- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.461
canım çok sevindim iyi çıktığına inşallah diğer testelrde güzel çıkar kızını kucağıan almak nasip eder hayırlısındanslm hanımlar nasılsınız bakimm
ayyyy angelcim doguma mı gitcen ayy heycan yaptım yaaaa rabbim kolaylık versin saglıkla kucakla minik yegenimizi canım dualarını eksik etme bizlerden kib
incemeşem maviumutum rabbim gönlünüze göre versin inş yılmayın bend e çok ümitsiz oldugum anda kavuçtum rabbim kucagıma almayıda nasip etsin bana inş sizlere tez zamanda tekrar nasip eylesin amin...
kızlar ikil i test sonucumuzda iyi çıktı bi sorun yok dedi dr çokkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrr mayıs 6 sında gene gitcem dr o zaman da cinsiyetini söyleyecek inş
selam kızlar eşim doktora gitti bugün test yaptırdı
malesef pek iç açıca değil
sayı toplamda 92 milyon burası 36 falandı artmış:))
1 ml de 23 milyon bura da 21 milyon du azcık artmış
ileri hareket %15
ileri yavaş %5
buralar malesef artmamış aynı
morfoloji %5-%6 oluyodu
şimdi %7 olmuş
doktor sayı iyi hareket için de ilaç kullan beslenmene dikkat et kötü değil demiş
ama normal e dönememiş işte
artık mucize lazım bana dilerim olur:)))
sonra gelirim yine pooooooooooooooffffffffffffffffffff
slm hatunlarrr
ayyy angelcim çokk sevindim bitanem saglıkla büyüt beratını canım inşş darısıda bana ve isteyen herkese olsun
maviuumutum bakalım haftaya gidersem inş o zaman belli olcak cinsiyeti:) seen nasılsın?
nurdancım çok sagol bitanem rabbim kucagıma almayıda nasip eyler inşş
bugün gittim saglık ocagına kayıt oldum inş rabim kucagıma aldıgım günleride nasip eyler kan ve idrar test yaptırdım iyi çıktı bikaç ay sonra tetenoz ignesi için gitcem inş
kib hepinizi öpeyrum
yok canım yanlış okumuşsun bikaç ay sonra tetenoz die yazdım canım :)gökçemm tetanoz aşısı için çok erkenn 20.haftadan sonra yapılıyo
doktorun mu söyledi bu hafta yaptır diye
nurdancım sağol canım dediğin gibi olur inşallah kızın nasıl???
gökçecim iyiyim uğraşıyorum çocuklarla 23 nisan hazırlıklarımız var yoğunum:))))
yok canım yanlış okumuşsun bikaç ay sonra tetenoz die yazdım canım :)
kolay gelsin ögretmenim sempatiksalakcinni kafan yoruldu şimdihihoyyyt
maviumutum aglama bitanemmmm darısı hayırlısıyla basınıza insallah.canım benim inan hissediyorum kalbının temızlıgını rabbim sana da yasatacak en kısa zamanda sakın umutsuzluga dusme ola benım olmazdı bak hamileligime bıle sasırdı drum inan 25.haftada baslayan sancılar ayda 3 4kez hastanede yatmalar suyumun azalması bak ben bu gunlere bu sekılde geldim rabbim herseyin hayırlısını versınsorunsuz bu sekilde seninde dogum haberini alıcam burdankaydirigubbakcemile2
ağlattın beni angeliiim güle güle büyüt
ömrü uzun sağlıklı bahtı güzel olsun hayırlı evlat olsun
damat olsun inşalllah:))))))))))))))))))))))
inan senin kadar seviniiyorumdur
beslenmesi zamanla düzene girer bol sıvı al sen
Duaların için sağol
diğer arkadaşların da sağlıklı doğum haberini alırız inşallah
darısı da başımıza canım çok sağol
tebrikleerrr
gökcem canımmm darısı basına saglıcakla vaktınde saatinde canım sorunsuz bi şekilde insallah rabbim yavrunu kucagında versinay angelim yaa çok sevindim bitanem duan için saol allah razı olsun ya genelde sezeryan olanlarda süt sorunu oluyo zaten inş minigin annesinin sütünüde içizek üzülme saglıkla büyüt berat yegenimiizi:)
nurdancım az kaldı seninde canım sositosositorabbim hayırlısıyla seninde kucagına almayı nasip etsin prensesini:Saruboceq:canım benım ya inan anlatılmaz bi duygu bebegimin aglamasını duyar duymaz tutamadım kendimi bnde koyverdim gitti dr lar anestezi uzmanlarıda bı tuhaf olduakannehir hala inanamıyorum rabbimin mucizesi ogluma baktıkca icim bi tuhaf oluyo bu benim mi diyosun inanamıyo insan o kadar sıkıntıdan sonra yasananlardan sonra ilacım oldu yavrum varsa yoksa o sadece.sabahlara kadar uyku girmiyo gözüme izlemekten opuyorumnanaktanbiri kucagına alsa kıskanıyorum valla:kedi:kimseyle paylasamıyorumayyyy canım angelim ya
kavuştun bebeğine nekadar güzel
herşey yoluna girecek sen hiç merak etme bebeğin sağlıklı ya çok şükür
nası bi duyguu karnındaki kuzunun kucağında olması vaktin olduğnda anlat bize olur mu
tekrar sağlıklı uzun ömürler diliyorumsenağlamasenağlama
Allah hepimize nasip etsin o duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?