- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.501
gıısssss biz saga demedikmi endişe etem kasma gendünü diye delüü işte böle bişi çıkar :dance: çocuk napsın an akarnında kasıla kasıla stresten bitap düştü şimdi sanakıslar benim böcegim hic durmuyo ya sabahlıyoz valla basıyo cıglıgı gelırken zor geldi dogarken zor dogdu simdi yine zorluyo beni ya hayırlısı bakalım
yok anam yok pazartesi çıkardı olsaydı belirtimde yok zaten
hem bende yerleşme kanaması oluyo öbüründe olmuşru şimdi yok(((
mavıumutum ınsallah gelmez adetın bıtanem melegın surprız yapar sana.nan ıncemesem napım doguruvercem dıye korkudan nasıl stres olmayım 25.haftadan berı hastaneler yarim oldu
mavıumutum bombayı senden beklıyom bu ay ilk hadi ıns.gokcem beratla sabahlıyoz canım ya mızmız sıpam benim ortalıgı bırbırıne katıyo o aglayınca benimde cesmeler acılıyo :sinifsinif:incemesem maviumutcumu takip etcen sende zemuszemuszeynepcim berat ım iyi cok sükür yalnız emme sorununu hala cözemedik dun dr a gıttık mama verıyom dedım cocuga yazık edıyon dedı sınırımı bozdu e ac mı kalsın yavrucak napacagımı sasırdım valla bilmiyorumkismile
evet canım berat
incemesem emzırcem anamda solemesı ayıp gogus uclarım emzırmeye programlanmamıs zorluyo yavruyu :kedi:dr basta emmıyo dıyınce gogus ucunu sordu emzırmeye musaıt mı dıye degıl deyınce tuh dedı zaten adamgııısss angelll emzir gııs bebeyi mam averme nasıl olsa emecek valla dr doru sölemiş yazık ediyon bırak aç kalsın ne olursa olsun anne sütü vermeye bak sen...
maviumut canım valla benim krımızlarda yolda anam bel ağrım başladı bugun... yarın olursa harika olacak çünkü 3 cü gün p.tesi denk geliyo benim doktorun he rgün muyanesi yok hocanın sadece p.tesi ve çarşambalrı var tam denk gelecek valla olmazsa zaten süpriz olurda ama sanmıyorum.. gebelikle ilgili hiç bi belirtim yok anam .......hayırlısı bakalım
maaşallah sanaAllah nazarlardan korusun hayırlı ömür versin inşaallah bizede dua et nolur canım sen lohusasın duan kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?