Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
offf ne diyim ki canım böle insanlara rabbim büyük herkesi görüyo sen yegenimizle ilgilen kimseyi duyma görme canım alsanaalsanasmile gıcıklar yaaa laelaelaelaelae canım benim üzülme senrabbime çok şükür ki verdi ve elimizden geldigincede nazlı yapıcaz ohhhhihoyyyt
maviumutum umarım bi sorun yoktur canım hayırlısı ile aşılama olursan gelsin inş minigin cnım
incemeşem demek seninde adet geldi hayırlısı olsun :teselli: inş canım vakit zaman dolmadıkça gelmiyo minikler:ecrin_bebek: kib öptm senide
kızlar benimde misafirim var annemle teyzem geliyolar cumaya kadar bendeler arada girip bakarım size öptm hepnizii:1hugpuyorumnanaktan

selam kızlarrrrr
hiç merak etmemişiniz nan beni küstüm size
sadece kapsama alanı dışında demişiniz
kimim ben bildinizmi özledimde geldim sizi...

deryacım tüm geçmişi okudum önce çok sevindim sonra acı haberi aldım
Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin zordur tahmin edebiliyorum
ama sen güçlü kızsın sabrediceksin Rabbim yine verecek

angelim yiurum doğurmuşun Beratımız gelmiş maşallaahhh diyorum
resmide çok tatlı mis kokuyodur şimdi, kayınvalideni sakın takma
sakin ol alttan alma sakın sözünü de esirgeme artık annesin sende

inçemeşem ve mavicim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah en kısa zamanda
hep dualarımdasınızı
gökçecim nurdancım aklımdasınız unutmadım sizleride bebişlerinizin iyi olmasına da
çok sevindim

benim duruma gelince Kızım çok şükürü iyi eşimle bende kan uyuşmazlığı vardı
maalesef 2. bebeklerde görülen antikor üretme olayı bende ilk hamileliğimde
oldu 3. test için perşembe kan vericem neyseki kızımın sağlığı iyi bir etkisi olursa
erken alacaklar şu an 34+2 yiz az kaldı bu cuma artık izne ayrılıyorum sonunda...

canım benım hosgeldın tekrar.ya yazısmalarınıza baktım neler olmus anlamadım valla sonrada dogum ısı falan cıktı derken telaseler arttı benım.canımın ıcı darısı hayırlısıyla basına hande prensese cok ıyı bak.34.haftayı gecmıssın cok sukur bundan sonra hıc korkma zaten ben 25.haftadan berı 28 .haftayı bulsam 32 yı bulsam 36 yı bı bulsam dıyodum 37 de dogurdum cok sukur:)

ayrederyacım benım adet tarıhım 29 nısan belkı bu ay kendılıgınden gelır bebısım asılamaya gerek kalmadan bı umut :Saruboceq:

kızlar bana geldıler yıne gecen sene kı yazdıgım msj ı buldum bu yıl 21 nısanda ıse oglumu kucagıma aldım sukurler olsun allahıma hey gıdı gunler hey nereden nereye ıstemafoldumbensenağlama.nasılda umıtlenmısım bebegım belkı kendılıgınden gelır dıye

Son düzenleme:
canım benim sakın beddua etme Allaha havale et o en iyisini bilir burda olmazsa ahirette alırsın karşılığını sabret bizim başımızdada var aynısından:teselli:

handenin annesiiiiii
özledik seni:))))))
canını sıkma herşey yolunda gider ve vaktinde kucaklarsın kızımızı inşallah

kızlar ben bugün doktora gittim
başlıyo kötü haberler
enfeksiyon varmış adet ondan gelemiomuş yeni yumoşlarım oluşmaya başlamış bugünü adeytin 4.günü sayıyomuşum
2 kutu antibiyotik 1 kutu da fitil verdi((((
bi de hormon değerlerime baktı
pco var dedi
çok şaşırmış normalde şişman kadınlarda olurmuş ama var dedi
yumurta kalitemi yumurtlamamı ve çatlamasını engelliyomuş
klomen tedavisi uygulayalım dedi 3 ay
yumurta gelişecek ve hormonlar düzelebilirmiş
böyle işte meğer benim de sorunum varmış
bakalım klomene yarın başlıyorum aşılamayı yaptırmıcam sanırım yani eşimin değerleri artmadıkça yapmıcaz
böyle işte
incemeşem sen beni bekleme geç bacım benim iş uzayacak((((
aşılamaya mı geçiosun şimdi

angeliim kaynanan gibi gelip küçücük çocuğu uyurken uyandırır yerim valla poposundan başlar:)))
canım seni anlıyorum ama bebek konusunda ah etme Allah a havele et
bebeksizlik zor en iyi sen biliyosun deme öyle

şimdilik bu kadar sonra gelirim yine

gııs sorun ypam onları bende zayıfım var ama dr bana dedi pko var diye ama bizdeki farklı bişiymiş dert teme kolamnel çözüyo dr işi ben dah ageçmedim aşılamaya ama yarın gitcem bakalım dr ne diycekeyvahedigeldismile

ay o enfeksıyonlarla nasıl bas edecez bılmıyorum valla bende o yuzden erkenden doguruyodum az dahaalsanaalsanasmile.gecen tahlıl yaptırdık yıne gecmemıs o kadar antıbıyotık nereme gıdıyo anlamıyom valla.tatlım benim iyi tarafından bak olaya normal yoldan hamile kalabiliyosun ne gizel senın minik mucizende gelecek en kısa zamanda gör bak
maviumutum beratımı haketmeyen ınsanlardan kıskanıyom bacım ben sana serbest gel ıstedıgın kadar mıncıklaopuyorumnanaktan.canımın içi ah etmeyim dıyorum haklısın aynı seylerı bende yasadım cok zor biliyorum ama canım cok acıtıldı vermesın demıyorum rabbım ama azcık ugrassınlar:Saruboceq:

slm hanımlar nabersiniz benim misafirlerim geldi onlarala oturuyozz annemle teyzem yemek yapıyo bende bakayım size dedim :)
maviumutum saglık olsun canım rabbim hayırlısın nasıp etsin inş geç olsun güç olmasın inşallahh kib

sağolun kızlar ben bu ay klomene başlıcaktım ama vazgeçtim bugün adetim oldu nırmal 5.gün için çok oldu devam ederse adet klomenin etkisi olmaz hem bu ay bi ton ilaç içiyorum
önümüzdeki ay başlıym dediğiniz gibi geç olsun güç olmasın

B] 05.05.2010 tarihi itibariyle listemiz........ [/B]
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010)
DamlaUmut......................... kapsama alanı dışında
maviumutolsun ...................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
zeynep4..............................(tüp bebek)

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.. hastamızın durumu iyi değil...
yani genel durumu iyi sonuçlarımız kötü..hastaneden çıktık. evine döndü.. ama malum
ilgilenmek gerek ben koşturuyorum.arada evime geliyorum. geldikçe uğrarım size..
öptüm hepinize. kendinize yavrularınıza yumurtalarınıza kocişlerinize iyi bakın......

slm kızlar bugun 13 30 da beratı dr a goturcez sabaha kadar kıvrandı yavrum gazı var mosmosr oluyo kalıyo bu kez de ılac falan vermezse dr u degıstırcem valla napcam bılmıyorum:sinifsinif:

selammm kızlar

maviumutum enfeksiyon bende de varmış dr ilaç verdi ama hiç kullanasım yok.. inşallah bebeğin gelecek ve bütün bu küçük problemleri unutturacak sana..

angell hangi dr a gidiyodunuz götür canım kuzunu için rahat etsin

gökçerana ohhh gel keyfim gel yanii ne güzel kaç gün kalcaklar şehir dışından geldiler dimi

damlaumut geçmiş olsun canım

incemeşem sen nasılsınn inşallah bu ay bekliyorum güzel haber sizdenn

canım uklam seni unuturmuyuz arada haziran annelerine bakıyodum geldin mi diye neyse iyiymişsin çok şükür

kızlar gelelim bana ve kızıma
dün dra gittik kızım iyi çok şükür ama boynuna kordon dolanmışş ve ters duruyomuş
ters olması önemli değil de kordon meselei canımı sıktı
dua edin olur mu
dr risk %1 dedi ama yine de tedirginim.. yapılacak bişey de yokmuş
bazen diyorum ki hiç dr a gitmesem daha mutlu bi hamile olcam

Allah bebeğinizi size bağışlasın sağlıklı bir doğum nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…