Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım şanssızlık oldu iğneyi cumartesi 1 de oldum aşılamam pazartesi 11 gibi oldu aksilik işte araya pazar girdi hastanade yıkama işlemi geç oldu acemiliğimize denk geldi işte olmadı artık bi dahaki sefer

kızlar bugün ben de başlıyorum ilk aşılama tedavime
çok heyecanlıyım
test tarihim 2 mayıs..
hepimiz için en hayırlısı olsun

puregon ve menogon kullancam cumartesi bakcak dr yumurtalara

çok heyecanlıyım
test tarihim 2 mayıs..

canım hosgeldın hayırlı haberler verırsın ıns.bı konyalı arkadasımız daha oldu =).bende konyalıyım

bu arada kendimden bahsedeyim brazcık
23 yaşındayım 2 senelik evliyim
eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ben de de yumurtlama düzensizliği..
eşim klomen kullanıyo
ben ek olarak folik asit,keçiboynuzu pekmezi,e vitamini ve bol tatlı yediriyorum
kendim de bal,çörek otu,tarçın karışımını yiyorum bu ay dikkat etmeye yeni başladık
bu aşılamamız olmazsa yaz tatilinde tüp bebek düşünüyoruz
allahım hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah aminnn
artık reklamlardaki bebekleri görmeye bile dayanamıyorum gözlerim doluveriyosenağlama

hoşbulduk canım amin inşallah hayırlısı olur hepimiz için ben dün klomene başladım çarşamba günü biticek yumurtalara bakılacak eğer yumurta oluşmamışsa iğne ile yumurta oluşturulacak ve sonra da aşılama o yüzden tarihini bilmiyorum canım
sen aşılama yaptırdın mı?
Hadi canım umarım herşey yolunda gider.bebişine kavuşursun.benim aşılamam 1 nisanda oldu.20 nisanda kan tahliliyle sonucumu öğrenicem.cok sabırsızlanıyorum.görüşürüz canım.:1hug:

çok heyecanlıyım
test tarihim 2 mayıs..

canım hoşdeldin.Allah hakkında hayırlısını versin.inşallah bir an önce bebişine kavuşursun.

canım allah gönlüne göre versin aşılamadan sonra çörekotu yememeni tavsiye ederim adet söktürücüdür

inşallah canım
hangi dr a gidiyosun aşılama yaptırdın mı önceden sende mi ilk yaptırıyosun

canım ben metın capara gıdıyorum ılk asılamam olacak ama gelecek aya kaldı umutlar kucuk bı kıst varmıs onun kaybolması gerekıyomus once sen hangı dr a gıdıyosun nerde yaptırcan asılamanı

hoşgeldin nurdan inşallah aşılama tutar da tüp bebeğe hiç geçmezsin.benimde ilk aşılamam tutmadı bu ay sonu büyük ihtimalle 2.aşılamyı yaptırcam.eşim de klomen kullanıyor aynı zamanda one day adlı vitamin kullanıyor.keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyor.benim 2.aşılama da tutmazsa yazın ben de tüp bebek düşünüyorum.

inşallah canım one day dr mu tavsiye etti
sperm hareketllilik sorunu mu var sizde
eşimin sayı 14 milyon hareketlilik %40
morfoloji de %2

inşallah canım one day dr mu tavsiye etti
sperm hareketllilik sorunu mu var sizde
eşimin sayı 14 milyon hareketlilik %40
morfoloji de %2

evet doktor tavsiye etti bunu zaten devlet karşılamıyor.hareketlilik sorunu var evet.
sayı 40 milyon hareketlilik % 40.ilaçların pek artırdığını söyleyemicem amcak yine de ilaçlara devam ayrıca keçiboynuzuna devam.

arkadaslar ben girdigimde siz yoksunuz siz girdiginizde ben yokum olmuyor böyle yaa neredesiniz ben sorunlarımla eşimi bıktırdım kapris yapıp duruyorum bu niye öyle şu niye böyle bende niye bu belirtiler var mübarek prof dr sanki ondan umut bekliyorum adam benden kacacak delik arıyoree ne yapıyım bende stresimi bu sekilde atıyorum biraz bana karsı anlayışlı olsa ne olur sanki ama bende biraz sıkıyorum bunun farkındayımbirde su beklemek yokmu insanı cileden çıkarıyor.gel artık bebişim yaaa nerelerdesin sen gel ben sana dünyanın kaç bucak oldugunu gösterecem :roflol:

sabırlı anne adayları en sabırlı en umutlu anne adayları
----------------------------------- ----------------------------------------------------

1-cornelia35------ 26/nisan 1- maviumutolsun (yola devam)
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC------- 14/nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi-------16/nisan
8-nayla
9-denmur----------22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- nessel...........10/nisan
18- aybala42
19- sellen
20- armila85-------10/nisan
21- belya
22- özgül23--------1/mayıs
23- nurdannurdan-----------2/ mayıs

selam canım kaç yıllık evlisin ?canım senin kaçıncı aşlaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…