Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
angel im çalışma zamanım geçti bacım bu ay
sonucu beklicez artık ama çok umutlu değilim:))))
sonraki aylarda devam çalışmaya inşallah

19.02.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010):hooray:
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010):hooray:
incemeşe...........................14.şubat.2010
maviumutolsun ...................27.şubat.2010
DamlaUmut.........................03.mart.2010
aykara2 ............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

aleyna222.........(yola devam) tüp 23.02.2010 hayırlı haberlerini bekliyoruz.
sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
nergis55...........(yola devam)tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp

Son düzenleme:
yeni hamişler TEBRıKLER........ allah analı babalı büyütsün sağlıkla güzelliklerle kucağınıza almayı nasip etsin... darısı bekleyen isteyen bizlerin başına.... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar kusura bakmayın diger topigime gittim geldim ama bende demeden ögrenmiişinizzzzzzz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür rabbimeeeeeeeeeee
dün gittik kan vermeye degerin 9304 çıktı ve dr baktı kese de göründü 15 gün sonra gel yani ayın 4ünde gidicem kalp atşını duymak için inş rabbim tamamına erdirir kızlar dualarınız bekliyorum
darısı burdaki isteyentüm arkadaşlarımın başına olsun inşşş
inanın hala şoktayım yaaaa o kadar bu ay umutsuzdum ki ve yapmadıgım iş spor hareket kalmamıştı rabbim tamamına erdirsin benide inşş dua edin nolur canlarım benimmm

haa bide hiç belirtim olmadı sadece sol kasıgım bi iki kere agrıdı şimdi 5.5 haftalıkmış bulantı gögüs şişmesi bel agrısı felan yok belirtim hiç yoktu yani sizde belirti aramayın canları rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin inşşş
neşemede hamile onuda tebrik ettim inş sonuna kadar devam eder saglıkla kucaklar inşş
damla umutum sagol canım rabbim hayırlısı ile sizlerede nasip etsin bende tamamına ereyim inşşşşşşşşş

gökcecimm tebri ederim :teytey::teytey::teytey:canımmm rabbim saglıcakla tamamına erdırsın ınsallah cok sevindim darısı diger arkadaslarımın basına :Saruboceq:dualarımdasınız hepiniz

gökcecimm tebri ederim :teytey::teytey::teytey:canımmm rabbim saglıcakla tamamına erdırsın ınsallah cok sevindim darısı diger arkadaslarımın basına :Saruboceq:dualarımdasınız hepiniz
canım çok sagol inş rabbim hayırlısı ile kucagıma almayı da nasip eder dua et bana olurmu kalp atışlarınıda duyalım inşşş daırısı diger arkadaşlarımın ve isteyen herkesin başına olsu aminnnnnnnnn
canım tebrik ederim mucizen için kusura bakam sendne evvel haber verdim ama napim çok heyecanlandımmmmmmm hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

canım çok sagol yaa önemli deil ben sana takıldım datlum hoşuma gitti yazman rabbim sizlerede tez zamada nasip etsin dua et banada olurmu

merhaba kızlar transferim olalı 9 gün oldu test yaptım silik çizgi çıktı ama ben 3 gün önce çatlatma iğnesi vurunmuştum herkes onun etkisidir diyor ama ben 1500 lük vurunmuştum
10 000 lik değil onun etkisidemi 1 haftada geçer kafam çok karıştımafoldumben

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey:

sana demedim mi kız ben
yoktur yoktur deyip durdun

Allah a bin şükür canıııım
sağlıkla kucakla inşallah

çok heyecanlandım
açılışı yaptık
geliyorum kızlar yakındayım
önce aleyna var sırada sonra benden geliyo bomba
oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kırıldı zincir
açıldı yollar gelsin bebeleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
valla uzun zamandır aldığım en güzel habeeerrr

aleynacım hemen ümitsz olma benim bu sitedeki arkadaşım 8 inci gününde test yapmıştı pozitif çıktı ve üçüze hamileydi bende tüp yatıgımda silik bile çıkmamıştı çizgi rabbim inş göndermiştir melegini canım

oyyy datlum yaa sagol bitanem evet sen dedin ama ben ümitsizdim hayırlısı ile kap atışıını duysam sonrada kucagıma alsam sende burdaki tüm isteyen arkadaşlarımda tez zamanda hamiş olunnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:

gııııssslarrr kaynatmışsınız hemencik maviumut anam beni nie aldatıyon sen hani benle beraber aynı ay kalacaktık ( bak bu ay deniyom ben seni de bekliyom bak bu ay hiç bişi düşünmeden başladım tedaviye zaten .....

oooo beni herkes unutmuş bakıyorum sıra da bende varımmmm
umudumu hiç tüketmedim tüketmeyeceğim. bugün yada yarın bendende haber alacaksınız yakında.

20.02.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010):hooray:
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010):hooray:
incemeşe...........................14.şubat.2010
maviumutolsun ...................27.şubat.2010
DamlaUmut.........................03.mart.2010
aykara2 ............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

aleyna222.........(yola devam) tüp 23.02.2010 hayırlı haberlerini bekliyoruz.
sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
nergis55...........(yola devam)tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp

incemeşem bekliyom seni tabiiii
haftaya gelir benim adet
çok umudum yok
sen yine önden gideceksin
aldatırmıyım hiç seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne tedavisine başladın kız sen????

derya kııııssss
ne haberi bakıym bi iş var sen de
yazmıyosun da yoksa bi sürpriz mi hazırlıyon işi de bıraktın anlat bakıym gelişmeleri

kıss damlaumut hadin bakim zincir kırıldı bombalarınızı bekliyom allahın izniyle lstedeki herkesin isminin önünde :CüvCüv: :ecrin_bebek: bunlardan olcak :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…