- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.181
kızlar yarın sonuç alıyorum dua edin bana
damlaumut canım kendini kasma inşallah bebeğin süpriz yapar da habersiz gelir :) canım işe biraz ara ver valla ev hanımlığı çok güzelde vakit bulabilsem yapacağımbi pazar yetmiyo işte şimdi sen tadını çıkar evde oturmanın canım liste için saol bu arad abenim bundan sonraki tarihim 12 MART diye yazarsan sevinrim güzelim .. öpüyorum. kucak dolusu sevgiler
kızlar ben geberiyom ya akannehirbugun temızlık vardı evde ve hala da bıtmedı yarın kaldıgımız yerden devam annem 2 temızlıkcı bı akrabamız ve uyuz kaynanam bıde ben bıtıremedik kaynanam yıne sınır ettı sankı zorla getırmıs gıbı temızlıge mılletın pıslıgını temızlemeye mecbur muyum ben diyo yaa benim onun pisligini temızledıgımı cabuk unuttu oglene kadar yalandan ayakta durdu yatak odama gecmıs uyuyo dıyecektım gıt uyuyacaksan evde rahat rahat uyu ayak altında barı dolasma dıye:mymeka:anacım mahvoldu yatak odamdakı butun kıyafetler ındı 0 dan utuendı aksma kadar kadın üf demedi de ahh anacım ahh nasıl odenır hakkı bılmem
yaf angelim bu kaynanalar hepböyle uyus mu olurlar acaba yaa benimkide geldi inan yerinde kalkmıyo ki annemlerdeyim belki ondandır ama dün hamile oldugumdan haberi yoktu söylemedik anneme diyo bizim sülalede böyle bi çocuk olmaması yok annemde dedi bizdede yok hem ben 7 tane dogurdum ikisi öldü deyince sustu kaldı amannn atsan atılmazlar satsan satılmazlar aanalarımızın hakkı ödenmezzzzzzz bugünde söyledi kociş hamile die diyoki be geldim ayagım ugurlu gelmiştir bende dedim senden çok önce oldu iki aydır gene morsss oldu :) neyse gerildim bende iyice
Kızlar 2 aşılama yaptırdım negatif bir kere daha mı yaptırayım yoksa tüpemi geçeyim..polikistik over
amin angeli m iyiyim yaa çok şükür bakalımhaftaya hayırlısı ile duyarım inşşş seninde az kaldı maşallahdiyim
sorma canım ya su halimle benden iş umuyo dun esımın babaannesı vardı bende uzandım agrılarım oluyo arada bugun temızlık yaparken kaynanam agzımı arıyo senın gelın hıc ıs yapmaz mı azcık kıpırdasa olur hep boyle yatar mı dıyo dıyor ya he hep yatar benımkı kıcını kaldırmaz deseydın ya dıyemedın mı dedım alsanaalsanasmile2 ay daha sıkacaz dısımızı demıs bu da benim diş sıkılacak neyim varsa seytan diyo gıtlagına yapıs gebertaklinialirimsmiledelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?