- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.521
canım ya bısey demedı dr.10 luk sırınganın ucunu kestım arkasını ters yone taktım onla cekıp cıkarıyorum bıraz oylelıkle zar zor tutuyo ama yara oldu bu seferde pompayla da cıkarmaya calıstım ama ıyıce yara oldu kanadı sırıngayla buldum careyıangellll maşallah berataaa çok tatlı yaa
göğüs ucu sorunu bende de var sanki ee onun için bişey demedi mi elden gelen bişey yokmuymuş
göğüs pompası denedin mi çocuk emmese de sütünü sağ hiç olmazsa azalmaz
he kıs valla ne guzel olurdu benımkılerde ıcınde ıcınde tovbe ya rabbım cocuk emecek uc bulamıyo kı sut ınsınbilmiyorumkismileooooyyyy
maşallah berat paşa ya
kızlar söylemesi ayıp benim göğüs uçları emmeye programlanmış:))))
hazır prolaktinim de yüksekken yakın olsan emziriverirdim süt annesi olurdum berat ın:)))))))))))))))))))))
gokcem dogum gunun kutlu olsun canım gelecek yasını bebegınle kutlayacaksın ıns kucagında :Saruboceq:slm hatunlar
maviumutum saglık olsun canım bende bugün 29 yaşına girdim dogum günüm:)
angellim berat çok tatlı maşallah kırkbirkereeeeee darısıda bize inşallah canım hem sütün gelmiyo die üzülme bikaç gün gelememesi normalmiş sık sık emzirmeye çalış hurma yee bol bol süt iç tatlı ye
slm hatunlar
maviumutum saglık olsun canım bende bugün 29 yaşına girdim dogum günüm:)
angellim berat çok tatlı maşallah kırkbirkereeeeee darısıda bize inşallah canım hem sütün gelmiyo die üzülme bikaç gün gelememesi normalmiş sık sık emzirmeye çalış hurma yee bol bol süt iç tatlı ye
selam kıslarrr bayramınız kutlu olsunn çalışan kıslar evdeki çalışan kıslarrrrrr :)))))
ay canım çok saol teşekkür ederim biraz daha yaşlandık sadece :) sanada allah yardım etsin tatlım yaa off zor olur senin içincanım ya bısey demedı dr.10 luk sırınganın ucunu kestım arkasını ters yone taktım onla cekıp cıkarıyorum bıraz oylelıkle zar zor tutuyo ama yara oldu bu seferde pompayla da cıkarmaya calıstım ama ıyıce yara oldu kanadı sırıngayla buldum careyı
he kıs valla ne guzel olurdu benımkılerde ıcınde ıcınde tovbe ya rabbım cocuk emecek uc bulamıyo kı sut ınsınbilmiyorumkismile
gokcem dogum gunun kutlu olsun canım gelecek yasını bebegınle kutlayacaksın ıns kucagında :Saruboceq:
teşekür ederim bitanem çok saol inş rabbim kucagıma almayıda nasip edergökçerana nice yıllara güzelim bebeşinle nice yıllar gör iyiki doğdun iyiki anne olacaksın
canım teşekkür ederim çokkk saol ..sen nasılsın?canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşaallah
selam kıslarrr bayramınız kutlu olsunn çalışan kıslar evdeki çalışan kıslarrrrrr :)))))
berat ımıza allah uzun ve sağlıklı ömür versin. analı babalı büyüsün. çok tatlı maşallahallah nazarlardan korusun... angeeelim sende iyi bak yavru kuşa.. öpüyorum hepinizi...
kızlar ayrı ayrı yazamıyorum. eşimin babası rahatsız.. hastanelerdeyiz dün gece geldim evime bugün gece yine kayıncalideme gideceğim. gündüzleri hastanede ben kalıyorum.. malum eşim çalışıyo..
zor günler geçiriyoruz. dualarınızı eksik etmeyin. kendinize yavrularınıza (yumurtalarınıza :))) iyi bakın.....
canım geçmiş olsun sende dikkat et kendine güzelim sakın üşütme olurmu.... moralinide ne olursa olsun iyi tutmaya bak aman gözünü seveyim hormonlarını oynatma sonar zor geliyolar yerine kendien iyi bak.. kucak dolusu sevgilerŞenizberat ımıza allah uzun ve sağlıklı ömür versin. analı babalı büyüsün. çok tatlı maşallahallah nazarlardan korusun... angeeelim sende iyi bak yavru kuşa.. öpüyorum hepinizi...
kızlar ayrı ayrı yazamıyorum. eşimin babası rahatsız.. hastanelerdeyiz dün gece geldim evime bugün gece yine kayıncalideme gideceğim. gündüzleri hastanede ben kalıyorum.. malum eşim çalışıyo..
zor günler geçiriyoruz. dualarınızı eksik etmeyin. kendinize yavrularınıza (yumurtalarınıza :))) iyi bakın.....
canım teşekkür ederim çokkk saol ..sen nasılsın? [/QUOTE .!.:iyiyim canım ne olsun işte bekliyoruz bu ay bi doktora gidicezbakalım ne diyecek
slm hanımlar güzel bi pazar geçirin inşş
damlacım çok geçmiş olsun rabbim sanada kolaylık versin canım
zeynepcim hayırlı olsun şimdiden tedavin rabbim çok bekletmesin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?