verdi seruma karısacakmıs aksam serum taktırcaz delik desık edecekler kollarımı yine daha onceki morluklar gecmediakannehirsenağlama
insllah canım rabbime dua etmekten baska elimden bısey gelmiyocanım benim yaaa Allah mükafatını verir merak etmeopuyorumnanaktan
tsk ederim canımcım hayırlısıyla vaktınde saatinde saglıkla dogsunda ben bılıyom yapacagımı:jeyyar:angel im geçmiş olsun bitanem bebek doğsun ısırır ısırır alırsın bunların acısını kendine dikkat et
angell yevrumm geçmiş olsunnnn
kızlaaar
size bi hamile haberim var
başka bi yerde okudum neşemeşe hamileymiş:))))))))))))))))9doğal yoldan sanırm
hadi bakalım devamını diliyorum:))))))
iiiinşallah kendi hamile haberimi de veririm tez zamanda:)))))))))))))))))
ooo süper haber vallaaaaaaaaaaalkisalkisalkiskızlaaar
size bi hamile haberim var
başka bi yerde okudum neşemeşe hamileymiş:))))))))))))))))9doğal yoldan sanırm
hadi bakalım devamını diliyorum:))))))
iiiinşallah kendi hamile haberimi de veririm tez zamanda:)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?