Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benım dr baslamadı bu ay ıgneye sorma kucuk bı kıst cıktı sımdı de 1 hafta sonra kontrole gıdıcem o zmn bellı olcak asılama askıda suan

kist önmli değil geçer gider. kafana takma.. bende de sık sık oluyo.. artık ilaç bile kullanmadan kendiliğinden geçiyor. ben soğan kürü yapmadım ama yapanlar var. işe yarıyormuş yapabiliyorsan bir dene temizlensin için...

aşılamanın etkisinden olabilir canım..... kendini fazla yorma.. kafanada takma..
hayırlı haberler bekliyoruz...süprizzzzz

sağol canım allahın izniyle listenin sağ tarafı:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: bunlarl dolcakkkk:1hug:

sağol canım allahın izniyle listenin sağ tarafı:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: bunlarl dolcakkkk:1hug:

valla şu listeye :CüvCüv: yapmayı en çok ben istiyorum.....:teytey::sm_cool:hihoyyyt

canım ben o sogan kurunu bı hafta denedım de oluyodum az daha asırı kanamayla dr a zor yetıstım kur bıttıkten 5-6 gun sonra.aktara gıdıp bı kac ot cop alıp onları denıycem :)

aekadaslar sogan küründen bahsetmişiniz bende 15 gün içtim gercekten etkisini gördüm dr lar bile içirebilirseniz eşlerinizede içirin çok faydası olur diyorlar ama ben içiremedim deneyin derim

canım ben o sogan kurunu bı hafta denedım de oluyodum az daha asırı kanamayla dr a zor yetıstım kur bıttıkten 5-6 gun sonra.aktara gıdıp bı kac ot cop alıp onları denıycem :)

allah allah yan etkisi mi oldu acaba neden kanaman fazla oldu ki anlamadım..
ben denemedim ama ... geçmiş olsun...

aekadaslar sogan küründen bahsetmişiniz bende 15 gün içtim gercekten etkisini gördüm dr lar bile içirebilirseniz eşlerinizede içirin çok faydası olur diyorlar ama ben içiremedim deneyin derim

canım sogan kurunu ıctıkten sonra kanamayla mı sokuyo?ben denedım asırı kanamam oldu suan da cesaret edemıyorum yıne aynı olur dıye

allah allah yan etkisi mi oldu acaba neden kanaman fazla oldu ki anlamadım..
ben denemedim ama ... geçmiş olsun...

canım bılmıyorum valla dr a da dıyemedım korkumdan kayınvalıdem gecen hastaneye gıtmıs bı kadının daha olmus dr sogan kurunden demıs herkes ıcın uygun olmuyomus et parcası gıbı kanamam geldı dr a zor yetıstık ıyıce bı temızledı canımı yaka yaka adam da sasırdı

valla canım senin niye öyle oldu bilmiyorum kanamayla sökülmüyor çok afedersiniz çok utanarak söylüyorum akıntıyla sökülüyor benim öyle oldu

ya arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var sperm analzi morfolojik analiz fiyatları ne kadar bir fikriniz varmı bize 80 milyon açaba normal fiyatımı bukadar şimdiden teşekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…