Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm hanımlar hayırlı cumalar olsun dualar kabul olsun inşş
annemle teyzemi evlerini getirdim bende sat 1 de dr a gidicem hayırlı haberlerle dönerim inş cinsiyetinide ögrenmiş olurum umarm
nurdancım çok geçmiş olsun yaaa umarı sorun çıkmadan bi daha melegini kucagına alırsın canım

merhaba kıslar bende bu hazıranda onumuzdekı ay yanı aşılama yaptıracağız bugun hsg çekildi tüpler açıkmış çok şükür bizim tutar mı bılmıyorum son 3 spermiyogramda 10,11,ve 6 mılyon sperm var hızıda ileri hızlı %20 ileri yavaş%20 bende çok sukur sorun yok bu civarlarda spermı olan ve hamıle kalan varmı asılamaya karsı hiç umudum yok normalden pek farklı gıbı gelmıo bana..

dilerim tutar
değerlere çok bakmıyo o iş burda düşük değerlerle bile tüp tutmayıp doğal yoldan hamile kalan var
şansın bol olsun tutar inşallah

slm kızlarrr ben geldim... dr gittim...cinsiyetinide ögrendik...teyzelerii kızım yoldaymış .... gökcem kısmet olursa gelicek inşşşş.. üçlü test için kan verdim pazartesi alıcam sonucunu inş oda iyi çıkar kilosu boyu ayına göre normal dedi :) bi resim çekemedi durmuo dedi dr :)

mrb arkadaşlar beni de aranıza alın mümkün oldukça gireceğim nete..pkoluyum 4 yıllık evli ve 1.5 yıldır beebek için uğraşıyoruz tek sorunumuz pko eşimde sorun yok...eylülde 1 aşılama geçirdim tutmadı...20 mayısta 2.aşılama için dr a gideceğim ve haziranda aşılamam olacak iiğne menogon kullanıyorum kalçadan oluyo...inşallah bu def a tutar ne olur dua edelim birbimirze tüp bebeğe gerek kalmadan sonuç alalım...iyi geceler

nurdancım canım hıc orkma rabbım kucagına lamyı nasıp edecek bebegını hem onemlı bısey olsa dr un mutlaka soylerdi.gokcecım hayırlı olsun kızcen canım benim sıpam yıne mı yalnız kaldı nanCADIARZUmaviumutcum sen nasılsın canımcım?aramıza yenı katılan arkadaslar ıns tedavılerınızden olumlu sonuc alırsınız.bana gelınce gece 4 den berı hala ayaktayım butun gece agladı berat.o agladı ben sinirlendim esim de guya surprız yapmıs bıze zavallım ama o da butun gece uyumadılülülülülülücıldırcam vallao agladıkca benım ıcım parcalanıyo sınırlenıyorum napcam bılmıyorum kızlar ya damlalarda bı ıse yaramıyo

hayırlı olsunn bebeişin, rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsinn..
bende bu topiğe yeni yeni katılıorum anıden aşılamaya karar verdık.)))alternatif tıpı denedınmkı hiçç soğan kürünü mesela pcol olup normal yolla ucuz doğurdu arkadasım tedavıyle alternatıp tıpla..

angel allah bağışlasın bebişii gaz sancısımı acaba kolik olmak ıcın erken 3 haftalıkken fılan baslıo ama senın bebiş ne kadar oldu acı elma yağı sür ayağının altına eczanelerde var ama gaz sancısıysa bızde dıoruzkı olsada uyutmasa:)))))

umutbizim olsun canım tsk edeım valla bebek olsun demekle de iş bitmiyo canım herseyin hayırlısını istemek lazımmış.bi hamile kalsam baska bısey ıstemem dıyodum tedavideyken hamile kaldım cok sukur ama 24. haftada sancılarım basladı son 3 ayımı sürekli hastanelerde sancı durdurmakla gecti.erken dogum stresi bebegin susuz kalması derken 37.haftada aldı dr um bebegi daha fazla rısk almak ıstemedi. inan rabbim ne verırse hayırlısını versın kımseyı kucagı bos bırakmasın.elma yagını da sürüyorum canım bebegim 17 günlük oldu bugun

gökçe ranacım çok sevindim benimde kızım olsun isterim ne güzel Allah tamamına erdirsin inşaallah vatana millete hayırlı bir evlat olur inşaallah darısı bizlere

demek bebeğimiz kız ve adı da gökçe
maşallah ona çok sevindim sağlık haberleriniz devam etsin inşallah
angelim damadımı ağlatıp durma yaaaaaa yazık annesi küçük daha oo
yerim ben onu ya resmini öpesim geliyoo:)))))

ys88 başarılar dilerim olumlu sonuçlanır aşılaman
bende de varmış pco yeni öğrendim ama adet düzensizliği yapmıyo
eşimde de hareket sorunu var
nasıl olduysa doğal yaldan gelmişti bebeğim ama kaybettim((
umutbzimolsun dilerim senin de olur

kızlar hiç presseed deneyen oldu mu???
merak ettim onu mu alsam

inşallah canımm:))))ben kullanıyorum preseedi hareket sorununuz varsa birebir canım daha hareketlı bı sekılde yuzerek tuplere ulaşıo spermler sakın kuru kuru bırlıkte olmayın spermler o sekılde ulaşamıo tuplere..bız gecen ay ovulasyon testım bıtmıstı tahmını zamanda kullandık ama yanlış zamanda kullnmısız yumurtam 16.gun çatlamıs ama ondan oncekı ay dra gııttıgım gun bugun catlamıs demıstı ve preseed kullanmıstık o ay reglım gecıktı ve ıdrar testınde ıkı tanesındede pozıtıftı ve kanad kayboldu sonra regl oldum yanı preseed mutlak al canımm sen bıkesz kaldınn preseedle kesın kalırsın ama ovulasyon testıyle bırlıkte ol pozxıtıf gordugun gun ve 3 gun ust uste ilişki olsun pressede kullan ınsallah olur canımm

sağol canım bunları duymak iyi geldi:)))))
siparişimi verdim ebay dan sen de ordan mı almıştın?ne kadar zamanda geldi
benimki bu ay yetişmez hem enfeksiyon falan var ilaç kullanıyorum
bi daha ki ay klomen ve preseed birlikte denicem
senin durumuna da üzüldüm kimyasal gebelik sanırım bu(bi yandan iyi bi yandan kötü
heyecan yaptım şimdi
kaç günde gelir ki???

hem de 3 gün üst üste çok değil mi???
yazık zaten spermlerimiz yavaş iyice yok olmasınlar:))))
şaka bi yana ameliyattan sonra sayı epey artmış morfolojide fena değil %7
ama hareket işte bizi bitiren
%15 ileri hızlı
%5 ileri yavaş((((
sizin nasıl oldu ameliyattan sonra??
iinşallah aşılaman tutar

canımm sonuçta bu işi yapan 1 sperm preseed zaten erkek faktöründe işe yarıo..vajina asidik olduğu için spermlerın çoğu daha servikse geçemeden ölür işte preseed daha fazla canlı spermı yolluo tüplere ama doğru zamanda ilşki çok onemlı..ebaydan aldım hatta bugun geldıı bı hafta suruo cnm ya yurtdısından geldığı ıcın..ov.testinde pozitifi gördüğün gün ve ertesi gün kesin olsun ilişki ondan once gun asırı olabılır ama cnm sperm sorunu olanlarda bıle ust uste ilişki olduğu ay kalmıslar zaten taze spermın hızı,bıkac gun bekleyen spermınde sayısı yuksek oluo hız problemı varsa taze spermle olması daha iyi:)))))bizim sayıda sorun var hızı keçiboynuzu kuruyle duzelttık bayağı
%20 oldu ama sayı ortalama 9 milyon civarında bakalım cnm asılamanın normal yoldan pek bı farkı yok aslında %2 daha artıtıo okadar..
inşallah canımm olur se nınde keçiboynuzu kuru yap mutlaka sayıdan cok hızı arttırıo

canım dünürüm valla hıc aglatmak ıstemıyorum ama damadın da popo tembel azcık:kedi:akannehir calıssa hem kendi rahatlıycak hem benı rahatlatacak amabilmiyorumkismilecanım benim derya da kullanıyodu preseed.inan bana melegın dogal yoldan gelecek yine en kısa zamanda yerimsenibenkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

maviumutolsun canım teşekkür ederim güzel dileklerin için...bende adet düzensizliğ ivar ya ergenlik dönemimden beri ne kullandıysam düzene girmedi...sen aşılamamı yaptıracaksın bebeğini ne zaman kaybettin kıyamam ya çok üzüldüm allah tez zamanda yerini doldurur inşallah...

seninde aşılaman hayırlı olsun güzelim inşallah tutar...ilki tutmadı benim bu ikinci...sende pko var mı?adet oldun ve iğnelere başladın mı hangi iğneyi kullanıyosun....inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…