- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.601
canım bnm ne kusuru öperim tabi ki teyzesiopuyorumnanaktancnm kusura bakma ben yeni katıldım aranıza ondan dolayı...öp benim için oğluşunu...:dance::dance::dance:
konus dünürcüm konuş da korksun bnm sıpam gelinden de olcaz bu gidişleeyvahedigeldismile:1shok:selam kızlar
fıstık anneler angel,nurdan gökçe,ukla
anneler gününüz kutlu olsun:)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geri kalan bizler de inşallah bebeğimizi bi daha ki anneler gününe kucaklamış oluruz:)))
beratım damadım benim üzme anneyi kuşuuum uslu bebek ol kolik molik anlamam vermem kızımı
kıslar dün giremedim nete 2 gündür çok hastayım boğazlarım ağrıyo ateşim var halsizim kafamı kaldıramıyorum sürekli yatıyorum...sizler nerelerdesiniz canlarım ösledim valla...
cnm gecmıs olsun allah sıfa vrsın ıhlamur ic bol bola.s.
ys geçmiş olsun iyileş çabucak inşallah
angeel damadım nasıl kıııs???
slm kızlar ovulasyon testim ve preseed im geldi:))))
ama 4 saat sıvı tüketmeden yapmalıymışım ben de yaptım tek çizgi çıktı çok karışık ya anlamadım bişi
neyse zaten yarın kardeşim geliyo çift çizgi çıksa da çalışamayız:)))
bi dahaki ay yumurta takibi yaptırıcam
valla canım masaj falan hikaye yapmadıgım sey icirmedigim damla kalmadı corek otu yagı dereotu yagı damlalar muskat cevizi rendesi bana mısın demiyo bugunde yüzerlik tohumu kaynatıp vercem bakalım o ise yarayacak mı son care o kaldıCADIARZUys cim çok geçmiş olsun canım umarım hemencik atlatırsın :)
angelcim kolay gelsin datlum tosuncuk seni yoruyo galiba umarım bu durumu cabuk geçer yaa bol bol sende msaj yap ona canım
maviutum sen nasılsın kuşum benim keyfin yerinde inş
incemeşem herşey senin istedigin gibi olur umarım tedaviyede gerek kalmaz canım kendisi gelir
kızlar bende dün üçlü test sonucunu aldım çok şükür iyi çıktı sorun yokmuş kaldı 4 lü test umarım oda ii çıkar teyzeleri
maviumutcum rabbim yardımcın olsun tatlım emegınızı bosa cıkarmasın:Saruboceq:slm kızlar ovulasyon testim ve preseed im geldi:))))
ama 4 saat sıvı tüketmeden yapmalıymışım ben de yaptım tek çizgi çıktı çok karışık ya anlamadım bişi
neyse zaten yarın kardeşim geliyo çift çizgi çıksa da çalışamayız:)))
bi dahaki ay yumurta takibi yaptırıcam
canım hayırlısı olsun hadi bakalım inş. işe yarar.. ben ovulosyon testlerin faydasını görmüştüm. en azından yumurtlama takibinin kendin yapıyorsun. vücudunu tanıyorsun.
ben son zamanlarda anlıyordum ne zaman yumurtlayacağımı. evt. 4 saat önceden sıvı alımını kes canım ben işteyken bırakıyordum 4 ten sonra su içmeyi sonra eve gelince hibirşey yapmadan testimi yapıyordum sonra yemek flan.... çift çizgiyi silikte görsen çalış tatlım.. mesela bende hiçbir zaman çok net olarark ikisi aynı koyulukta olmadı ben birka. gün üst üste görüyordum çizgiyi... hamiş olduğum ay bir günü değerlendirmişiz bir gün öylece geçmiş. aslında allah bilir ne zaman olacağını ama en azından o günleri boş geçirmemiş olursunuz... kardeşini takma kafana zaten biliyordur durumları anlayışla karşılar..... sen çalışmalara devam et... hadi önce sen sonra arkandan ben geleceğim.......
bende hamiş kalınca testlerimin hepsini arkadaşa verdim umarım ondada faydası olur......
ben yine alırım kendime.... tez zamanda güzel haberleini bekliyoruz...
kızlar ayrı ayrı yazamıyorum ama berat ımı öp benim için angellll allah nazarlardan korusun onu.. sık sık nazar oku yavruma byeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?