Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam canım kaç yıllık evlisin ?canım senin kaçıncı aşlaman?

canım benim ilk aşılamam 4.5 yıl oldu evleneli 2 sene önce kendiliginden hamile kaldım 2 aylıkken anne karnında gelişemedi öldü kürtaj oldum ogün bugündür hamile kalamıyorum bakalım bekliyoruz asılama ne sonuç verecek canım senindemi ilk aşılaman sen kac yıllık evlisin sorununuz ne???

canım ben 10 yıllık evlıyim.hiç korunmamamıza rağmen olmadı doktorum bi sorun bulamadı. ilk aşılamamı oldum hayırlısıyla beklemedeyim allahım dualarımızı kabul eder inşallah bebeklerimize kavuşuruz:1hug:

inş canım benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin hepimiz sonunda kavusuruz bebişlerimize inş

benimde ilk asılamam kayın validen olsun kendi annem olsun aman yat kalkma şöyle yap böyle yap bende kendimi otomatikman hamileymişim gibi hissediyorum sonrada olmazsa çok hayal kırıklıgına ugrarım galiba inş adet olmamm allahım herkesin emegini yaglı etsin

canım eynı durumdayız kocaları kacırcaz allah korusun =).benımkıde benı aramıyo nıye olmuyo?ne zmn olcak? sorularında bunaldı adam :S her aradıgında oncelıklı konumuz bu sorun olunca garıbım en ıyısı konusmayalım konustukca sınırlerım gerılıyo dıye dusunuyo sanırım

canım bizi idare etmesini bilemiyorlar iki gaz verseler civvvvvvvvvvvv bizim yelkenler suya iner kapris yapıp duruyorlar sekerim:roflol:

mrb kızlar şöyle bi bakayım kimler var diye ama kimseler yomuş neyse gününüz ii geçer umarm kib öptümm görüşürüzzzzz

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

sabırlı anne adayları en sabırlı en umutlu anne adayları
----------------------------------- ----------------------------------------------------

1-cornelia35------ 26/nisan 1- maviumutolsun (yola devam)
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC------- 14/nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi-------16/nisan
8-nayla
9-denmur----------22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- nessel...........10/nisan
18- aybala42
19- sellen --------16/nisan
20- armila85-------10/nisan
21- belya
22- özgül23--------1/mayıs
23- nurdannurdan-----------2/ mayıs

bu hafta hamiş haberi bekliyoruz.... hadi ama sıra kimde.....sevinelim hep beraber bize de umut olsun.....:teytey:

canım bizi idare etmesini bilemiyorlar iki gaz verseler civvvvvvvvvvvv bizim yelkenler suya iner kapris yapıp duruyorlar sekerim:roflol:

haklısın canım azcık canım cıcım deseler onlarda kurtulur bızde ama bıde benım esım sehır dısında calısıyo bana da ona da daha zor zavallım hem ıs hem es =)

inş. hayırlı haberler alırız.bende listeden baktım. sıra onalrda gözüküyo.... bende yarın doktora gidiyorum hayırlısıyla tedaviye başlayacağım......

selam kızlar benim yumurtalıklarımda ağrım var neden acaba sizin oluyomu:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…