- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.201
canım üzme kendini olurmu vardır onunda bi vakti tabi demesi kolay gibi görünüyo ama allah hayırlısını versin sakın üzme kendini belki kendiliğindne gelir bebişin ne olur üzme kendini olurmusonuç negatif
canım inşallah herşey yolunda giderde hayırlısından bebişini alırsın kucağına allahım emeklerini boşa çıkarmasınay dün kaygana muhabbetinden ben başka bi dr a gittigimi yazmayı unutmuşum yaa göbekten igneye başladım sonra kan verdim idrar herşey normal dedi guatr hapına devam asprine de devam igneye hergün devam follibol progesteron devammmmmmmmmm bide bebegin yol kesesi sini grdük ama küçük oldugunu için gene alttan bakmadılar kalp atışı haftaya kaldı inş duyarım hayırlısı ile:)
aleyna222 canım sakın üzme kendini olurmu bak yaşında henüz çok genç bizden gene şanslısın vakti gelinec hiç uğraşmıyacaksın bile bak gökçeranaya kendiliğindne geldi bebşi bi sürü örnek var kendini üzüntüey veripte hormonların sapıtmasın benimki gibibak aylardır onlaral uğraşıyorum bende tedaviyle hamiel kalmıştım hatırlarsan kaybettim bebekleri napalım vardır elbet bi vakti bak gene devame diyrouz çalışmlara umudumuz var hiç olmazsa ...........
canım benim nş seninde tez zamanda gelir canım diger ay da senin haberini alırız inşşş canımmm inşşşşşşşşşşşş
canım saol allah razı olsun inş rabbim taamamına erdirir hayırlısı ile sen nasılsın datlum benim:)
iyiyim canım çok saol
iş yerindeyimmmm eve gidip uyumak istiyorum yaaaboshayallersmile
niye bana sitem ediyorsunuz ben burdayım. hemen hemen her gün girmeye çalışıyom.
ben geliyom siz yoksunuz. tvdeyim ayıptır söylemesi 10,30 kadar uyuyorum. çalıştığım uyuyamadığım günleirn acısını çıkartıyorum. komşulara gidiyorum kahveye. evde temizliğe taktım kafayı kendimi yormadan her gün bir odayı temizlik yapıyom. akşam üzeri malum yemek derdi.. off ev karısı olmak zor valla.. hafa sonu kursum var.pazar günü... çalışmalar devam ama eskisi gibi günlerimi hesaplayıp takip etmiyorum. koyverdim gitti....:)
hayırlısı allahtan beklemekten yoruldum. ama umudumvar çok şükür..
bir komşum var oda tüp yaptırmış ikiz hamile kalmış ama kalp atışlarını duyamadı maalesef. onunla konuşuyoruz sık sık birbirimizi teselli ediyoruz. ama daha çok hayırlısı olsun diye dua ediyorum. arada vuruyo yine ağlayıp zırlıyoum ama.. gerçekten hayırlı zamanda sağlıkla olsun... iş bakmıyorum henüz bir kaç hafta daha ralardayım sonra bakmaya başlayacağım. benden bu kadar gelişmeleri bildiririm. belkide size ve banada süpriz olur kim bilir.. öpüyorum hepinizi....... kendinize bebişlerinize kocişlerinize iyi bakın.......opuyorumnanaktan
canım ne güzel evde olmak tadını çıkar at şu bebiş kısmını kafandan rahatla ve sakın bi daha da ağlamaklava lacak elbet tüm dualarımız sizler için inşallah bebişlerimiz
melek arkadaşlarını da çağıracaklar onlarda gelecekler yakın zamanda baktım da koca liste dolmuş 5 kişi kalmış ya
maviumutolsun ...................27.şubat.2010
DamlaUmut.........................03.mart.2010
incemeşe............................12.mart.2010
aykara2 ............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)
herkes sırayla geliyor inşallahhhhhhhhhhhha.s.
kızlar ben dün işe geldim yolda servisle gelirken kasılmam oldusorma canım ya su halimle benden iş umuyo dun esımın babaannesı vardı bende uzandım agrılarım oluyo arada bugun temızlık yaparken kaynanam agzımı arıyo senın gelın hıc ıs yapmaz mı azcık kıpırdasa olur hep boyle yatar mı dıyo dıyor ya he hep yatar benımkı kıcını kaldırmaz deseydın ya dıyemedın mı dedım alsanaalsanasmile2 ay daha sıkacaz dısımızı demıs bu da benim diş sıkılacak neyim varsa seytan diyo gıtlagına yapıs gebertaklinialirimsmiledelikafadulden
canım benim lütfen üzülme, yıpratma kendini herşeyin bi hayırlısı olsun de,sonuç negatif
uklacım geçmiş olsun canım iyi bak kendine de bebeğe de salla görümceyi falan
kız o listede bi sürpriz daha olsa hafta sonuna ne güzel olur dimi((((
ukla canım geçmiş olsun kendine d,kkat et hayatım.. görümcenide boşver diycem ama hamileyken boşverilmiyo aksine kafaya takılıyo :(( sen genede bebişini düşün onu takmamaya bak eğer sen stresli olursan ielerde bebeğin ağlayana hiç bişiden mutlu olmayan bi bebek olur allah göstermesin.. kendine iyi bak olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?