Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
angelim avatarıda degiştiririm datlum sen iste yeterkiiiiiiiiiiii sen nasılsın canım haaa bide sen kaç haftalıkken başlamıştın göbekten igneye kalp atışından sonramı?
ayy damlaumutum hadi canım inş güzel haberlerle gel canım benimmm:)
maviumutum naber datlum çalışmalara devam mı:)

süper olmuş avatarın canım
benim çalışma dönemi bitti 1 hafta sonra asdet günüm beklemedeyim şimdi
ama umudum yok bu ay

ohhhh nasılda güzel olmuss hayırlı olsun yeni avatarınzemuszemus nan depresif moddan cıktın nihayetaklinialirimsmilecanım ben 5haftalıkken falan basladım ıgnelere sanırım hamile kaldıgımı ogrendıkten sonra genetik test yapıldı bana o gün bugundur de gobek delmeye devamsempatiksalakcinni

incemeşem bekliyom seni tabiiii
haftaya gelir benim adet
çok umudum yok
sen yine önden gideceksin
aldatırmıyım hiç seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne tedavisine başladın kız sen????

Kıss ben yine de seni bekliyeceğim.Yumurta çoğaltıcı(Klomen) ve hormon dengeleyici kullanıyorum.Bakalım hayırlısı...Beni aldatma haa!kaydirigubbakcemile5

ben çok istiyorum artık bugün bi misafirim vardı hamile 7-8 haftalık
ona sevindim ama çok özledim hamile olduğum günleri(((
geçen ay gün ondaydı o hamile
bu ay gün bendeydi
bi dahaki güne de ben hamile olsam keşkeeee
omıcak gibi ama ben çok istiyorum angeeeel dua edin beratla birlikte bana ((

canım benim umutsuz olmak yok amalmaz:rabbim aynı duyguyu sana en kısa zamanda tekrar yasatacak inan icime doguyoolumunekankayizsmile gökce de yok yok dedi bak geldi minigi hiç beklemedigi andaa.sdualarımız seninle teyzemiz :1hug:

nurdan la derya sopa yiyeceksiniz benden sopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

keşke keşke keşke
ama doktor da çok umutlanma dedi((

sen dr lara ne bakıyon kıssslülülülülülü rabbim ol dedikten sonra gerisi hikayeeee tatlımmmm ona kalsa ben hastanede ne insanlar gordum inan vaktini zamanını bekliyo ne bebegi olmaz denılen hamileler var ohoooo ona kalsa benimkinin tutması bıle mucize yumurtalarım hep bos cıktı dr um bile ilkinde olacagına ıhtımal vermıyodu nasip kısmet ısı bu ısler

Gökçeeeeeeeeeeeeeeee çok sevindim yaaaaaaaaaaaaazemuszemusopuyorumnanaktansositososito
darısı mavicim,incemeşem,damlammmm size inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarr yaaaa
süper haberler verin bizeeea.s.

keşke keşke keşke
ama doktor da çok umutlanma dedi((
kısss sen sopa istiyosun valla yakın olsan görürdün sen deli nasıl olsa bi defa hamile kalabildik arkası gelri merak etme sadece kendini kasma... bunu en iyi biz biliyoruz hamiel kalmakta çözüm değil biliyosun şimdi ben hamile kalmaktan korkmuyorum ya gene bebeşin kalp atışı olmazsa diey endişeleniyorum bazen ((

GÖKÇEE RANAAA ÇOK SEVİNDİMM CNMM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN İNŞ.... OOHHHH NE GÜZEL VALLA BENCE BU SENE HERKES HAMİŞ KALACAKK...

canım benim nş seninde tez zamanda gelir canım diger ay da senin haberini alırız inşşş canımmm inşşşşşşşşşşşş
Gökçeeeeeeeeeeeeeeee çok sevindim yaaaaaaaaaaaaazemuszemusopuyorumnanaktansositososito
darısı mavicim,incemeşem,damlammmm size inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarr yaaaa
süper haberler verin bizeeea.s.
canım saol allah razı olsun inş rabbim taamamına erdirir hayırlısı ile sen nasılsın datlum benim:)
GÖKÇEE RANAAA ÇOK SEVİNDİMM CNMM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN İNŞ.... OOHHHH NE GÜZEL VALLA BENCE BU SENE HERKES HAMİŞ KALACAKK...
canım çok sagol yaa rabbim hayırlısı ile kucagıma almayı da nasip eder inşşş darısı diger arkadaşlarımın başına inşşşşşş

nurdan la derya sopa yiyeceksiniz benden sopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

niye bana sitem ediyorsunuz ben burdayım. hemen hemen her gün girmeye çalışıyom.
ben geliyom siz yoksunuz. tvdeyim ayıptır söylemesi 10,30 kadar uyuyorum. çalıştığım uyuyamadığım günleirn acısını çıkartıyorum. komşulara gidiyorum kahveye. evde temizliğe taktım kafayı kendimi yormadan her gün bir odayı temizlik yapıyom. akşam üzeri malum yemek derdi.. off ev karısı olmak zor valla.. hafa sonu kursum var.pazar günü... çalışmalar devam ama eskisi gibi günlerimi hesaplayıp takip etmiyorum. koyverdim gitti....:)
hayırlısı allahtan beklemekten yoruldum. ama umudumvar çok şükür..
bir komşum var oda tüp yaptırmış ikiz hamile kalmış ama kalp atışlarını duyamadı maalesef. onunla konuşuyoruz sık sık birbirimizi teselli ediyoruz. ama daha çok hayırlısı olsun diye dua ediyorum. arada vuruyo yine ağlayıp zırlıyoum ama.. gerçekten hayırlı zamanda sağlıkla olsun... iş bakmıyorum henüz bir kaç hafta daha ralardayım sonra bakmaya başlayacağım. benden bu kadar gelişmeleri bildiririm. belkide size ve banada süpriz olur kim bilir.. öpüyorum hepinizi....... kendinize bebişlerinize kocişlerinize iyi bakın.......opuyorumnanaktan

22.02.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010):hooray:
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010):hooray:
maviumutolsun ...................27.şubat.2010
DamlaUmut.........................03.mart.2010
incemeşe............................12.mart.2010
aykara2 ............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

aleyna222.........(yola devam) tüp 23.02.2010 hayırlı haberlerini bekliyoruz.
sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
nergis55...........(yola devam)tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp

Son düzenleme:
damlaumut canım kendini kasma inşallah bebeğin süpriz yapar da habersiz gelir :) canım işe biraz ara ver valla ev hanımlığı çok güzelde vakit bulabilsem yapacağım bi pazar yetmiyo işte şimdi sen tadını çıkar evde oturmanın canım liste için saol bu arad abenim bundan sonraki tarihim 12 MART diye yazarsan sevinrim güzelim .. öpüyorum. kucak dolusu sevgiler

deryacım sitem değil canım sohpetini özlüyorum
ondan
gel yine de bırakma bizi

incemeşe canım gel sopala valla tek sopa istiyo canım bence de
benim de bazen aklıma geliyo hamile kalınca yine aynı şeyi yaşarım diye Rabbim yaşatmasın kimselere

angel im sağol güzel dileklerin için canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…