- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.401
incemesem hadi hayırlı haberlerle gel insallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun .insallah bu son tedavi için dr a gidişin olur bundan sonra aylık bebiş kontrollerine gidersin :Saruboceq::SaruboceqlumunekankayizsmileŞeniz
incemesem naptın canımmm??
canımm saol bitanem valla güzel haberlerle geldimm kıslarrr dr baktı herşeye değerlerin gayet normal gereksiz yere tüp bebek tedavisi görmen olmaz sonuna kadar burda herşeyi deneyeceğiz dedi yani klomeni dozunu artırarak gideceğiz ilk etapta sonra olmazsa aşılamaya geçeceğiz kıslarr ilaçlarımı aldım cumaya başlıyorum...hihoyyyt şimdilik hoşçakalın öpüyorum hepinizi olumunekankayizsmile
napim fıstıkım geldim işte acayip heyecanlıydım bugun valla tir tir titredim bugun neyseki dr güzel şeyler söledi bu arada orda senin gibisorun yaşayan birini gördüm merak etme canım herkeste olabiliyomuş su eksilmesi falan varmı ağrın sıızn güzelim
canım benim hadi hayırlısı insallah bu kez konacak melegin göbüşüne :Saruboceq:allahım gönlünden geceni nasip etsin hayırlısıyla:1hug:
ah yavrum geçmiş olsun yaa sık dişini az kaldı 2-3 hafta daha sık senin gibi olan çok üzme kendini herkesin yaşayabileceği şeyler bunlar dayan güzelim az kaldı Şenizcanım agrı sızı bıtmıyoki böbreklerim agrıyo 2 gündür de belim ortadan ayrılacak sanki off ne sorunlu gacıyım yafffffmafoldumbenmafoldumben:tomato:
maviumutum saol fıstıkım inşallah hayırlısından bizde tekrar yaşayacağız inşallah kııss beraber yaşayalım seni topikte yalnız bırakmayacağım ....valla boş yere üzdüm kendmi o kadar sorma bakalım bu ay sonunda ne olacak hayırlısı olsun bakalım öpüyorum güzelim Şenizincemeşem hayırlı olsun tedavin boş yere stres yaptın bak inşallah bu ay sen de katılıyosun listeye:))))
angel im hayırlısıyla doğacak berat inşallah sık dişini annesi kkatlan ağrılara
nurdancım valla kızacam haaaa cinsiyet belli ismini bekletmeyin yaaaaaaaaaa yoksa o bizi bekletti az da o beklesin mi diyosunuz??:))))))
sağol güzel dileklerin için canım inşallah onun için çalışıypruz ama Rabbim ol demeyince olmuyo bikiyosun hayırlısı artık
incemeşem seni seviyorum az kaldı yola çıkıyo bebiş hayırlısıyla:))))
deryaaaaaaaaaaa naptın en cici anne gel de haberlerini alalım:)))
öptüm herkesi gökçe unuttum sanma az kaldı bakalım kızımız mı geliyo oğlumuz mu????
canım benim çok saol darısı başına inşgökçem ben de seni ve bebişi öpüyorum
maşallah ne çabuk büyümüşsünüz siz öyle:)))))
ay canım kendini sıkma bişeyler için rabbim inş saglıkla minigini vercek kucagına canım bende bbu haftaya gidermi perşembe felan bakalım tahmin yapcakmı dr banada:) merak diyom bende kız mı erkek mi die:) ama saglıkı olsun da gerisi boşşslmm arkadaşlar
maviumutumm bu ay sıkı çalışın ona göre
kayınvalide falan dinleme sakın
gökçem iyiyiz de okulda bi sıkıntı oldu 2 gündür moralim bozuk biraz,kızım da etkilendi heralde önce tekmeler atıyodu şimdi normal hareketleri bile azaldı çok canım sıkılıyo
senin de cinsiyet belli olur yakında
bu arada kızımızın hala bi ismi yok(((((((
angel sen nerdesin doğumu nerde yapcan canım doktorun aynı dimi
incemeşe yarın randevun vardı inşallah hayırlı olur yeni tedavin canım
kızımla hepinizi öpüyoruz teyzeleriopuyorumnanaktan
canım vala geziyorum ama hareketsiz kaldım die nefesim kesiliyo gibi oluyo kiloda aldım yaa ondan galiba inş sende vaktinde dogum yaparsın canım peki normal mi düşünüyosun yoksa sezeryan mı??gökcem ıyı sayılırım canım cok sukur yatıyorum ha bire az kaldı allahın izniyle ama bende az kaldım öldürdü bıcırıgım beni allahım beterinden saklasın.valla gezebiliyoken gez datlum sonra kolunu kaldırcak halin olmuyo:CüvCüv:kafamçokkarıştı
nurdancım ıyıyım canım popo büyütüyorum ha biresempatiksalakcinnibilmiyorumkismile.dr um aynı canım tıp fakültesi mi olur selcuklu mu bilmiyorum haftaya kontrolüm var o zaman sorarım erken dogum falan olursa allah korusun mecbur tıp olacak artık.sen nerde düşünüyosun?dr larımız selcukluyla hala anlasmalı mı acaba sorayım bı gıdıncebilmiyorumkismile
ay canım çok sevindim senin için inş hiç bişeye gerek kalmaz ilaçlada gelir minigin tüp felan yapmazsın dualarım seninle canımcanımm saol bitanem valla güzel haberlerle geldimm kıslarrr dr baktı herşeye değerlerin gayet normal gereksiz yere tüp bebek tedavisi görmen olmaz sonuna kadar burda herşeyi deneyeceğiz dedi yani klomeni dozunu artırarak gideceğiz ilk etapta sonra olmazsa aşılamaya geçeceğiz kıslarr ilaçlarımı aldım cumaya başlıyorum...hihoyyyt şimdilik hoşçakalın öpüyorum hepinizi olumunekankayizsmile
üzme tabiii kendiniiiiiiiiiiiiii
kızlar yeni haberlerim var
dün göğsümden sıkınca süt gibi bişi geldi sabah ta ben de korktum prolaktin yine çıktı diye bugün öğleden sonra doktora gittim yüksek değilmiş prolaktin ama önlem olarak ilaç vedi süt geliosa tükselir diye
three line ım oluşmuş çok güzelmiş tam bi bebeğin yerleşip gelişeceği gibi dedi
ama yumurtlama iyi olmamış bu ay sağ tarafta 10mm kadar bi yumurta varmış 12.güne göre küçük dedi bu ay olmayabilir dedi ben de acelem yok dedim
bi kaç aya güzel haberler alıcaz senden inşallah dedi
öyle işte bu ay yeri hazır bebeğimin ama yumurta fos
ama moralim çok iyi kürtajdan sonra een iyi muaynemdi anca düzelmiş rahim yumurta da bi dahaki ay inşallah
6 ayda toparlar diyolar ya tam öyle oldu 6 ay oacak mayısta
rahim toparlasın da yumoşları ben büyütürüm
önümüzdeki ay da eşim test yaptıracak ondan da iyi heber gelirse değmeyin keyfime
şimdilik bu kadar öptüm herkeslerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?