- Konu Sahibi cornelia35
-
selam canım kaç yıllık evlisin ?canım senin kaçıncı aşlaman?
canım benim ilk aşılamam 4.5 yıl oldu evleneli 2 sene önce kendiliginden hamile kaldım 2 aylıkken anne karnında gelişemedi öldü kürtaj oldum ogün bugündür hamile kalamıyorum bakalım bekliyoruz asılama ne sonuç verecek canım senindemi ilk aşılaman sen kac yıllık evlisin sorununuz ne???
canım ben 10 yıllık evlıyim.hiç korunmamamıza rağmen olmadı doktorum bi sorun bulamadı. ilk aşılamamı oldum hayırlısıyla beklemedeyim allahım dualarımızı kabul eder inşallah bebeklerimize kavuşuruz:1hug:
inş canım benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin hepimiz sonunda kavusuruz bebişlerimize inş
canım sen nezaman test yaptıracan
22 nisanda allahın izniyle test yapçam hamiş olduğumu öğrencemmmkaydirigubbakcemile3
arkadaslar ben girdigimde siz yoksunuz siz girdiginizde ben yokum olmuyor böyle yaa neredesiniz ben sorunlarımla eşimi bıktırdım kapris yapıp duruyorum bu niye öyle şu niye böyle bende niye bu belirtiler var mübarek prof dr sanki ondan umut bekliyorum adam benden kacacak delik arıyoree ne yapıyım bende stresimi bu sekilde atıyorum biraz bana karsı anlayışlı olsa ne olur sanki ama bende biraz sıkıyorum bunun farkındayımbirde su beklemek yokmu insanı cileden çıkarıyor.gel artık bebişim yaaa nerelerdesin sen gel ben sana dünyanın kaç bucak oldugunu gösterecem :roflol:
22 nisanda allahın izniyle test yapçam hamiş olduğumu öğrencemmmkaydirigubbakcemile3
bende inş 16 sında test yaptırcam :teytey:
canım bizi idare etmesini bilemiyorlar iki gaz verseler civvvvvvvvvvvv bizim yelkenler suya iner kapris yapıp duruyorlar sekerim:roflol:
bu hafta hamiş haberi bekliyoruz.... hadi ama sıra kimde.....sevinelim hep beraber bize de umut olsun.....:teytey:
canım nessel ve armıla85 den alcaz ıns ılk haberlerı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?