Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydınnnnn herkese iyi pazarlar
maviumutum çok sevindim rahmin düzeltmiş durumunu yumurta gelişimi de moraline bağlı inşşşallah önümüzdeki ay güzel haber verceksin bizee
damlaumut tekrar tebrikler canım
hep iyi haberlerle gelelim buraya inş.
biz de iyiyiz çok şükür bi problem yok

günaydınn kıslar.... hamişler inşallah herşey yolundadır..angelllim nerdnesin kııs seni rüyamda gördüm doğuma gitmiştin inşallah berat oğlanda sende iyisinizdir..maviumutum bu ay dersine iyi çalış bak seni bekliyoprum ben.. bugun ilacım bitiyoo yarından itibarfende ben çalışmaya başlıyorum :))) hakkımızda hayırlısı bakalım
kıslar öpüyorum hepinizi kucak dolusu sevgiler.. angellim bana haber ver seni merak ediyoprum

kıslar slm herkese Şeniz incemesem daha dogurmadım cok şükür yatıyoz genelde bu hafta sonu kontrolum var bakalım ne diyecek dr.persembe gunu evim temizlencek ohooo iş cok -tatlicadiarzu-kocamı cooooooooooooooooooooookkkkk özledim ne zmn gelecegide belli degil offfff offffffffff bilmiyorumkismilesenağlama maviumutcum incemesem ii çalışın bakıyım bu ay gelsin bebişler:teytey:allah güç kuvvet versin

Son düzenleme:
slm hanımlarr güzel bi gün geçirin inşş
bende cuma günü dr a gidicem inşş dua edin ikili testim ii çıksın die:)

inşallah iyi çıkar gökçe:))))
angelim incemeşem benim bu ay yumurtlama bile olmayabilirmiş
zamanı da geçti um udum yok
bi daha ki ay inşallah
incemeşe sana bol şans
inşallah gelir bebeğin:)))

inşallah iyi çıkar gökçe:))))
angelim incemeşem benim bu ay yumurtlama bile olmayabilirmiş
zamanı da geçti um udum yok
bi daha ki ay inşallah
incemeşe sana bol şans
inşallah gelir bebeğin:)))

kısss hemencik umutsuluğa kapılma belli olmuyo vall abu işler allah verecek olduktan sonar verir sen dr lara bakma benim artık pek inancım kalmadı anam birinin dediği diğerini tutmuyoo hayırlısı olsun bakalım..bende bu gun çalışmalara başlıyorum ::)))))))))

kolay gelsin yavrımmmmmm ii çalışş bakimaklinialirimsmile
canım inş dedigin gibi saglıklı bi miniktir benimkide hayırlısı ile güzel sonu.ç alırım

gökcemm merak etme canımcım saglıcakla gelecek melegin goreceksin icime beratıma arkadas gelecek gibi doguyo tutturabilecekmiyim bakalım oglum yalnız kaldı kızcelerin arasındagamyoncuiremsu MAVıUMUTCUMM drlara bakma sen rabbim büyük cifter cifter yumurtlarsın ins :Saruboceq:

hadi incemeşem iyi çalışmalar sağlıklı bebekler inşallah

gökçe bence de erkek olabilir,derya nın da yüksek ihtimal erkek bence :))))))
incemeşem sana bana kız kalıyooooo
angel beratına sevgili doğuriym bi tane:))))
öptüm herkesiiii

maviumutum sabırsızlıkla beklıyoz gelincigimiopuyorumnanaktan ay ikiside kıymetli bebekler tencere kapak misali olur vallakaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

amin canım inşşş hayırlısı ile güzel sonuç alırım bende rabbim büyük ya banada ilk başlarda erkek gibi geliyodu hislerim sonra herks senin kızın olcak deyince bende kıza yöneldim cuma gidince bakalım tosuncuk mu yoksa tavukcuk mu geliyo:)

ogluş mu gelcek diyon sende kız demiştin hanisempatiksalakcinni neyse hayırlısı diyelim saglıklı olsun sende gayret et emi datlum benimde oglan olursa gelin adayı olsun sen angel e ver bende incemeşenin kızını alrım eger kızsa bende angel e veririm kaydirigubbakcemile3 daha dogmamış minikleride elden çıkardık verdik gittiiivereliniortak

bayanlar meraba benim eşimde sayı 9 milyon morfoloji %14 hAREKETLİLİK %80 aşılamaya yaptırmaya değer mi sizce tutar mı?

angel im bi yapabilsem vericem sana gelin olarak:))))
gökçe ben gidişata bakarsak erkek dedim ama deryanın da oğlu olacak bence denge sağlamak için kız da olabilir:)))))
belirlensin cinsiyetler biz de bi hamile kalalım da baş göz edecez burdan:))))

morfoloji ve hareketlilik iyiymiş sayı düşük ama
keçiboynuzu kürü deneyin bence faydasını görenler oldu
kolay olacaksa dene aşılamayı bence neden olmasın??
olur inşallah

oglummm bak kız bulmakta sıkıntı cekmicen sanslı sıpamm :sm_cool:kaynana adaylarına oglusumdan cıcek gelsin a.s.opuyorumnanaktanbide hayırlısıyla kucagıma alsaydım yavrumu içim o zmn rahat edecek kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…