Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımm saol bitanem valla güzel haberlerle geldimm kıslarrr dr baktı herşeye değerlerin gayet normal gereksiz yere tüp bebek tedavisi görmen olmaz sonuna kadar burda herşeyi deneyeceğiz dedi yani klomeni dozunu artırarak gideceğiz ilk etapta sonra olmazsa aşılamaya geçeceğiz kıslarr ilaçlarımı aldım cumaya başlıyorum...hihoyyyt şimdilik hoşçakalın öpüyorum hepinizi olumunekankayizsmile

canım benim hadi hayırlısı insallah bu kez konacak melegin göbüşüne :Saruboceq:allahım gönlünden geceni nasip etsin hayırlısıyla:1hug:

canım agrı sızı bıtmıyoki böbreklerim agrıyo 2 gündür de belim ortadan ayrılacak sanki off ne sorunlu gacıyım yafffffmafoldumbenmafoldumben:tomato:

canım agrı sızı bıtmıyoki böbreklerim agrıyo 2 gündür de belim ortadan ayrılacak sanki off ne sorunlu gacıyım yafffffmafoldumbenmafoldumben:tomato:
ah yavrum geçmiş olsun yaa sık dişini az kaldı 2-3 hafta daha sık senin gibi olan çok üzme kendini herkesin yaşayabileceği şeyler bunlar dayan güzelim az kaldı Şeniz

incemeşem hayırlı olsun tedavin boş yere stres yaptın bak inşallah bu ay sen de katılıyosun listeye:))))
angel im hayırlısıyla doğacak berat inşallah sık dişini annesi kkatlan ağrılara
nurdancım valla kızacam haaaa cinsiyet belli ismini bekletmeyin yaaaaaaaaaa yoksa o bizi bekletti az da o beklesin mi diyosunuz??:))))))
sağol güzel dileklerin için canım inşallah onun için çalışıypruz ama Rabbim ol demeyince olmuyo bikiyosun hayırlısı artık

incemeşem seni seviyorum az kaldı yola çıkıyo bebiş hayırlısıyla:))))

deryaaaaaaaaaaa naptın en cici anne gel de haberlerini alalım:)))
öptüm herkesi gökçe unuttum sanma az kaldı bakalım kızımız mı geliyo oğlumuz mu????

maviumutum insallah bitanem ya hayırlısıyla bi kucagıma alsam vaktinde saatinde saglıklı bi şekilde.rabbim incemesemle sanada gösterecek insallah en kısa zamanda beratımla dua ediyoruz hep teyzelerine allahım sizinde göbüsünüze kondursun meleklerinizi bu ez hic bırakmamak üzere tüm kalbimle dua edıyorum ınan aynı yollardan bende gectim cok iyi anlıyorum sizleriolumunekankayizsmile

maviumutum saol fıstıkım inşallah hayırlısından bizde tekrar yaşayacağız inşallah kııss beraber yaşayalım seni topikte yalnız bırakmayacağım ....valla boş yere üzdüm kendmi o kadar sorma bakalım bu ay sonunda ne olacak hayırlısı olsun bakalım öpüyorum güzelim Şeniz

üzme tabiii kendiniiiiiiiiiiiiii
kızlar yeni haberlerim var
dün göğsümden sıkınca süt gibi bişi geldi sabah ta ben de korktum prolaktin yine çıktı diye bugün öğleden sonra doktora gittim yüksek değilmiş prolaktin ama önlem olarak ilaç vedi süt geliosa tükselir diye
three line ım oluşmuş çok güzelmiş tam bi bebeğin yerleşip gelişeceği gibi dedi
ama yumurtlama iyi olmamış bu ay sağ tarafta 10mm kadar bi yumurta varmış 12.güne göre küçük dedi bu ay olmayabilir dedi ben de acelem yok dedim
bi kaç aya güzel haberler alıcaz senden inşallah dedi
öyle işte bu ay yeri hazır bebeğimin ama yumurta fos
ama moralim çok iyi kürtajdan sonra een iyi muaynemdi anca düzelmiş rahim yumurta da bi dahaki ay inşallah
6 ayda toparlar diyolar ya tam öyle oldu 6 ay oacak mayısta
rahim toparlasın da yumoşları ben büyütürüm
önümüzdeki ay da eşim test yaptıracak ondan da iyi heber gelirse değmeyin keyfime
şimdilik bu kadar öptüm herkeslerii

gökçem ben de seni ve bebişi öpüyorum
maşallah ne çabuk büyümüşsünüz siz öyle:)))))
canım benim çok saol darısı başına inş
ay canım kendini sıkma bişeyler için rabbim inş saglıkla minigini vercek kucagına canım bende bbu haftaya gidermi perşembe felan bakalım tahmin yapcakmı dr banada:) merak diyom bende kız mı erkek mi die:) ama saglıkı olsun da gerisi boşş
canım vala geziyorum ama hareketsiz kaldım die nefesim kesiliyo gibi oluyo kiloda aldım yaa ondan galiba inş sende vaktinde dogum yaparsın canım peki normal mi düşünüyosun yoksa sezeryan mı??
ay canım çok sevindim senin için inş hiç bişeye gerek kalmaz ilaçlada gelir minigin tüp felan yapmazsın dualarım seninle canım

ohhh güzel haberler var yaa ne güzel canım senin içinde sevindim bikaç aya inş yegenimizde gelir yeniden sıkıca tutunu annesine inşşş
kız deryaaa sen nerdesin gelmedin noldu naptın dr işini

gökcecim benim sezeryan olacak canım allah kısmet ederse bebek ters bu saatten sonra dönmez dedi,kan pıhtılasması oluncada normal dogum sıkıntı oluyomus zaten birde evladım tüpcü ya riske atamam dedi dr um

09.04.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010)
DamlaUmut......................... : :CüvCüv: (01.04.2010 ):hooray: onca uğraştan sonra kendiliğinden geldi meleğim.
maviumutolsun ...................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.

geldim kızlar burdayım. bilg. bozuktu epeydir ondan giremedim. şimdi eskisinden hızlı ve iyi durumda..
yavrum iyi ne yapsın hala hissetmiyorum. ama çok dikkat ediyorum. güzel kahvaltılar yapıyoruz beraber. akşamları süt içiyorum. öğlenleri atlamıyorum ve arada birşeyler atıştırmaya çalışıyorum. malum biraz zayıftım ben güçlü olmam gerek. folbiol içiyorum. ceviz ve fındık yiyorum.(ilk 2 ay çok önemliymiş )
ay sonu gibi doktora gitmeyi düşünüyorum. hayırlısıya kalp atışlarını duyalım kesemizi görelim içim daha bir rahat olacak. bu arada bana hiçbir rahatsızlığı yok maşallah. hep dua ediyorum kızlar sizlerinkide yakında gelecek.... öpüyorum hepinizi ..birbirimiz için dua edelim. bu arada meryem suresini okuyun. benim için komşum okumuştu sağolsun....cuma günleri özellikle.....ihmal etmeyin. ovülosyın test kullanın....

deryacım maşşallah canım hep böyle güzel gider inşallah
gökçem güzel dileklerin için sağol bitanem heyecanlandım şimdi kız mı erkek mi topikte erkek sayısı az dengeyi düşünürsek erkek gibi ama bence deryanın oğlu olacak seninki kız da olabilir
sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil lafı ençok bizim için geçerli sanırım:)))
angelşm ttüpçü oğlanı sezeryanla sağlıklı bi şekilde doğur inşallah:)))))
öptüm herkesi
incemeşem senin nasıl gidiyo hamilelikten önceki son adet inşallah

damlaumutum gökçeranam angellim diğer hamile kızlar allahım hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin inşallah herşey sonuna kadar yolunda gider kızlar .... maviumutum canım ben ilaca başladım bakalım bugun 2 ci günüm kafam çok rahat ama gebelik olarak bakmıyorum olaya rahatladım ya nasıl olsa olur diye zaman koymadım ilk defa kendime öle bebek diye yanıp tutuşmam garip bi şekilde geçti valla allahım hayırlısını versin öpüyorum hepinizi kucak dolusu sevgiler

slm kızlar benim şimdi bi hsg kaldı mayıs 27 de onu da çektircem eğer temiz çıkarsa hemen aşılamamı yapıyorlar diğer tüm tahliller normal bi sorun yok tıkanıklık olunca tüp bebek diyorlar sanırım ama açık çıkarsa ne yapıyorlar bunu hiç bilmiyorum eğer direk aşılamaysa haziranda benide aşılama bekliyor o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…