Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çok sevindim iyi çıktığına inşallah diğer testelrde güzel çıkar kızını kucağıan almak nasip eder hayırlısından

gısssa gökçerana ben nie kız yazdım kııs dah abelli değildi demi senin ufaklığın cinsiyeti bak allah söyletmiştri belkim ::)))))) sağlıklı olru inşallahhhhh

slm hatunlarrrr
incemeşem kız dedin belki allah söyletmiştir zate oglan olsa bana bi acaip gelcek herkes kızın olcak diyo :) sen nasılsın canım nasıl gidiyo
maviumutum böyle sonuçlara bakarak kafanı yorma hiççç biliyosun bi tane sprem yetio döllenmeye canım rabbim yeterki ol desin inş

kıslarr angelle konuştum berat oğlumuz geldi ikiside iyiymiş herkese selamı var angelin.. ilk çıktığınd aolmuş sadece birazcık sancısı şimdi iyiymiş emzirmeye çalışıyomuş.... darısı hamiş sizin başınıza ve mavşiumutal benim başımıza olsunnnnnnnnnnnn

incemeşe çok selam söyle darısı bizlerin başına artık
canım eşim zaten sigara kullanmıyo
keçiboynuzunu yapıyoruz bi ilaç vermiş bol yeşillik ceviz incir keçi boynuzu pekmezi çektim besiye bakalım hayırlısı hakkımızda benimki de 35 oldu:)))))inşallah düzelir ne diyelim
gökçecim deryanın erkek ama seninkini bilemem sağlıklı olsun gerisi boş

angeliim damadım yumuk yumuktur şimdi yerim ben onu maşallah Allah uzun sağlıklı ömür versin

maviumutummm sakın moralini bozma
ben hamile kalmadan önce eşimin değerleri
morfoloji%2
sayı 20 milyon
hareketlilik (toplam) %50

sizde ileri hareket toplam %20 bizde daha azdı ama bir de yerinde hareket var o %30du sen onu yazmamışsın
sakınnn moralini bozmuyosun
ilişkiden sonra sağına dönüp cenin şeklinde yatıyosun ben hamile kaldığım ay hep öyle yapmıştım biyerden duymuştum

slm hatunlarrr
ayyy angelcim çokk sevindim bitanem saglıkla büyüt beratını canım inşş darısıda bana ve isteyen herkese olsun
maviuumutum bakalım haftaya gidersem inş o zaman belli olcak cinsiyeti:) seen nasılsın?
nurdancım çok sagol bitanem rabbim kucagıma almayıda nasip eyler inşş
bugün gittim saglık ocagına kayıt oldum inş rabim kucagıma aldıgım günleride nasip eyler kan ve idrar test yaptırdım iyi çıktı bikaç ay sonra tetenoz ignesi için gitcem inş
kib hepinizi öpeyrum

gökçemm tetanoz aşısı için çok erkenn 20.haftadan sonra yapılıyo
doktorun mu söyledi bu hafta yaptır diye

nurdancım sağol canım dediğin gibi olur inşallah kızın nasıl???
gökçecim iyiyim uğraşıyorum çocuklarla 23 nisan hazırlıklarımız var yoğunum:))))

gökçemm tetanoz aşısı için çok erkenn 20.haftadan sonra yapılıyo
doktorun mu söyledi bu hafta yaptır diye
yok canım yanlış okumuşsun bikaç ay sonra tetenoz die yazdım canım :)
nurdancım sağol canım dediğin gibi olur inşallah kızın nasıl???
gökçecim iyiyim uğraşıyorum çocuklarla 23 nisan hazırlıklarımız var yoğunum:))))

kolay gelsin ögretmenim sempatiksalakcinni kafan yoruldu şimdihihoyyyt

yok canım yanlış okumuşsun bikaç ay sonra tetenoz die yazdım canım :)

kolay gelsin ögretmenim sempatiksalakcinni kafan yoruldu şimdihihoyyyt

evet canımm yanlış okumuşum delikafadulden

maviumutum kolaygelsinn
kızım iyi maşallah barekallah diyelim
ben de doğum iznini bekliyorum artık az kaldı

kıslar kargalar mamasını yemeden yazıyorum yine uzn zamandır boyle olmamıstıönceden bebegim olmuyo diye otururdum sabahlara kadar bu sayfaya dökerdim icimdekileri ay geliyolar yine bana cok sulu göz oldum yine:sinifsinif:canım arkadaslarım carsamba günü sabah 9 45 de spinal sezeryanla BERAT ıma kavustum hamdolsun rabbime :lepi:doguma girerken hepnize dua ettim rabbim hamile arkadaslarımı tamamına erdirsin diye incemesem maviumutum sizin meleklerinizde en kısa zamanda size tutunacak angel demiştı dersinizaklinialirimsmileyerimseniben.yalnız oglum emmiyo kızlar sütüm yok ben emiyo sanıyodum bos bos gogsumu cekiyomus yavrumsenağlama dün aksama kadar o agladı ben agladım en sonunda mama verdik onunla uyudu kaldı bebegim aclıktan ölecekmiş yoksa yavrum:sinifsinif:kısceler en kısa zamandafırsat bulur bulmaz topiğin ilk tüpcü bebesinin resmini koycam bakalım damat adayını begencekmisiniz.allahım kımseyı bu yolda kucagı bos koymasın:Saruboceq:

Son düzenleme:

ağlattın beni angeliiim güle güle büyüt
ömrü uzun sağlıklı bahtı güzel olsun hayırlı evlat olsun
damat olsun inşalllah:))))))))))))))))))))))
inan senin kadar seviniiyorumdur
beslenmesi zamanla düzene girer bol sıvı al sen
Duaların için sağol
diğer arkadaşların da sağlıklı doğum haberini alırız inşallah
darısı da başımıza canım çok sağol
tebrikleerrr

ay angelim yaa çok sevindim bitanem duan için saol allah razı olsun ya genelde sezeryan olanlarda süt sorunu oluyo zaten inş minigin annesinin sütünüde içizek üzülme saglıkla büyüt berat yegenimiizi:)

ayyyy canım angelim ya
kavuştun bebeğine nekadar güzel
herşey yoluna girecek sen hiç merak etme bebeğin sağlıklı ya çok şükür
nası bi duyguu karnındaki kuzunun kucağında olması vaktin olduğnda anlat bize olur mu
tekrar sağlıklı uzun ömürler diliyorumsenağlamasenağlama
Allah hepimize nasip etsin o duyguyu

maviumutum aglama bitanemmmm darısı hayırlısıyla basınıza insallah.canım benim inan hissediyorum kalbının temızlıgını rabbim sana da yasatacak en kısa zamanda sakın umutsuzluga dusme ola benım olmazdı bak hamileligime bıle sasırdı drum inan 25.haftada baslayan sancılar ayda 3 4kez hastanede yatmalar suyumun azalması bak ben bu gunlere bu sekılde geldim rabbim herseyin hayırlısını versınsorunsuz bu sekilde seninde dogum haberini alıcam burdankaydirigubbakcemile2
ay angelim yaa çok sevindim bitanem duan için saol allah razı olsun ya genelde sezeryan olanlarda süt sorunu oluyo zaten inş minigin annesinin sütünüde içizek üzülme saglıkla büyüt berat yegenimiizi:)
gökcem canımmm darısı basına saglıcakla vaktınde saatinde canım sorunsuz bi şekilde insallah rabbim yavrunu kucagında versin
nurdancım az kaldı seninde canım sositosositorabbim hayırlısıyla seninde kucagına almayı nasip etsin prensesini:Saruboceq:canım benım ya inan anlatılmaz bi duygu bebegimin aglamasını duyar duymaz tutamadım kendimi bnde koyverdim gitti dr lar anestezi uzmanlarıda bı tuhaf olduakannehir hala inanamıyorum rabbimin mucizesi ogluma baktıkca icim bi tuhaf oluyo bu benim mi diyosun inanamıyo insan o kadar sıkıntıdan sonra yasananlardan sonra ilacım oldu yavrum varsa yoksa o sadece.sabahlara kadar uyku girmiyo gözüme izlemekten opuyorumnanaktanbiri kucagına alsa kıskanıyorum valla:kedi:kimseyle paylasamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…