Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıısss hatceler gaynatmışsınız akşam vakti valla bende kıss istiyorum kıslarr erkek çocuğuna pek sıcak bakmıyorum ne bileyim gerçi buldumda erkeği kızı kaldı :)))))))))

ben şimdi geldim doktordan. 4,5 haftalıkmış benim mercimek.. 15 gün sonra tekrar gideceğiz. kalp atışları için. haber vermek istedim. öpüyorum hepinizi...göürüşürüz

kızlar eğer hsg sonucum temiz çıkarsa bende haziranda başlıyorum ilaç yada iğne ile gebe kalma macerasına sizlere birşey sorcam genelde hep klomen lemi başlanıyor ama birçok sayfada okudum pek işe yaramıyormuşki inş bende yarar.

slm hatunlarrr nabersiniz bakalım :)
pptyacım umarım klomen sende de işe yarar vucudunun verdigi tepkiye göre degişiyo bende iki yumurta olmuştu aşılama yaptırdıgımda oda aşılama için yeterli oluyodu canım herşey gönlüne göre olsun inşş
kızlar bende yarın gitcem dr hayırlısı ile akşama haber veririm sizede canlarım

angelcim inşş rabbim kucagınad almayı nasip eder büyütürsün saglıkla oglunu canım bende hayırlısı ile kucagıma alırım inşşş
maviumutum incemeşemmm canlar inş sizde tez vakitte hamiş olursunuz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

damlaumut gökçerana inş bebişlerinizi sağlıkla hayrılısıyla kucağınıza alırsınız fıstıklar.... darısı bizlere olsun maviumutumla bi ben kaldım koca topikte çok saolun bizi bırakmadığınız için
ppya87 sende inş kısa zmanda hamiel kalırsın ama okuduğun herşeyi kafaya takma her kadının bünyesi vucuud farklı çünkü inş hakkında hayırlısı olur

kızlar dr gittim bugün ense kalınlıgı normal iyi dedi kilosuda iyimiş kan verdim pazartesi çıkıcak sonucu inş oda iyi çıkar canlarım darısıda sizlere olur inşş

kürü içemiyo o yüzden pekmezini yemeye başladı bi de p.tesi vitaminlere başlayacak inş işe yarar.. bu arada eşim iki ay klomen ve trental kullandı sayı 4.5 milyon hareketlilik %55 morfoloji %3 tü iki ay sonunda sayı 9 milyon hareketlilik %80 ve morfoloji %14 e yükseldi ama doktor direk tüp bebek dedi şok olduk

17.04.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010)
DamlaUmut......................... : :CüvCüv: (01.04.2010 ):hooray: onca uğraştan sonra kendiliğinden geldi meleğim.
maviumutolsun ...................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.

kızlar öptüm hepinizi bebişler iyidir inşallah
ben bi süre girmedim geldiler bana
girmişken yazıym dedim
incemeşem yolundadır herşey inşallah

slm hanımlar
maviumutum hayırdır canım inşş nie moralsizsin sen de bakem hem herşey yolunda girmeye başlıcak yumoşlarında olucak inş
incemeşem sen naptın yumoşlar ne alemde canım?

sağolun kızlar vazgeçmedim de
yoruldum
bi tarafı düzeltince diğer taraf bozuluyo tepem attı benim de
ama gelicem merak etmeyin sağlıklı doğum haberlerinizi alıcam daha:))

gıııs maviumut delüü hani bag asöz vermiştin beraberdik bu yolda varmı öle mızıkcılık anam.... valal ben seni bekliyorum.oyunbozanlık yapma hem bu iş sakin olmaya bağlıymış çıkan sorunları düşünme hepsi kafamzıdanmış bak benimki düzeldi hepsi bugun dr geldim az evvel 2 tane yumoş olmuş 25mm 2 gün içinde bunlar çatlar dedi iğne bilem vermedi kadın kafanızı rahat tutun herşey yolun agirecek dedi.. bak ben senden daha sorunluydum bi yere gitmiyosun valla yok öle ben gidiyorum neyim benimde arada kafama geliylardı ama burayı bırakmadık hiç iki kişi kaldık kııs şurda listeyi bitireceğiz gör bak hadi bekliyom gel.....

kıslar ben yrn hastaneye yatıyorum carsamba sabah sezeryana alcak dr daha fazla rıske atmak ıstemıyorum dedi.dua edin bana beratımı hayırlısıyla kucagıma alırım ıns.doguma girerken hepinize dua edecem rabbim hamile arkadaslarıma saglıcakla kucaklarına almayı maviumutumla incemesemede tez zamanda annelık duygusunu yenıden bu kez tamamına erdırerek yasamayı nasip etsin inş.allahım bu yolda umutla bekleyen kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın AMıNNNN

oooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyy
geliyo mu benim damat:)))))
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucakla inşallah duaların için sağol
canım benim ben de sana dua edicem
bizi yalnız bırakma sağlık haberlerini ver:)))))

incemeşem bırakmam canım
bu ay umut da yok
bi daha ki aya inşallah
bırakmıcam sen gelişmeleri haber ver

slm hanımlar nasılsınız bakimm
ayyyy angelcim doguma mı gitcen ayy heycan yaptım yaaaa rabbim kolaylık versin saglıkla kucakla minik yegenimizi canım dualarını eksik etme bizlerden kib
incemeşem maviumutum rabbim gönlünüze göre versin inş yılmayın bend e çok ümitsiz oldugum anda kavuçtum rabbim kucagıma almayıda nasip etsin bana inş sizlere tez zamanda tekrar nasip eylesin amin...
kızlar ikil i test sonucumuzda iyi çıktı bi sorun yok dedi dr çokkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrr mayıs 6 sında gene gitcem dr o zaman da cinsiyetini söyleyecek inş

selam kızlar eşim doktora gitti bugün test yaptırdı
malesef pek iç açıca değil
sayı toplamda 92 milyon burası 36 falandı artmış:))
1 ml de 23 milyon bura da 21 milyon du azcık artmış
ileri hareket %15
ileri yavaş %5
buralar malesef artmamış aynı
morfoloji %5-%6 oluyodu
şimdi %7 olmuş
doktor sayı iyi hareket için de ilaç kullan beslenmene dikkat et kötü değil demiş
ama normal e dönememiş işte
artık mucize lazım bana dilerim olur:)))
sonra gelirim yine pooooooooooooooffffffffffffffffffff

gııs maviumut benim kocamınki daha kötüydü beslenme çok önemli bide ben keçiboynuzu kürü yaptım kaç ay koçişe geçmişte varikosel ameliyatıda var umutsuz olma şimdi dr bilem şaşırdı değerlerin bu kadar yükselmesine eşim günlük kahvaltıda mutlaka süt ve yumurta yiyro aylardır sigarada kullanmıyoo hepi tıopu 3-4 ay devam ettik sonar alıştı aynı düzene düşünsene önceki değerlerle dr direk aşıya tüp bebeğe yönelendirdi bizi şimdi normal yoldan olru diyolar hatta yaşıan göre çok çok iyiymiş eşim 42 yaşında koçişini besiey çek sen hihoyyyt ondan sonar gör bak nasıl düzelecek umutsuz olma lütfenŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…