- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.441
merak etme olurr hepimiz aşılamayla hamile kaldık.. benim ki 3 cü aşıda tutmuştu ama keçiboynuzu kürünü mutlaka dene sorunun yoksa normal yoldan da hamiel kalırsın ben denedim o kürü eşimin değerlri 2 ey katladı şimdi doğal yoldan deniyoruztüp bebek beni korkutuyo inşallah aşılamayala olur ya..
merak etme olurr hepimiz aşılamayla hamile kaldık.. benim ki 3 cü aşıda tutmuştu ama keçiboynuzu kürünü mutlaka dene sorunun yoksa normal yoldan da hamiel kalırsın ben denedim o kürü eşimin değerlri 2 ey katladı şimdi doğal yoldan deniyoruz
kızlar öptüm hepinizi bebişler iyidir inşallah
ben bi süre girmedim geldiler bana
girmişken yazıym dedim
incemeşem yolundadır herşey inşallah
gııs maviumut benim kocamınki daha kötüydü beslenme çok önemli bide ben keçiboynuzu kürü yaptım kaç ay koçişe geçmişte varikosel ameliyatıda var umutsuz olma şimdi dr bilem şaşırdı değerlerin bu kadar yükselmesine eşim günlük kahvaltıda mutlaka süt ve yumurta yiyro aylardır sigarada kullanmıyoo hepi tıopu 3-4 ay devam ettik sonar alıştı aynı düzene düşünsene önceki değerlerle dr direk aşıya tüp bebeğe yönelendirdi bizi şimdi normal yoldan olru diyolar hatta yaşıan göre çok çok iyiymiş eşim 42 yaşında koçişini besiey çek sen hihoyyyt ondan sonar gör bak nasıl düzelecek umutsuz olma lütfenŞenizselam kızlar eşim doktora gitti bugün test yaptırdı
malesef pek iç açıca değil
sayı toplamda 92 milyon burası 36 falandı artmış:))
1 ml de 23 milyon bura da 21 milyon du azcık artmış
ileri hareket %15
ileri yavaş %5
buralar malesef artmamış aynı
morfoloji %5-%6 oluyodu
şimdi %7 olmuş
doktor sayı iyi hareket için de ilaç kullan beslenmene dikkat et kötü değil demiş
ama normal e dönememiş işte
artık mucize lazım bana dilerim olur:)))
sonra gelirim yine pooooooooooooooffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?