Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maviumutolsun buarada üzülme güzelim herşeyde bi hayır vardır...hayat bu ne yaşayacağımız belli olmuyo...

cnm kusura bakma ben yeni katıldım aranıza ondan dolayı...öp benim için oğluşunu...:dance::dance::dance:
canım bnm ne kusuru öperim tabi ki teyzesiopuyorumnanaktan
konus dünürcüm konuş da korksun bnm sıpam gelinden de olcaz bu gidişleeyvahedigeldismile:1shok:
MAVİUMUTUM en kısa zamanda alacaksın melegının haberinia.s seneye anneler gününe kucagında kuzucunla gıreceksin inanŞeniz.ben gibi buraya yazacaksınız hepiniz miniklerin uykusuz bırakma marifetlerinimirmirmirmir

inşallah angeell inşallah canım
bi umut var artık içimde bilmiyorum neden ama kendimi çok iyi hissediyorum
haziranda doğum yapacaktım dursaydı bebeğim((
olmadı ama inşallah hamile haberi veririm haziran sonunda:)))

maviumutolsun demek haziranda doğum yapacaktın benimde eylüldeki aşılamam tutsaydı şu günlerde doğum yapcaktım...onun üzerine ne acılar çektim ama hala bebek yok...allahım ne olursunnnnnnnnnnnn ver bebişlerimizi yalvarıyorum yarabbim....

kızlar birkaç gün önce kontrole gittim. bir sebep gösteremiyorlar. genetik testleri şu anda önermediler.
2 veya 3 düşükten sonra genetik testler uygulanıyormuş. 2 yada 3 ay kadar korumamız gerektiğini söyledi. yapacak birşey yok. bu arada ayrıldığım işyerinden tekrar beni çağırıyorlar. ptesi işe başlayacağım. benim içinde oyalanacak brşeyler olur. iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama biraz düşüncelerden sıyrılmam gerek. 2 ay sonra denemelere devam... neden 2 yada 3 ay veriyorlar bu arada hamiş kalırsak ne olur bileniniz varmı? ben telaştan doktora sormayı unuttum. 3 ay zaman kaybı gibi geldi bana...... öpüyorm hepinizi.....

derryacım genetik testi bana da bi doktor yaptır dedi biri gerek yok dedi
inşallah tekrar etmez bi daha
bence korun canım 2-3 ay rahim daha toparlanmadı şimdi benim 6 ayda anca düzene girdi
Allah korusun bi de kalırsın malırsın riske atma
düşük olsaydı korunmaya gerek yokmuş ama kürtajdan sonra rahim toplanması pekleniyomuş
o kadar bekledik az daha bekle
işin de hayırlı olsun:)))
öptüm seni

selamm kıslarrr ben geldim damlaumutum canım bende kürtaj olmuştum dr biri 6 ay bekel dedi diğeri 1 ay sonar tekrar başka çalışmlara demişti sen bilirisn ama hazır rahim açıkken den ebence 1 ay sonra ben pişman oldum denmediğime ama zaten vucuudn iizn vermez hormonlarının yerine gelmesi 3 ayı buluyoo şimdi senin prolaktinin neyimde yüksektir.....hayırlısı kendini strese sokma yeter hepsi kendiliğinden olur merak etme....ben beklemedeyim şu an adetim bitti bu hafta dr da gitmedim bu ay 1-2 ay bebek olayını attım kafamdan anam dr gidiyom sorun yok diyor napim biraz da böle deneyim bakalım nolcek .. öpüyorum hepinizi uğrraım arada kucak dolusu sevgiler

kıslar dün giremedim nete 2 gündür çok hastayım boğazlarım ağrıyo ateşim var halsizim kafamı kaldıramıyorum sürekli yatıyorum...sizler nerelerdesiniz canlarım ösledim valla...

ys geçmiş olsun iyileş çabucak inşallah

angeel damadım nasıl kıııs???

cnm dünürcüm damlayı bugun fazla kacırmısım heralde oncekıne gore bıraz sakindikafamçokkarıştı ama gece 3 sabah 10 arası nöbet bugunde degısmedi ne yazık kimirmirmirmirsempatiksalakcinni.bnm bildigim bebekler uyuya uyuya büyür ama var bizde bi terslikCADIARZUbilmiyorumkismile

ys cim çok geçmiş olsun canım umarım hemencik atlatırsın :)
angelcim kolay gelsin datlum tosuncuk seni yoruyo galiba umarım bu durumu cabuk geçer yaa bol bol sende msaj yap ona canım
maviutum sen nasılsın kuşum benim keyfin yerinde inş
incemeşem herşey senin istedigin gibi olur umarım tedaviyede gerek kalmaz canım kendisi gelir
kızlar bende dün üçlü test sonucunu aldım çok şükür iyi çıktı sorun yokmuş kaldı 4 lü test umarım oda ii çıkar teyzeleri

slm kızlar ovulasyon testim ve preseed im geldi:))))
ama 4 saat sıvı tüketmeden yapmalıymışım ben de yaptım tek çizgi çıktı çok karışık ya anlamadım bişi
neyse zaten yarın kardeşim geliyo çift çizgi çıksa da çalışamayız:)))
bi dahaki ay yumurta takibi yaptırıcam

canım hayırlısı olsun hadi bakalım inş. işe yarar.. ben ovulosyon testlerin faydasını görmüştüm. en azından yumurtlama takibinin kendin yapıyorsun. vücudunu tanıyorsun.
ben son zamanlarda anlıyordum ne zaman yumurtlayacağımı. evt. 4 saat önceden sıvı alımını kes canım ben işteyken bırakıyordum 4 ten sonra su içmeyi sonra eve gelince hibirşey yapmadan testimi yapıyordum sonra yemek flan.... çift çizgiyi silikte görsen çalış tatlım.. mesela bende hiçbir zaman çok net olarark ikisi aynı koyulukta olmadı ben birka. gün üst üste görüyordum çizgiyi... hamiş olduğum ay bir günü değerlendirmişiz bir gün öylece geçmiş. aslında allah bilir ne zaman olacağını ama en azından o günleri boş geçirmemiş olursunuz... kardeşini takma kafana zaten biliyordur durumları anlayışla karşılar..... sen çalışmalara devam et... hadi önce sen sonra arkandan ben geleceğim.......
bende hamiş kalınca testlerimin hepsini arkadaşa verdim umarım ondada faydası olur......
ben yine alırım kendime.... tez zamanda güzel haberleini bekliyoruz...

kızlar ayrı ayrı yazamıyorum ama berat ımı öp benim için angellll allah nazarlardan korusun onu.. sık sık nazar oku yavruma byeeeee

valla canım masaj falan hikaye yapmadıgım sey icirmedigim damla kalmadı corek otu yagı dereotu yagı damlalar muskat cevizi rendesi bana mısın demiyo bugunde yüzerlik tohumu kaynatıp vercem bakalım o ise yarayacak mı son care o kaldıCADIARZU

maviumutcum rabbim yardımcın olsun tatlım emegınızı bosa cıkarmasın:Saruboceq:

canım benim operim tabiki bu da berat tan sana teyzesia.s. bizde seni optuk kocamannnnopuyorumnanaktanŞeniz

slm hanımlar ii akşamlar herkese : angelcim kolay gelsin sana datlım inş minigin daha iyidir gaz problemi geçmiştir canım
maviumutum bol bol çalış datlum inş gelicek seninde incemeşeninde minikleri damlanında inşşşşşş rabbim banada kucaklamak nasip etcek inşşşş

slm kıslar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..özellikle dün çok kötüydüm acile gittim iğne vurununca biraz iyileştim...bugün mecburen ayağa kalktım yarın kaynanam gelio izmirden yapılacak işlerim vardı onlarla uğraştım...umarım iyisinizdir 20 sinde iğnelerime başlıyorum inşallah olur bu defa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…