- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.541
offf ne diyim ki canım böle insanlara rabbim büyük herkesi görüyo sen yegenimizle ilgilen kimseyi duyma görme canım alsanaalsanasmile gıcıklar yaaa laelaelaelaelae canım benim üzülme senrabbime çok şükür ki verdi ve elimizden geldigincede nazlı yapıcaz ohhhhihoyyytkıslar nasılsınız?hortlak gıbı dolasıyom valla ortada berat yıne gece nobetıne dıktı bızı yrnda kendı evıme gececegım heralde annemgıldeyım suan annem cok yardımcı oluyodu kaynanam gelecek yanıma ama ona guvenmıyorum acıkcası nasıl olacak bılmıyorum külahları degısmezsek ıyı.dun cocugu ozledım dıye gelmıs uyuyan cocugu kucakladı opmeye kalktı ya mınıcık cocugu opsen ne anlıyacaksın manyak kadınalsanaalsanasmile mıkroplara acık zaten yavrum savunmasız evde de oyle yaparsa ısımız var valla kötü gelin moduna gırebılırım her anaklinialirimsmile.hele hamileyken yaptıkları aklıma geldıkce sınırlerım 2 kat daha artıyo.hastanede 25 haftalıkken erken dogum rıskı yuzunden sancılar ıcınde kıvranırken benı aramıs ölurse ölur sıkma uzme kendını dıye aradıgı gunu hıc unutmam.ben hastaneye yattıkca ay ne kadar sorunlu cocuk altın mı cıkaracan pırlanta mı acaba bu kadar yatmaya dıye dalga gecerdı benımle :mymeka:kızlar ah etmedım beddua etmedım dersem yalan olur esımın henuz 2 bekar kardesı daha var 1 erkek 1 kız allahım onlara da aratsın vermesın demıyorum ama rabbım ugrastırsın benım ne cektıgımı anlarlar belkı cok canım yandı rabbim buyuk ahım yerde kalmayacak ınsallah onların kıvrandıgını gorecem ınsallah tırnagını yaratamazsın belkı benım yasadıklarımı o zmn anlarlar
selam kızlarrrrr
hiç merak etmemişiniz nan beni küstüm size
sadece kapsama alanı dışında demişiniz
kimim ben bildinizmi özledimde geldim sizi...
deryacım tüm geçmişi okudum önce çok sevindim sonra acı haberi aldım
Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin zordur tahmin edebiliyorum
ama sen güçlü kızsın sabrediceksin Rabbim yine verecek
angelim yiurum doğurmuşun Beratımız gelmiş maşallaahhh diyorum
resmide çok tatlı mis kokuyodur şimdi, kayınvalideni sakın takma
sakin ol alttan alma sakın sözünü de esirgeme artık annesin sende
inçemeşem ve mavicim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah en kısa zamanda
hep dualarımdasınızı
gökçecim nurdancım aklımdasınız unutmadım sizleride bebişlerinizin iyi olmasına da
çok sevindim
benim duruma gelince Kızım çok şükürü iyi eşimle bende kan uyuşmazlığı vardı
maalesef 2. bebeklerde görülen antikor üretme olayı bende ilk hamileliğimde
oldu 3. test için perşembe kan vericem neyseki kızımın sağlığı iyi bir etkisi olursa
erken alacaklar şu an 34+2 yiz az kaldı bu cuma artık izne ayrılıyorum sonunda...
ayrederyacım benım adet tarıhım 29 nısan belkı bu ay kendılıgınden gelır bebısım asılamaya gerek kalmadan bı umut :Saruboceq:
canım benım ınsallah nelerı feda etmezdım hamıle olmak ıcın senağlamasenağlamasenağlama ama bebısım ınatcı cıktı esımde yaklasık bı haftadır sıgara ucmıyomus belkıde bebegım babasını dusundugu ıcın gecıkıyo kaydirigubbakcemile3 onun sıgarayı brakmasını saglayıp sonra gelcek hihoyyythihoyyyt.kendımı boyle avutuyorum ıste napıyım baska:sm_confused:
canım benim sakın beddua etme Allaha havale et o en iyisini bilir burda olmazsa ahirette alırsın karşılığını sabret bizim başımızdada var aynısından:teselli:kıslar nasılsınız?hortlak gıbı dolasıyom valla ortada berat yıne gece nobetıne dıktı bızı yrnda kendı evıme gececegım heralde annemgıldeyım suan annem cok yardımcı oluyodu kaynanam gelecek yanıma ama ona guvenmıyorum acıkcası nasıl olacak bılmıyorum külahları degısmezsek ıyı.dun cocugu ozledım dıye gelmıs uyuyan cocugu kucakladı opmeye kalktı ya mınıcık cocugu opsen ne anlıyacaksın manyak kadınalsanaalsanasmile mıkroplara acık zaten yavrum savunmasız evde de oyle yaparsa ısımız var valla kötü gelin moduna gırebılırım her anaklinialirimsmile.hele hamileyken yaptıkları aklıma geldıkce sınırlerım 2 kat daha artıyo.hastanede 25 haftalıkken erken dogum rıskı yuzunden sancılar ıcınde kıvranırken benı aramıs ölurse ölur sıkma uzme kendını dıye aradıgı gunu hıc unutmam.ben hastaneye yattıkca ay ne kadar sorunlu cocuk altın mı cıkaracan pırlanta mı acaba bu kadar yatmaya dıye dalga gecerdı benımle :mymeka:kızlar ah etmedım beddua etmedım dersem yalan olur esımın henuz 2 bekar kardesı daha var 1 erkek 1 kız allahım onlara da aratsın vermesın demıyorum ama rabbım ugrastırsın benım ne cektıgımı anlarlar belkı cok canım yandı rabbim buyuk ahım yerde kalmayacak ınsallah onların kıvrandıgını gorecem ınsallah tırnagını yaratamazsın belkı benım yasadıklarımı o zmn anlarlar
gııs sorun ypam onları bende zayıfım var ama dr bana dedi pko var diye ama bizdeki farklı bişiymiş dert teme kolamnel çözüyo dr işi ben dah ageçmedim aşılamaya ama yarın gitcem bakalım dr ne diycekeyvahedigeldismilekızlar ben bugün doktora gittim
başlıyo kötü haberler
enfeksiyon varmış adet ondan gelemiomuş yeni yumoşlarım oluşmaya başlamış bugünü adeytin 4.günü sayıyomuşum
2 kutu antibiyotik 1 kutu da fitil verdi((((
bi de hormon değerlerime baktı
pco var dedi
çok şaşırmış normalde şişman kadınlarda olurmuş ama var dedi
yumurta kalitemi yumurtlamamı ve çatlamasını engelliyomuş
klomen tedavisi uygulayalım dedi 3 ay
yumurta gelişecek ve hormonlar düzelebilirmiş
böyle işte meğer benim de sorunum varmış
bakalım klomene yarın başlıyorum aşılamayı yaptırmıcam sanırım yani eşimin değerleri artmadıkça yapmıcaz
böyle işte
incemeşem sen beni bekleme geç bacım benim iş uzayacak((((
aşılamaya mı geçiosun şimdi
angeliim kaynanan gibi gelip küçücük çocuğu uyurken uyandırır yerim valla poposundan başlar:)))
canım seni anlıyorum ama bebek konusunda ah etme Allah a havele et
bebeksizlik zor en iyi sen biliyosun deme öyle
şimdilik bu kadar sonra gelirim yine
kızlar ben bugün doktora gittim
başlıyo kötü haberler
enfeksiyon varmış adet ondan gelemiomuş yeni yumoşlarım oluşmaya başlamış bugünü adeytin 4.günü sayıyomuşum
2 kutu antibiyotik 1 kutu da fitil verdi((((
bi de hormon değerlerime baktı
pco var dedi
çok şaşırmış normalde şişman kadınlarda olurmuş ama var dedi
yumurta kalitemi yumurtlamamı ve çatlamasını engelliyomuş
klomen tedavisi uygulayalım dedi 3 ay
yumurta gelişecek ve hormonlar düzelebilirmiş
böyle işte meğer benim de sorunum varmış
bakalım klomene yarın başlıyorum aşılamayı yaptırmıcam sanırım yani eşimin değerleri artmadıkça yapmıcaz
böyle işte
incemeşem sen beni bekleme geç bacım benim iş uzayacak((((
aşılamaya mı geçiosun şimdi
angeliim kaynanan gibi gelip küçücük çocuğu uyurken uyandırır yerim valla poposundan başlar:)))
canım seni anlıyorum ama bebek konusunda ah etme Allah a havele et
bebeksizlik zor en iyi sen biliyosun deme öyle
şimdilik bu kadar sonra gelirim yine
kızlar gelelim bana ve kızıma
dün dra gittik kızım iyi çok şükür ama boynuna kordon dolanmışş ve ters duruyomuş
ters olması önemli değil de kordon meselei canımı sıktı
dua edin olur mu
dr risk %1 dedi ama yine de tedirginim.. yapılacak bişey de yokmuş
bazen diyorum ki hiç dr a gitmesem daha mutlu bi hamile olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?