Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin incemeşem hayırlısı ile rabbim saglıkla kucaklamayıda nasip eder inş
maviumutum allah sanada kolaylık versin canım artık kaygana lafı etmeyimde gerilmeyelim barim:) sen napıyon datlum

ay dün kaygana muhabbetinden ben başka bi dr a gittigimi yazmayı unutmuşum yaa göbekten igneye başladım sonra kan verdim idrar herşey normal dedi guatr hapına devam asprine de devam igneye hergün devam follibol progesteron devammmmmmmmmm bide bebegin yol kesesi sini grdük ama küçük oldugunu için gene alttan bakmadılar kalp atışı haftaya kaldı inş duyarım hayırlısı ile:)

canım inşallah herşey yolunda giderde hayırlısından bebişini alırsın kucağına allahım emeklerini boşa çıkarmasın

aleyna222 canım sakın üzme kendini olurmu bak yaşında henüz çok genç bizden gene şanslısın vakti gelinec hiç uğraşmıyacaksın bile bak gökçeranaya kendiliğindne geldi bebşi bi sürü örnek var kendini üzüntüey veripte hormonların sapıtmasın benimki gibi bak aylardır onlaral uğraşıyorum bende tedaviyle hamiel kalmıştım hatırlarsan kaybettim bebekleri napalım vardır elbet bi vakti bak gene devame diyrouz çalışmlara umudumuz var hiç olmazsa ...........

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

kızlar ben dün işe geldim yolda servisle gelirken kasılmam oldu
iş yerinin önünde servisten inemedim arkadaşlar indirdiler adım atamıyodum öle kalakaldım, neyse zorla odaya çıkardılar ayaklarımı uzattım 1 saat geçmedi drmu
aradım gel bakayım ama ameliyata giriyorum öğlene kadar sürerse göreyim dedi birde magnezyum iç hemen dedi neyse ben içtim soonra zorla taksiyle eve gittim dr idrar tahlili felan istedi (önemliymiş idrar yolları enfeksiyonu erken doğuma neden oluyomuş) neyse tahlil yapıldı dr ulturasonla baktı bişey yok bebiş gayet iyi arada böle
ani kasılmalar olurmuş ama dikkat etmem gerekliymiş iş yapma yat dinlen zorlama kendini erken doğum felan olmasın dedi.
Bu arada h.sonuda görümcem bizdeydi ya insan bi işin ucundan tutar yalandan yere odaları süpürdü onda da öldüm bittim dedi sonra ben temizlik yapmıştım 4 makina çamaşır yıkayıp astım hanfendi banyo yaptı bizde arkasını bile temizlememiş ben sildim hep hiç yapayım demiyo üstüne akşama yemek de yaptım e dün o kadar şeye tabi sancım olur birde bana cips getir çay yap diyodu bende pazar günü en son kusura bakmada bi zahmet onuda kendin al yorulduk görmüyomusun dedim k.valideme dedim
ben kimseye iş buyuramam insanın içinde olacak ama bu bana cips getir şunu yap diyo dedim oda kızdı güya görümceme ama bi daha yapsın aynını kıyamet kopucak bu sefer.....

canım benim lütfen üzülme, yıpratma kendini herşeyin bi hayırlısı olsun de,
sağlıklı evlatlar versin Rabbim herkese, hamile kalıpda kalp atışını duyamayan,
duyupta kaybeden çok arkadaşımız oldu biliyorsun, Allah herşeyin en iyisini bilir
hiç ummadığın en umutsuz olduğun anda geliyolar bu bebişler biliyosun çoğumuzda öle oldu, iyi yönde dua et aksini düşünme inşallah herşey çok güzel olacak bu zamanları unutacaksın bebeğini kucağına aldığında geçmiş hayal gibi gelecek eminim
tüm dualarım seninle bitanema.s.

aleynacım çok üzüldüm canım ama kısmet işte biliyon bende tüp yaptım olmadı rabbim inş sanada kendiliginden gönderir canım inşşşş

üzüldüm aleyna ama topla kendini
bak nurdan da gökçe de negatif sonuç almıştı
2-3 ay sonra geldi melekleri
inşallah senin de öyle olur
üzülme lütfen

uklacım geçmiş olsun canım iyi bak kendine de bebeğe de salla görümceyi falan
kız o listede bi sürpriz daha olsa hafta sonuna ne güzel olur dimi((((

ukla canım geçmiş olsun kendine d,kkat et hayatım.. görümcenide boşver diycem ama hamileyken boşverilmiyo aksine kafaya takılıyo :(( sen genede bebişini düşün onu takmamaya bak eğer sen stresli olursan ielerde bebeğin ağlayana hiç bişiden mutlu olmayan bi bebek olur allah göstermesin.. kendine iyi bak olurmu

[maviumutolsun ...................27.şubat.2010
DamlaUmut.........................03.mart.2010
incemeşe............................12.mart.2010
aykara2 ............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

herkes sırayla geliyor inşallahhhhhhhhhhhha.s.[/QUOTE]

kızlar ya kaç kişi kalmışız yakında hamiel kalanlar uğramıycak topiğe :gitme: bizde öle ay gün sayıp duracağız herhalde :gitme:

uklacım geçmiş olsun canım iyi bak kendine de bebeğe de salla görümceyi falan
kız o listede bi sürpriz daha olsa hafta sonuna ne güzel olur dimi((((

saol bitanem
inşallahhhh canım güzel haberler alırız hafta sonunaa

saol canım
keşke takmamak elde olsa bazen sinirlerime hakim olamıyorum ama zorluyorlar böle
bebişde etkilenir dediğin gibi haklısınbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…