Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslar benim böcegim hic durmuyo ya sabahlıyoz valla basıyo cıglıgı gelırken zor geldi dogarken zor dogdu simdi yine zorluyo beni ya hayırlısı bakalım
gıısssss biz saga demedikmi endişe etem kasma gendünü diye delüü işte böle bişi çıkar :dance: çocuk napsın an akarnında kasıla kasıla stresten bitap düştü şimdi sana
daha dışarıay alışammaıştrı annesi yakında alışır herşeyi düzen egirer merak etme Şeniz

gıslarr bende son 4 günün içindeyim kesin gelecek kırmızılar çünkü hiç bişi yok belirti neyim gerçi kendimi pek dinlemedim ama son 2-3 gündür bakıyorum belirti varmı diye ama tık yok anam adet belirtisi bilem yogg ((((( sadece her ay olduğu gibi gögüslerim şiş acıyo bide aşırı gazlıyım o kadar baka heç bişi yokk ne kasık ne bel ağrısı neyse artık mayısta tekrar deniycez artık napalım hayırlısı

ben de geldim kıslar
angelim en zor zamanları atlattın bunu mu atlatamayacaksın
nasıl güzel anne olursun zamanla dert etme
daha bize tecrübelerini aktaracaksın

kızlar bu arada ben adet olmadım bugün 32.gün
ama 30.gün yani pazartesi test yaptım çıkmadı((
zaten bi belirti de yok
prolaktinim yüksekti yumurtam geç gelişiodu bu ay onun sonucu heralde
inşallah doktoraa gitmeden gelir de uğraşmam doktorla:)))

mavıumutum ınsallah gelmez adetın bıtanem melegın surprız yapar sana.nan ıncemesem napım doguruvercem dıye korkudan nasıl stres olmayım 25.haftadan berı hastaneler yarim oldu

yok anam yok pazartesi çıkardı olsaydı belirtimde yok zaten
hem bende yerleşme kanaması oluyo öbüründe olmuşru şimdi yok(((

yok anam yok pazartesi çıkardı olsaydı belirtimde yok zaten
hem bende yerleşme kanaması oluyo öbüründe olmuşru şimdi yok(((

anam her hamilelik aynı olmazki kadında bekle bakalım inş bebiş gelmiştir gııs benimde son 3 günüm kaldı bekliyorum bakalım .. prolaktin stresle ilgiliymiş kendini rahat bırakmaya bak bak önden seni alacağız güzelim hamişlik için kaç zamandır söylüyorum ama sen tembelsin bacımm hhala bekliyorum seni :))))))))))) Şeniz

mavıumutum ınsallah gelmez adetın bıtanem melegın surprız yapar sana.nan ıncemesem napım doguruvercem dıye korkudan nasıl stres olmayım 25.haftadan berı hastaneler yarim oldu

gııss şaka yapıyom bilmem mi hastenelerde endişeyel beklemeyi anam sen bana bakma güzelim ben keçileri kaçırdım bu aralar sempatiksalakcinni

merahaba kıslar nasılsınız

angeelll nasılsın canım bebeğin iyidir inşaallah emmeye başladımı:ecrin_bebek:

mavıumutum bombayı senden beklıyom bu ay ilk hadi ıns.gokcem beratla sabahlıyoz canım ya mızmız sıpam benim ortalıgı bırbırıne katıyo o aglayınca benimde cesmeler acılıyo :sinifsinif:incemesem maviumutcumu takip etcen sende zemuszemuszeynepcim berat ım iyi cok sükür yalnız emme sorununu hala cözemedik dun dr a gıttık mama verıyom dedım cocuga yazık edıyon dedı sınırımı bozdu e ac mı kalsın yavrucak napacagımı sasırdım valla bilmiyorumkismile

Allah onun rızkını verir merak etme canım benim inşaallah tez zamanda sorun çözülür

adet geliyo kıslaaarrrr
rahatladım bugün azcık oldum devamı geliyo
kist olur diye korkuyodum
beni önden bekleme incemeşem sizde sorun yok
benim eşimde hareket düşük uğraşıcaz azcık:))))
sen benden önde buyur ya da yaşı büyük olan önden gitsin
ben 27 haziran 6 da 28 olacam
sen bütüksen önden ben büyüksem ben öndenOK?????
öptüm herkesiii

kızlar nasılsınız beratla basım dertte uyumuyo yavrum mama verıyom yok emzırmeye calısıyom yok gozler cin gıbı bakıyo kızarıp kızarıp aglıyo dr a goturduk gazı var dedı ne bı agrı kesıcı ne de gaz damlası verdı adam uyuz oldumalsanaalsanasmile.annemle 1 cay kasıgı agrı kesıcı verdık evde kardesımın surubundan onunla rahatladı bıraz napacagımı sasırdım valla bebek aglaya aglaya buyurmusçadam dondu bı de anneme senin hic tecruben yok mu dedıohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

gııısss angelll emzir gııs bebeyi mam averme nasıl olsa emecek valla dr doru sölemiş yazık ediyon bırak aç kalsın ne olursa olsun anne sütü vermeye bak sen...
maviumut canım valla benim krımızlarda yolda anam bel ağrım başladı bugun... yarın olursa harika olacak çünkü 3 cü gün p.tesi denk geliyo benim doktorun he rgün muyanesi yok hocanın sadece p.tesi ve çarşambalrı var tam denk gelecek valla olmazsa zaten süpriz olurda ama sanmıyorum.. gebelikle ilgili hiç bi belirtim yok anam .......hayırlısı bakalım

incemesem emzırcem anamda solemesı ayıp gogus uclarım emzırmeye programlanmamıs zorluyo yavruyu :kedi:dr basta emmıyo dıyınce gogus ucunu sordu emzırmeye musaıt mı dıye degıl deyınce tuh dedı zaten adam
:roflol:
maaşallah sana Allah nazarlardan korusun hayırlı ömür versin inşaallah bizede dua et nolur canım sen lohusasın duan kabul olur

amin canım ınan her duamda sızlerde varsınız aynı yollardan bende gectım ne demek oldugunu ıyı bılırım o duygunun rabbım hepınızın kucagını en kısa zamanda doldursun canım benım:Saruboceqlumunekankayizsmile

angellll maşallah berataaa çok tatlı yaa
göğüs ucu sorunu bende de var sanki ee onun için bişey demedi mi elden gelen bişey yokmuymuş
göğüs pompası denedin mi çocuk emmese de sütünü sağ hiç olmazsa azalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…