Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam gıslarr iyisinizdir inşallah hamişler herşey yolundamı angelim beratına kavuştun sonunda darısı bize olsun ve hamişlere olsun.. kıslar ben beklemedeyim artık çalışma bitti bu ay.. canla başla şevkle çalıştım vallah ama bebek için çalışmadım bu ay gıslarr kendim için :))))))))))

yavrum sen aşılama yaptırmıyomuydun bu ay??????????
ben mi yanlış hatırlıyorum???????????
zaten kendin için çalışınca geliyo sıpalaar:)))))))))))))))))))))
benim de bugün yarın gelir adet((((((

merhaba kızlar beni tanıdınızmı ben adımı değiştirmek zorunda kaldım bakıyorum beni hemen silmişsiniz listeden küstüm sizemafoldumben şaka neyse angelll canım çok çok çok sevindim inan yazdıklarını okuyunca içim bir tuhaf oldu , darısı bizim başımıza inşaallah , bende 2 ay sonra tekrar tüp yaptırıcam ramazandan önce olsun bitsin istiyorum , banada dua edin lütfen

Son düzenleme:
hoş geldin tekrar aleyna ya da zeynep:)))
listeyi derya düzenliyodu gelsin ekler seni de uzun süre gelmeyince çıkmışsındır
dilerim o zamana kadar kendi gelir bebeğin:))

zeynep4............................

angelcim berat gelmiş gözünüz aydın... sağlıkla büyütmek nasip olsun. allah analı babalı büyütsün inşallah.....

24.04.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010)
DamlaUmut......................... (
maviumutolsun ...................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
zeynep4..............................(tüp bebek)

bu güzel ahberin üzerine üzücü haber vermek istemezdim ama ben bebeğimi düşürdüm..
haber vermek istedim.....dün kürtaj olmak zorunda kaldım.çok zordu benim için... annemdeyim
dinleniyorum. öpüyorum hepinizi.....

deryaaaa nasıl yaniiiiiiiiiiiii??????????????
canım çok üzüldüm şu ana aynı eski günlerime döndüm nolmuş canım kalbi mi durdu senin de((
tarif edilmeyecek bi acı biliyorum Allah ım sabır versin bi daha göstermesin tez zamanda unutturacak mutluluklar yaşatsın
kendine dikkat et canım üşütme
yine gel buraya

zeynepcim hayırlısıyla darısı sana olsun maviumutum damadın emin ellerde korkma .deryacım sagol canım ama duyunca sok oldum nasıl oldu inan kendim yasamis gibi üzüldüm.allahım en kısa zamanda tekrar nasip edecek insallah

deryacım çok geçmiş olsun üzüldüm ama rabbimin takdiri demekki umarım hayırlısı ile yeniden ve saglıklı bi şekilde hamiş kalırsın ..
zeynepcim rabim gönlüne göre versin uarım tüp öncesi kendi gelir minigin canım
incemeşem bekleme başladı demek aklına bile getirmemeye çalış hem kendin için çalışmısın yaa:) unut ki strese girme:)

deryacım Allah sabır versin canım çok üzüldüm inşaallah tekrar hamile kalırsın mafoldumben dünya böyle işte kimisi üzülüyor kimisi seviniyor sınav

hepinize teşekkür ederim. allah kimseye yaşatmasın çok zordu benim için uzun uzun anlatmak istemiyorum. 1 nisanda öğrendim 23.nisanda kürtaj olmak zorunda kaldım.... kalp atışını duyamamıştık.
kanamam başladı ve gitti..... çok üzgünüm hala.. toparlanmam gerek ..öpüyoum hepinizi..

canım geçmiş olsun bir şey denemiyor bu durumda aynı şeyleri yaşadığımız için sakın üzülme diyecem am aelinde olmuycak biliyorum ama ikinci bebeğin için n eolru fazla yıpratma kendini ben üzüldüğüm için aylarca hormonlarım yerien gelmedi sen genede serin kanlı olmay abak nasıl olsa bi defa hamile kalabildin gene olacak gör bak

kıslar benim böcegim hic durmuyo ya sabahlıyoz valla basıyo cıglıgı gelırken zor geldi dogarken zor dogdu simdi yine zorluyo beni ya hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…