Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı canım dogru rabbim mücizesini göndemiştir inşş canım bekliyim bakalım haber veririm size:)
aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn

hiç deme yaa kriz bahane herşey şahane aslında ama nnnnnn almazsa almasınnnnnnnnn:umursamaz:
yegenimde maşallah annesi demmekki büyüyo iyice ondan kasılmaların sende üzülme canım az kaldı allahın izni ile alırsın kucagına canım

hayırlsı olsun canımm, üzme kendiniii gelicekkk bebişinnnnnnnnn

ooo baya kaynatmışsınızz
biz sevgililer gününü kızımla geçirdik babamız evde oturdu
bende çıktım anneciğimle Handeciğime ciciler aldımmm

ooo baya kaynatmışsınızz
biz sevgililer gününü kızımla geçirdik babamız evde oturdu
bende çıktım anneciğimle Handeciğime ciciler aldımmm

uklacım en iyisini yapmıssın valla saglıcakla giysin hande prenses cicileriniopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

Kıslar bugÜn doktora gıdeceĞım aŞılama yapılacak ılaÇ kullandım ılk kontrolÜm Şımdı bundan sonra ne olacak bılen varmı. ıĞnemı verecek ne zaman aŞılama yapılacak.

Doktor ne dıyecek merakdan ÖlÜyorum. Nasıl yol ızlenecek bılmemek kÖtÜ. Yumurtlama sorunu olmayanlarda ve sperm sayısında ve hareketınde sorun olmayanlarda aŞılamanın tutma oranı dahamı yÜksek.

kızlar ya canım cok sıkkın ıdrar yollarımda yine iltihap cıktı lanet olası illet bırakmıyo pesimi yaaamafoldumbenkan degerimde dusmus 5 igne verdi seruma karısacakmıs aksam serum taktırcaz delik desık edecekler kollarımı yine daha onceki morluklar gecmediakannehirsenağlama

canım benim yaaa Allah mükafatını verir merak etmeopuyorumnanaktan

canım benim yaaa Allah mükafatını verir merak etmeopuyorumnanaktan
insllah canım rabbime dua etmekten baska elimden bısey gelmiyo
angel im geçmiş olsun bitanem bebek doğsun ısırır ısırır alırsın bunların acısını kendine dikkat et
tsk ederim canımcım hayırlısıyla vaktınde saatinde saglıkla dogsunda ben bılıyom yapacagımı:jeyyar:
angell yevrumm geçmiş olsunnnn

uklacım tsk ederim canım

16.02.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp :hooray:
maviumutolsun ...................27.şubat.2010
GokçeRana23.....................08.şubat.2010
incemeşe...........................14.şubat.2010
DamlaUmut.........................03.mart.2010
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 ............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

aleyna222.........(yola devam) tüp 23.02.2010 hayırlı haberlerini bekliyoruz.
sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
nergis55...........(yola devam)tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp

canlar halen adet olmadım test yaptım çıkmadı bişey ama beklerim az daha sonra kan yaparım bide bu aralar çok giremiycem kaynanam geliyo bide annemlerin neti iyi degil çok gidiyo kib öptm 15 gün kadar fazla giremem önemli gelişme olursa muhakkak yazarım öptm

kızlaaar
size bi hamile haberim var
başka bi yerde okudum neşemeşe hamileymiş:))))))))))))))))9doğal yoldan sanırm
hadi bakalım devamını diliyorum:))))))

iiiinşallah kendi hamile haberimi de veririm tez zamanda:)))))))))))))))))

bı bebıs daha mı geliyo:teytey::teytey::teytey:gökcem 2.bombayı senden arkadanda maviumuttan bekliyorum maviumutcum calıs nan bos durma bakim:kedi:

ooo süper haber vallaaaaaaaaaaalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…