- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.561
hayırlı olsunn bebeişin, rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsinn..slm kızlarrr ben geldim... dr gittim...cinsiyetinide ögrendik...teyzelerii kızım yoldaymış .... gökcem kısmet olursa gelicek inşşşş.. üçlü test için kan verdim pazartesi alıcam sonucunu inş oda iyi çıkar kilosu boyu ayına göre normal dedi :) bi resim çekemedi durmuo dedi dr :)
bende bu topiğe yeni yeni katılıorum anıden aşılamaya karar verdık.)))alternatif tıpı denedınmkı hiçç soğan kürünü mesela pcol olup normal yolla ucuz doğurdu arkadasım tedavıyle alternatıp tıpla..mrb arkadaşlar beni de aranıza alın mümkün oldukça gireceğim nete..pkoluyum 4 yıllık evli ve 1.5 yıldır beebek için uğraşıyoruz tek sorunumuz pko eşimde sorun yok...eylülde 1 aşılama geçirdim tutmadı...20 mayısta 2.aşılama için dr a gideceğim ve haziranda aşılamam olacak iiğne menogon kullanıyorum kalçadan oluyo...inşallah bu def a tutar ne olur dua edelim birbimirze tüp bebeğe gerek kalmadan sonuç alalım...iyi geceler
nurdancım canım hıc orkma rabbım kucagına almayı nasıp edecek bebegını hem onemlı bısey olsa dr un mutlaka soylerdi.gokcecım hayırlı olsun kızcen canım benim sıpam yıne mı yalnız kaldı nanCADIARZUmaviumutcum sen nasılsın canımcım?aramıza yenı katılan arkadaslar ıns tedavılerınızden olumlu sonuc alırsınız.bana gelınce gece 4 den berı hala ayaktayım butun gece agladı berat.o agladı ben sinirlendim esim de guya surprız yapmıs bıze zavallım ama o da butun gece uyumadılülülülülülücıldırcam vallao agladıkca benım ıcım parcalanıyo sınırlenıyorum napcam bılmıyorum kızlar ya damlalarda bı ıse yaramıyo
demek bebeğimiz kız ve adı da gökçe
maşallah ona çok sevindim sağlık haberleriniz devam etsin inşallah
angelim damadımı ağlatıp durma yaaaaaa yazık annesi küçük daha oo
yerim ben onu ya resmini öpesim geliyoo:)))))
ys88 başarılar dilerim olumlu sonuçlanır aşılaman
bende de varmış pco yeni öğrendim ama adet düzensizliği yapmıyo
eşimde de hareket sorunu var
nasıl olduysa doğal yaldan gelmişti bebeğim ama kaybettim((
umutbzimolsun dilerim senin de olur
kızlar hiç presseed deneyen oldu mu???
merak ettim onu mu alsam
sağol canım bunları duymak iyi geldi:)))))
siparişimi verdim ebay dan sen de ordan mı almıştın?ne kadar zamanda geldi
benimki bu ay yetişmez hem enfeksiyon falan var ilaç kullanıyorum
bi daha ki ay klomen ve preseed birlikte denicem
senin durumuna da üzüldüm kimyasal gebelik sanırım bu(bi yandan iyi bi yandan kötü
heyecan yaptım şimdi
kaç günde gelir ki???
canımm sonuçta bu işi yapan 1 sperm preseed zaten erkek faktöründe işe yarıo..vajina asidik olduğu için spermlerın çoğu daha servikse geçemeden ölür işte preseed daha fazla canlı spermı yolluo tüplere ama doğru zamanda ilşki çok onemlı..ebaydan aldım hatta bugun geldıı bı hafta suruo cnm ya yurtdısından geldığı ıcın..ov.testinde pozitifi gördüğün gün ve ertesi gün kesin olsun ilişki ondan once gun asırı olabılır ama cnm sperm sorunu olanlarda bıle ust uste ilişki olduğu ay kalmıslar zaten taze spermın hızı,bıkac gun bekleyen spermınde sayısı yuksek oluo hız problemı varsa taze spermle olması daha iyi:)))))bizim sayıda sorun var hızı keçiboynuzu kuruyle duzelttık bayağıhem de 3 gün üst üste çok değil mi???
yazık zaten spermlerimiz yavaş iyice yok olmasınlar:))))
şaka bi yana ameliyattan sonra sayı epey artmış morfolojide fena değil %7
ama hareket işte bizi bitiren
%15 ileri hızlı
%5 ileri yavaş((((
sizin nasıl oldu ameliyattan sonra??
iinşallah aşılaman tutar
demek bebeğimiz kız ve adı da gökçe
maşallah ona çok sevindim sağlık haberleriniz devam etsin inşallah
angelim damadımı ağlatıp durma yaaaaaa yazık annesi küçük daha oo
yerim ben onu ya resmini öpesim geliyoo:)))))
ys88 başarılar dilerim olumlu sonuçlanır aşılaman
bende de varmış pco yeni öğrendim ama adet düzensizliği yapmıyo
eşimde de hareket sorunu var
nasıl olduysa doğal yaldan gelmişti bebeğim ama kaybettim((
umutbzimolsun dilerim senin de olur
kızlar hiç presseed deneyen oldu mu???
merak ettim onu mu alsam
seninde aşılaman hayırlı olsun güzelim inşallah tutar...ilki tutmadı benim bu ikinci...sende pko var mı?adet oldun ve iğnelere başladın mı hangi iğneyi kullanıyosun....inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz...hayırlı olsunn bebeişin, rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsinn..
bende bu topiğe yeni yeni katılıorum anıden aşılamaya karar verdık.)))alternatif tıpı denedınmkı hiçç soğan kürünü mesela pcol olup normal yolla ucuz doğurdu arkadasım tedavıyle alternatıp tıpla..
angel allah bağışlasın bebişii gaz sancısımı acaba kolik olmak ıcın erken 3 haftalıkken fılan baslıo ama senın bebiş ne kadar oldu acı elma yağı sür ayağının altına eczanelerde var ama gaz sancısıysa bızde dıoruzkı olsada uyutmasa:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?