Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ooooyyyy
maşallah berat paşa ya

kızlar söylemesi ayıp benim göğüs uçları emmeye programlanmış:))))
hazır prolaktinim de yüksekken yakın olsan emziriverirdim süt annesi olurdum berat ın:)))))))))))))))))))))

slm hatunlar
maviumutum saglık olsun canım bende bugün 29 yaşına girdim dogum günüm:)
angellim berat çok tatlı maşallah kırkbirkereeeeee darısıda bize inşallah canım hem sütün gelmiyo die üzülme bikaç gün gelememesi normalmiş sık sık emzirmeye çalış hurma yee bol bol süt iç tatlı ye

canım ya bısey demedı dr.10 luk sırınganın ucunu kestım arkasını ters yone taktım onla cekıp cıkarıyorum bıraz oylelıkle zar zor tutuyo ama yara oldu bu seferde pompayla da cıkarmaya calıstım ama ıyıce yara oldu kanadı sırıngayla buldum careyı
he kıs valla ne guzel olurdu benımkılerde ıcınde ıcınde tovbe ya rabbım cocuk emecek uc bulamıyo kı sut ınsınbilmiyorumkismile
gokcem dogum gunun kutlu olsun canım gelecek yasını bebegınle kutlayacaksın ıns kucagında :Saruboceq:

canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşaallah

gökçecim doğum günün kutlu olsun canım
oooh ne güzel bu sene göbüşünde seneye kucağında inşallahhhhhhh
darısı bizlere olsun
adetim sökülmedi iki gündür çok stresliyim yav doğru düzgün adet olmayı bile beceremiyorum

ay canım çok saol teşekkür ederim biraz daha yaşlandık sadece :) sanada allah yardım etsin tatlım yaa off zor olur senin için
gökçerana nice yıllara güzelim bebeşinle nice yıllar gör iyiki doğdun iyiki anne olacaksın
teşekür ederim bitanem çok saol inş rabbim kucagıma almayıda nasip eder
canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşaallah
canım teşekkür ederim çokkk saol ..sen nasılsın?
selam kıslarrr bayramınız kutlu olsunn çalışan kıslar evdeki çalışan kıslarrrrrr :)))))

saol canım seninde bayramın kutl u olsunnnnnsositososito

berat ımıza allah uzun ve sağlıklı ömür versin. analı babalı büyüsün. çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun... angeeelim sende iyi bak yavru kuşa.. öpüyorum hepinizi...
kızlar ayrı ayrı yazamıyorum. eşimin babası rahatsız.. hastanelerdeyiz dün gece geldim evime bugün gece yine kayıncalideme gideceğim. gündüzleri hastanede ben kalıyorum.. malum eşim çalışıyo..
zor günler geçiriyoruz. dualarınızı eksik etmeyin. kendinize yavrularınıza (yumurtalarınıza :))) iyi bakın.....

amin canım benım tsk ederız duaların ıcın rabbım sızlerede yasatsın en kısa zamanda saglıcakla hayırlısıyla.gecmıs olsun canım esının babasına da allah sıfa versın

canım geçmiş olsun sende dikkat et kendine güzelim sakın üşütme olurmu.... moralinide ne olursa olsun iyi tutmaya bak aman gözünü seveyim hormonlarını oynatma sonar zor geliyolar yerine kendien iyi bak.. kucak dolusu sevgilerŞeniz

slm hanımlar güzel bi pazar geçirin inşş
damlacım çok geçmiş olsun rabbim sanada kolaylık versin canım
zeynepcim hayırlı olsun şimdiden tedavin rabbim çok bekletmesin inşş

slm hanımlar güzel bi pazar geçirin inşş
damlacım çok geçmiş olsun rabbim sanada kolaylık versin canım
zeynepcim hayırlı olsun şimdiden tedavin rabbim çok bekletmesin inşş

teşekkür ederim canım benim inşallah bende hamişler listesne katılırım

kızlar hala aderim sökülmedi leke leke sildikçe geliyo test yaptım tek çizgi(((
salı doktora gidicem baksın bi bakalım
haziran da aşılama yaptırabiliri belki
bi gidiym gelişmeleri yazarım

günaydın kıslarr pazar günü geldi benim kırmızılar zaten bekliyodum sabah dr görüştüm normalde yarın muayen günüm ama hocanın yarın muaynesi yok çarşamba gitcem artık... gııs maviumut bak başa baş gidiyoruz senle anam gör bak senle aynı ay hamiel kalacağız bizz :))))))))

kıslar nasılsınız?hortlak gıbı dolasıyom valla ortada berat yıne gece nobetıne dıktı bızı yrnda kendı evıme gececegım heralde annemgıldeyım suan annem cok yardımcı oluyodu kaynanam gelecek yanıma ama ona guvenmıyorum acıkcası nasıl olacak bılmıyorum külahları degısmezsek ıyı.dun cocugu ozledım dıye gelmıs uyuyan cocugu kucakladı opmeye kalktı ya mınıcık cocugu opsen ne anlıyacaksın manyak kadınalsanaalsanasmile mıkroplara acık zaten yavrum savunmasız evde de oyle yaparsa ısımız var valla kötü gelin moduna gırebılırım her anaklinialirimsmile.hele hamileyken yaptıkları aklıma geldıkce sınırlerım 2 kat daha artıyo.hastanede 25 haftalıkken erken dogum rıskı yuzunden sancılar ıcınde kıvranırken benı aramıs ölurse ölur sıkma uzme kendını dıye aradıgı gunu hıc unutmam.ben hastaneye yattıkca ay ne kadar sorunlu cocuk altın mı cıkaracan pırlanta mı acaba bu kadar yatmaya dıye dalga gecerdı benımle :mymeka:kızlar ah etmedım beddua etmedım dersem yalan olur esımın henuz 2 bekar kardesı daha var 1 erkek 1 kız allahım onlara da aratsın vermesın demıyorum ama rabbım ugrastırsın benım ne cektıgımı anlarlar belkı cok canım yandı rabbim buyuk ahım yerde kalmayacak ınsallah onların kıvrandıgını gorecem ınsallah tırnagını yaratamazsın belkı benım yasadıklarımı o zmn anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…