Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
umutbizimolsun buarada soğan suyunuda denedim incir kürüde yaptım olmadı malesef...

işe yarayacağını bilsem bende alırım preseedi den...ucuz bişeyde değil alcam işe yaramıcak...pko dan dolayı sorun bende maviumutolsun sperm sayınız kaç sizin?toplamda...bizimki 60 milyon %30 u hızlı ileri hareketleri çıktı ama drum yine de düşük dedi...ve ilk aşılamamda yıkama sonraası 32 milyon enjekte edildi...nasıl sizce...

canımm benim 10.gun reglımın bu ay geçti artık regl olunca gidicem pco yok bende cnm eşim varikosel amelıyatı oldu 6.ayımız doldu ama sayımız maalesef artmıo amelıyattan oncede 10 mılyondu.sadece keçiboynuzu kürüyle hızını artırdık bizimki pek olacak gibi değilde cnm işte içimiz rahat olsun yaptırmadık demeyelim diyoruz agustosta tüpe geçicez cunku sayımız artma eğiliminde değil bakalım 2 yada3 kez aşılama denıcez hayırlısı cnm civanperçemi denedinmi her bünye farklı belki sana soğan kürü iyi gelmememiştir civanperçemi dene bide canım bal polen ye bakalım elbet bırınden bırı ıyı gelır
umutbizimolsun buarada soğan suyunuda denedim incir kürüde yaptım olmadı malesef...

ozaman kolik başlıo annesi erkek bebeklerde daha cok görülüyo karnının ustune yatırıp masaj yapabilirsin yada arabaya bindirip gezdirin biraz sancılar başlayınca:)))))dr önerisi canım bu bi arkadasa soylemıstı:)))))hergün aynı saatlerde mı başlıo ağlamaya

angelll cnm allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağını alırsın bebişini...

canım polen kullanamam alerjim var polene karşı...civanperçemi değilde hayıt ve arslanpencesi otu kullanıyorum soğan suyuda içtim bu ay tekrar bakalım az da olsa azalma var mı pko da...usg de belli olur...inşallahn tutar bu defa aşılamam ya....ama içimdne hiç gelmio tutmayacak biliyotum....öncekince çok umutluydum bunda değilim ama...bilmiyorumkismile

günaydın iyi pazarlar kızlar...anneler günümüz kutlu olsun hepimizin...elbet bizde bir gün anne olcak inşallah bebişsiz son anneler günümüz olur...

B] 09.05.2010 tarihi itibariyle listemiz........ [/B]
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010) GÖKÇE :ecrin_bebek:
DamlaUmut......................... kapsama alanı dışında
maviumutolsun ...................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
zeynep4..............................(tüp bebek)
YS88...................................aşılama deneyecek
umutbizimolsun....................

canımcım ben denemiştim preseed o dönemlerde bir faydası olmadı bana...
ama kullanıpta hamile kalan çok arkadaş vardı. o topiği de takip ediyordum ben.
girip bakarsan eski listeler var... seninde kendiliğinden gelmişti meleğin tekrar gelecek
soracağın birşeyler olursa özelden yaz.... öpüyorum ...

canım ya son care olarak dün muskat cevizi aldık bakalım sabah verdim biraz ama faydası olmadı gibi.benım esımde sehır dısında calısıyo ha deyınce de arabaya bındırıp gezdıremem kı canım desene uykusuz daha cok gece var onumde:)
angelll cnm allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağını alırsın bebişini...

tsk ederim canım cok şükür oglum kucagımda suan darısı sizlerin basına olsun

cnm kusura bakma ben yeni katıldım aranıza ondan dolayı...öp benim için oğluşunu...:dance::dance::dance:

inşallah listenin hepsi hamiş olur....allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...

slm hanımlar gelecegin güzel anneleri anneler günümüz kutlu olsun
gökçem yolda inşallah kızlar sagolun rabbim isteyen herekse nasip etsin inş
ys 88 cim seninde tedavin hayırlı olsun canım
maviumutum ben preseed kullanmadım ama pressed topigi vardı oraya bi bak istersen

selam kızlar
fıstık anneler angel,nurdan gökçe,ukla
anneler gününüz kutlu olsun:)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geri kalan bizler de inşallah bebeğimizi bi daha ki anneler gününe kucaklamış oluruz:)))

ys88 ben kasım ayında kaybettim bebeğimi doğal yoldan gelmişti ama nasip olmadı
sayı sorunumuz yok 92 milyon toplamda
ama ileri hareket %15
ileri yavaş %5
denicez bakalım gelir inşallah

enjekte edilen sayı da iyi bence dilerim olur

deryacım sağol canım gelsin bi bakalım da
bu ay ovulasyona yetişmiyo zaten
bi bakıym nasıl bişimiş te sorularımı yazarım sana

gökçerana teşekkür ederim cnm inşallah son tedavim olurda gelir bebişim....

maviumutolsun sizinde toplamda iyimişte hızlı ileri hareket toplama göre orantısız sigara veya içkisi varmı eşinin onları bıraktırmaya çalış...çünkü çok etkiliyo...bzimki de fena değil ama drum sperm hareketi yavaş dedi kadın doğumcuum üroloji doktoru da normal dedi...öfffffffffff hangisine inanacağımızı şaşırdım...ama genelde kadın doğumcu doktorlar eşimden dolayı aşılamanın bana iyi geleceğini düşündüler....yaptırdık ama çatlamamış yumurtaya aşılama yapıldı kaydirigubbakcemile3 ....usgyle aşılama öncesi bakılmadı...aşılama olan arkadaşlar size aşılama öncesi bakıldı mı yumurtanın çatlama durumuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…