- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.161
angelim avatarıda degiştiririm datlum sen iste yeterkiiiiiiiiiiii sen nasılsın canım haaa bide sen kaç haftalıkken başlamıştın göbekten igneye kalp atışından sonramı?
ayy damlaumutum hadi canım inş güzel haberlerle gel canım benimmm:)
maviumutum naber datlum çalışmalara devam mı:)
incemeşem bekliyom seni tabiiii
haftaya gelir benim adet
çok umudum yok
sen yine önden gideceksin
aldatırmıyım hiç seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne tedavisine başladın kız sen????
ben çok istiyorum artık bugün bi misafirim vardı hamile 7-8 haftalık
ona sevindim ama çok özledim hamile olduğum günleri(((
geçen ay gün ondaydı o hamile
bu ay gün bendeydi
bi dahaki güne de ben hamile olsam keşkeeee
omıcak gibi ama ben çok istiyorum angeeeel dua edin beratla birlikte bana((
keşke keşke keşke
ama doktor da çok umutlanma dedi((
kısss sen sopa istiyosun valla yakın olsan görürdün sen deli nasıl olsa bi defa hamile kalabildik arkası gelri merak etme sadece kendini kasma... bunu en iyi biz biliyoruz hamiel kalmakta çözüm değil biliyosun şimdi ben hamile kalmaktan korkmuyorum ya gene bebeşin kalp atışı olmazsa diey endişeleniyorum bazenkeşke keşke keşke
ama doktor da çok umutlanma dedi((
canım saol inşallah hayırlısından bizimde olurrr yaaaaaaaaaaaGökçeeeeeeeeeeeeeeee çok sevindim yaaaaaaaaaaaaazemuszemusopuyorumnanaktansositososito
darısı mavicim,incemeşem,damlammmm size inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarr yaaaa
süper haberler verin bizeeea.s.
canım benim nş seninde tez zamanda gelir canım diger ay da senin haberini alırız inşşş canımmm inşşşşşşşşşşşşben çok istiyorum artık bugün bi misafirim vardı hamile 7-8 haftalık
ona sevindim ama çok özledim hamile olduğum günleri(((
geçen ay gün ondaydı o hamile
bu ay gün bendeydi
bi dahaki güne de ben hamile olsam keşkeeee
omıcak gibi ama ben çok istiyorum angeeeel dua edin beratla birlikte bana((
canım saol allah razı olsun inş rabbim taamamına erdirir hayırlısı ile sen nasılsın datlum benim:)Gökçeeeeeeeeeeeeeeee çok sevindim yaaaaaaaaaaaaazemuszemusopuyorumnanaktansositososito
darısı mavicim,incemeşem,damlammmm size inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarr yaaaa
süper haberler verin bizeeea.s.
canım çok sagol yaa rabbim hayırlısı ile kucagıma almayı da nasip eder inşşş darısı diger arkadaşlarımın başına inşşşşşşGÖKÇEE RANAAA ÇOK SEVİNDİMM CNMM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN İNŞ.... OOHHHH NE GÜZEL VALLA BENCE BU SENE HERKES HAMİŞ KALACAKK...
nurdan la derya sopa yiyeceksiniz benden sopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?