- Konu Sahibi cornelia35
-
canım benim durumuma bakıp umutsuz olma benim aşılama 36 saati geçince yapıldı ve bizim cinsel perhiz süremiz uzundu 6.5 gün bunlar da düşürdü şansımızı süre uzun olunca sperm hareketi azalıyomuş bi de kısmet değilmiş.bölee düşünüp umutsuzluğa kapılmayın üzülürüm:1no2:ara vermemin nedeni de eşim hiç gitmedi daha doktora bi görünsün içimiz rahat olsun die düşünüyoruz yoksa hepimizin değerleri uygun aşılamaya umutlu olun şansınız var
canım çok şaşırdım neden bu kadar uzun ara verdi doktorun aşılama için.bizim 20 saat sonra oldu.çünkü süre uzadıkça hareketlilik azalır.:uhm:
kızlar bugün ben de başlıyorum ilk aşılama tedavime
çok heyecanlıyım
test tarihim 2 mayıs..
hepimiz için en hayırlısı olsun
puregon ve menogon kullancam cumartesi bakcak dr yumurtalara
anlıyorum canım allah inş. nasip eder birgün peki hareket sorunu ne kadardı benim eşimde de hareket ve yapısal bozukluk varda ondan sordu
canım ileri hareket %15 ,yavaş ileri hareket %5,yerinde hareket %3 morfolojimizde %5 sizin nasıldı canım ilaç falan kullandımı eşin. bi doktora görünsün de hareketimiz artar die umut ediyorum sayı da 1cc de 21 milyon sizin nasıl
arkadaşlar nacizane bir tavsiyem var size biz ilk aşılama öncesi eşimle testlerimiz yapıldı normal çıktı ben yinede şansımızı artırmak için eşime keçi boynuzu kürünü yaptım kısa bir süre içti ve yüzde 15 bir artış oldu hem sayıyı hem hareketi hemde kaliteyi yükseltiyor bence deneyin ne kaybedersiniz herşey bebişlerimiz için deyilmi hayırlı bebişler hepimize:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tamam canım sağol ilk olunca ve değerlrini görünce biraz umutsuz oldum ama seninde şansızlık olmuş bu sefer yaparsan umarım bebeğine kavuşursun canım inş hepimiz kavuşuruzcanım benim durumuma bakıp umutsuz olma benim aşılama 36 saati geçince yapıldı ve bizim cinsel perhiz süremiz uzundu 6.5 gün bunlar da düşürdü şansımızı süre uzun olunca sperm hareketi azalıyomuş bi de kısmet değilmiş.bölee düşünüp umutsuzluğa kapılmayın üzülürüm:1no2:ara vermemin nedeni de eşim hiç gitmedi daha doktora bi görünsün içimiz rahat olsun die düşünüyoruz yoksa hepimizin değerleri uygun aşılamaya umutlu olun şansınız var
hoşbulduk canım amin inşallah hayırlısı olur hepimiz için ben dün klomene başladım çarşamba günü biticek yumurtalara bakılacak eğer yumurta oluşmamışsa iğne ile yumurta oluşturulacak ve sonra da aşılama o yüzden tarihini bilmiyorum canımözgülcüğüm aramıza hoşgeldin.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.senin aşılaman ne zaman olacak?a.s.
sen aşılama yaptırdın mı?
canım çok şaşırdım neden bu kadar uzun ara verdi doktorun aşılama için.bizim 20 saat sonra oldu.çünkü süre uzadıkça hareketlilik azalır.:uhm:
canım hayırlısı olsun inş aminnnn....kızlar bugün ben de başlıyorum ilk aşılama tedavime
çok heyecanlıyım
test tarihim 2 mayıs..
arkadaşlar nacizane bir tavsiyem var size biz ilk aşılama öncesi eşimle testlerimiz yapıldı normal çıktı ben yinede şansımızı artırmak için eşime keçi boynuzu kürünü yaptım kısa bir süre içti ve yüzde 15 bir artış oldu hem sayıyı hem hareketi hemde kaliteyi yükseltiyor bence deneyin ne kaybedersiniz herşey bebişlerimiz için deyilmi hayırlı bebişler hepimize:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım bizde onun pekmezini aldık kullanıyo eşim ama bide klomen kullanıyor eşimde dr verdi bilgin çin sağol teşekkür ederim canım hayırlısı olur hepimiz için inş..:CüvCüv:
canım hosgeldın hayırlı haberler verırsın ıns.bı konyalı arkadasımız daha oldu =).bende konyalıyım
Hadi canım umarım herşey yolunda gider.bebişine kavuşursun.benim aşılamam 1 nisanda oldu.20 nisanda kan tahliliyle sonucumu öğrenicem.cok sabırsızlanıyorum.görüşürüz canım.:1hug:
kızlar bugün ben de başlıyorum ilk aşılama tedavime
çok heyecanlıyım
test tarihim 2 mayıs..
bu arada kendimden bahsedeyim brazcık
23 yaşındayım 2 senelik evliyim
eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ben de de yumurtlama düzensizliği..
eşim klomen kullanıyo
ben ek olarak folik asit,keçiboynuzu pekmezi,e vitamini ve bol tatlı yediriyorum
kendim de bal,çörek otu,tarçın karışımını yiyorum bu ay dikkat etmeye yeni başladık
bu aşılamamız olmazsa yaz tatilinde tüp bebek düşünüyoruz
allahım hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah aminnn
artık reklamlardaki bebekleri görmeye bile dayanamıyorum gözlerim doluveriyosenağlama
inşallah canım
hangi dr a gidiyosun aşılama yaptırdın mı önceden sende mi ilk yaptırıyosun
hoşgeldin nurdan inşallah aşılama tutar da tüp bebeğe hiç geçmezsin.benimde ilk aşılamam tutmadı bu ay sonu büyük ihtimalle 2.aşılamyı yaptırcam.eşim de klomen kullanıyor aynı zamanda one day adlı vitamin kullanıyor.keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyor.benim 2.aşılama da tutmazsa yazın ben de tüp bebek düşünüyorum.bu arada kendimden bahsedeyim brazcık
23 yaşındayım 2 senelik evliyim
eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ben de de yumurtlama düzensizliği..
eşim klomen kullanıyo
ben ek olarak folik asit,keçiboynuzu pekmezi,e vitamini ve bol tatlı yediriyorum
kendim de bal,çörek otu,tarçın karışımını yiyorum bu ay dikkat etmeye yeni başladık
bu aşılamamız olmazsa yaz tatilinde tüp bebek düşünüyoruz
allahım hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah aminnn
artık reklamlardaki bebekleri görmeye bile dayanamıyorum gözlerim doluveriyosenağlama
canım allah gönlüne göre versin aşılamadan sonra çörekotu yememeni tavsiye ederim adet söktürücüdür
hoşgeldin nurdan inşallah aşılama tutar da tüp bebeğe hiç geçmezsin.benimde ilk aşılamam tutmadı bu ay sonu büyük ihtimalle 2.aşılamyı yaptırcam.eşim de klomen kullanıyor aynı zamanda one day adlı vitamin kullanıyor.keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyor.benim 2.aşılama da tutmazsa yazın ben de tüp bebek düşünüyorum.
inşallah canım one day dr mu tavsiye etti
sperm hareketllilik sorunu mu var sizde
eşimin sayı 14 milyon hareketlilik %40
morfoloji de %2
arkadaslar ben girdigimde siz yoksunuz siz girdiginizde ben yokum olmuyor böyle yaa neredesiniz ben sorunlarımla eşimi bıktırdım kapris yapıp duruyorum bu niye öyle şu niye böyle bende niye bu belirtiler var mübarek prof dr sanki ondan umut bekliyorum adam benden kacacak delik arıyoree ne yapıyım bende stresimi bu sekilde atıyorum biraz bana karsı anlayışlı olsa ne olur sanki ama bende biraz sıkıyorum bunun farkındayımbirde su beklemek yokmu insanı cileden çıkarıyor.gel artık bebişim yaaa nerelerdesin sen gel ben sana dünyanın kaç bucak oldugunu gösterecem :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?