- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
selam kızlar benim yumurtalıklarımda ağrım var neden acaba sizin oluyomu:sm_confused:
sen ne zaman başlıyorsun.. yada adet tarihin kaç listeye yazalım canım:1rolleyes:
canım benım dr baslamadı bu ay ıgneye sorma kucuk bı kıst cıktı sımdı de1 hafta sonra kontrole gıdıcem o zmn bellı olcak asılama askıda suan
aşılamanın etkisinden olabilir canım..... kendini fazla yorma.. kafanada takma..
hayırlı haberler bekliyoruz...süprizzzzz
sağol canım allahın izniyle listenin sağ tarafı:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: bunlarl dolcakkkk:1hug:
valla şu listeye :CüvCüv: yapmayı en çok ben istiyorum.....:teytey::sm_cool:hihoyyyt
kist önmli değil geçer gider. kafana takma.. bende de sık sık oluyo.. artık ilaç bile kullanmadan kendiliğinden geçiyor. ben soğan kürü yapmadım ama yapanlar var. işe yarıyormuş yapabiliyorsan bir dene temizlensin için...
haklısın canım azcık canım cıcım deseler onlarda kurtulur bızde ama bıde benım esım sehır dısında calısıyo bana da ona da daha zor zavallım hem ıs hem es =)
canım ben o sogan kurunu bı hafta denedım de oluyodum az daha asırı kanamayla dr a zor yetıstım kur bıttıkten 5-6 gun sonra.aktara gıdıp bı kac ot cop alıp onları denıycem :)
cnm allah sana kolaylık versin kolay degil bunada şükür kaydirigubbakcemile5
aekadaslar sogan küründen bahsetmişiniz bende 15 gün içtim gercekten etkisini gördüm dr lar bile içirebilirseniz eşlerinizede içirin çok faydası olur diyorlar ama ben içiremedim deneyin derim
allah allah yan etkisi mi oldu acaba neden kanaman fazla oldu ki anlamadım..
ben denemedim ama ... geçmiş olsun...
canım nessel ve armıla85 den alcaz ıns ılk haberlerı :)
ya arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var sperm analzi morfolojik analiz fiyatları ne kadar bir fikriniz varmı bize 80 milyon açaba normal fiyatımı bukadar şimdiden teşekür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?