- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.581
canımm benim 10.gun reglımın bu ay geçti artık regl olunca gidicem pco yok bende cnm eşim varikosel amelıyatı oldu 6.ayımız doldu ama sayımız maalesef artmıo amelıyattan oncede 10 mılyondu.sadece keçiboynuzu kürüyle hızını artırdık bizimki pek olacak gibi değilde cnm işte içimiz rahat olsun yaptırmadık demeyelim diyoruz agustosta tüpe geçicez cunku sayımız artma eğiliminde değil bakalım 2 yada3 kez aşılama denıcez hayırlısı cnm civanperçemi denedinmi her bünye farklı belki sana soğan kürü iyi gelmememiştir civanperçemi dene bide canım bal polen ye bakalım elbet bırınden bırı ıyı gelırseninde aşılaman hayırlı olsun güzelim inşallah tutar...ilki tutmadı benim bu ikinci...sende pko var mı?adet oldun ve iğnelere başladın mı hangi iğneyi kullanıyosun....inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz...
umutbizimolsun buarada soğan suyunuda denedim incir kürüde yaptım olmadı malesef...
umutbizim olsun canım tsk edeım valla bebek olsun demekle de iş bitmiyo canım herseyin hayırlısını istemek lazımmış.bi hamile kalsam baska bısey ıstemem dıyodum tedavideyken hamile kaldım cok sukur ama 24. haftada sancılarım basladı son 3 ayımı sürekli hastanelerde sancı durdurmakla gecti.erken dogum stresi bebegin susuz kalması derken 37.haftada aldı dr um bebegi daha fazla rısk almak ıstemedi. inan rabbim ne verırse hayırlısını versın kımseyı kucagı bos bırakmasın.elma yagını da sürüyorum canım bebegim 17 günlük oldu bugun
canımm benim 10.gun reglımın bu ay geçti artık regl olunca gidicem pco yok bende cnm eşim varikosel amelıyatı oldu 6.ayımız doldu ama sayımız maalesef artmıo amelıyattan oncede 10 mılyondu.sadece keçiboynuzu kürüyle hızını artırdık bizimki pek olacak gibi değilde cnm işte içimiz rahat olsun yaptırmadık demeyelim diyoruz agustosta tüpe geçicez cunku sayımız artma eğiliminde değil bakalım 2 yada3 kez aşılama denıcez hayırlısı cnm civanperçemi denedinmi her bünye farklı belki sana soğan kürü iyi gelmememiştir civanperçemi dene bide canım bal polen ye bakalım elbet bırınden bırı ıyı gelır
demek bebeğimiz kız ve adı da gökçe
maşallah ona çok sevindim sağlık haberleriniz devam etsin inşallah
angelim damadımı ağlatıp durma yaaaaaa yazık annesi küçük daha oo
yerim ben onu ya resmini öpesim geliyoo:)))))
ys88 başarılar dilerim olumlu sonuçlanır aşılaman
bende de varmış pco yeni öğrendim ama adet düzensizliği yapmıyo
eşimde de hareket sorunu var
nasıl olduysa doğal yaldan gelmişti bebeğim ama kaybettim((
umutbzimolsun dilerim senin de olur
kızlar hiç presseed deneyen oldu mu???
merak ettim onu mu alsam
canım ya son care olarak dün muskat cevizi aldık bakalım sabah verdim biraz ama faydası olmadı gibi.benım esımde sehır dısında calısıyo ha deyınce de arabaya bındırıp gezdıremem kı canım desene uykusuz daha cok gece var onumde:)ozaman kolik başlıo annesi erkek bebeklerde daha cok görülüyo karnının ustune yatırıp masaj yapabilirsin yada arabaya bindirip gezdirin biraz sancılar başlayınca:)))))dr önerisi canım bu bi arkadasa soylemıstı:)))))hergün aynı saatlerde mı başlıo ağlamaya
angelll cnm allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağını alırsın bebişini...
canım ya son care olarak dün muskat cevizi aldık bakalım sabah verdim biraz ama faydası olmadı gibi.benım esımde sehır dısında calısıyo ha deyınce de arabaya bındırıp gezdıremem kı canım desene uykusuz daha cok gece var onumde:)
tsk ederim canım cok şükür oglum kucagımda suan darısı sizlerin basına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?