Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlarrr
deryacım dün ovulasyonda iknci çizgiyi gördüm ama silikti
test dandik ya ondan heralde ama silik çizgi çıkarsa negatif yazıyodu
zaten bu ayı boşverdim haziran benim ayım olacak inşallah

slm güzellerrrrrrr
maviumutum haziran senin ayın olsun inşallah gelsin minigin canım
benim minik kızdaa halen tekme felan yok biraz tembel galiba teyzeleri :) dr lar yeri rahatsa tekmesini hisetmessiniz diyolar ama bilmem artık benim fıstık mı agırkanlı :)

slm kızlar kızının tembelliği geç gelmesinden belli değil mi gökçee:)))))

angelim Allah kuvvet versin sana da

kızlar bende de sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldu
idrar yaparken azcık yanma oluyo çok değil ama üşüttüm heralde
pazar günü de azcık kan geldi
arkadaşım kiraz sapı kaynat iç dedi onu yaptım bugün 3-4 güne geçmezse doktora gidicem yine
heryerim iltahaplandı çürüdüm bu sene Allah ım beterini göstermesin

amin canım benim
maviumutum valla ben bas edeiyorum artık ıdrar yolları enfeksıyonuyla butun hamılelıgım antıbıyotık kullanmakla gecti ama hic bi faydası olmadı canımcım.kiraz sapını bilmiyorumda ben maydonoz kekik limon 3 ü nü karıstırıp kaynatıyodum (hamileligimde yapamadım ama maydonoz dusuge sebep oluyomus )yanmayı 1 saate kalmadan kesiyo rahatlatıyo onu dene ıstersen:1hug:

maviumutum geçmiş olsun canım yaa şimdi daha iyisindir umarım kib öptm
angell berat nasıl iyleştimi datlu yegenimiz :)

maviumutum geçmiş olsun canım yaa şimdi daha iyisindir umarım kib öptm
angell berat nasıl iyleştimi datlu yegenimiz :)

yok gökcecim aynen devam yine gece mesaisi catlayacak diye korkuyorum valla cuma günü kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek valla bazen sabrım tasıyo sinirleniyorum ama kıyamıyorum ki kuzuma sonrada vicdanım sızlıyo:gitme:uykusuz kalmak falan onemli degıl de o oyle ezıyet cektıkce kötü oluyo insan:çok üzgünüm::bbo:senağlama

canım benim kıyamam ona Allah şifa versin Şeniz

kızlar kaç gündür kayınvalidem izmirden gelmişti bu gece bindirdik..ondan nete giremedim...kusura bakmayın umarım iyisinizdir..bugün adet oldum rndevu için drumu aradım ama izindeymiş...benim adetim bittikten sonra dönüyo izinden ee adetliyken tedaviye başlanıyo sonra da yaz tatili oluyo ve biz izmire gidiyoz...yani bizim 2.aşılama yalan oldu...ancak ağustosta başlayabilcem yada izmirde bir dr a gideceğim orda yaptıracağım....öffffffff ya canım sıkıldı ama elbet vardır herşeyde bi hayır... mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ay canım ya ne diyim inş minigin düzeler sende uykusuz kalmazsı n ben bu sabah 6 da kalktım wc ye daha uyuyamadım inan çok zor uykusuz kalmak allah yardım etsin canım

üzülme canım herşeyde dedigin gibi hayır vardır bakarsın bekleme süresinde gelir minigin canım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrzemuszemus opuyorumnanaktanmirmirmirmir

canım benim kıyamam ona Allah şifa versin Şeniz
amin canım benim 40 ımız cıktıktan sonra degisirmis duzenı güya bekliyoruz bakalım
Allah ım şifa versin damadıma
annesine de güç kuvvet versin
nurdan nerde yaa artık gelmiyo hiç((
maviumutum senin damat arsız cıktı kısss benim gelinin cekecegi var aklinialirimsmilesaka bi yana oglum prensesler gibi bakar ona hele su gaz sıkıntısını bi cozelım de
ys88 cim herseyde vardır bi hayır inan belki bu sürede kendiliginden gelecek melegin sana o kadar ezıyetı sıkıntıyı cekmemıs olacaksın insallah:Saruboceq:

gökcem valla kendımı unuttum canım uykusuzluk falan önemlı degılde kuzum sıkıntı cekmesın ben razıyım mafoldumben hamileligin son 6 haftası uykuyu unutuyosun zaten daralmaktan nefes alalamaktan uyuyamıyosun allah ona gore sabrını verıyo canımcım opuyorumnanaktan

canlarım çok teşekkür ederim...güzel dilekleriniz için...tek olsunda bebişim her acıyı çekmeye razıyım...umarım hepiniz iyisinizdir...angell canım oğluşun nasıl kaç aylık şuan

canlarım çok teşekkür ederim...güzel dilekleriniz için...tek olsunda bebişim her acıyı çekmeye razıyım...umarım hepiniz iyisinizdir...angell canım oğluşun nasıl kaç aylık şuan

canım rabbim senin de gönlünün muradını versın tez zamanda ınsallah :Saruboceq:cok iyi anlıyorum seni benimde asılamam kist yüzünden 2 ay ertelenmıstı beklemek cok zor biliyorum ama sabredip dua etmekten baska bırsey gelmıyo ınsanın elinden rabbim hepinizin mükafatını verecek sızlerınde kucagını dolduracak en kısa zamanda hepiniz dualarımdasınız inan aynı yollardan bende gectim benim hamile kalmama dr um bile sasırmıstı ama oglum kucagımda sukurler olsun suanhihoyyytrabbim büyük sakın moralini bozmaolumunekankayizsmile.herseyın hayırlısını ıste ben de bı hamıle kalsam bısey ıstemem dıyodum eksik dilemisim cok sorunlu bı hamılelık gecırdım 6.ayda sancılarım basladı erken dogum olabılır dedı dr um son 3 ayım hep korku ıcınde hastanelerde sancı durdurucu serumlar yıyerek gectisenağlama cekilen sıkıntılar unutuluyo onu kucagına alınca ama herseye razıyım dıye eksik dileme canım benim.bu arada BERAT IM bugun tam 1 aylık oldu teyzesiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
maşallah berat paşama büyümüşte 1 aylık olmuş aslan damadım:))))
angelim bu eksik dilek dileme olayına ben de inanırım
ys sende tam dilek dile
hepimiz hayırlısıyla hamile kalalım sağlıklı hamilelik geçirelim ve sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah

nurdan ı merak ediyorum nerde ki???doğuma da daha var ?????
incemeşem sen nel alemdesin kuşum hiç heber vermiyosun çalışmalardamısın yoksa????
deryacım nasıl oldun canım???

maviumutum damatcın buyuyo canımcım cok sukur asımızı da olduk bugun biraz sıkıntılıyız bacagını oynatamıyo kuzucum:gitme:valla utanmasam yaptırmıcaktım kıyamadım kuzuya:kedi:ama ilerde allah korusun hastalıktan dolayı sıkıntı cekmektense bu ıgnenın acısına razı olalım o benım vucudumu cok delık desık ettırdı hamıleyken sempatiksalakcinniama ben kıyamıyorum ıste :1no2:
rabbimin hazınesı bol.derler ya bıseyı 40 kez dersen olurmus dıye ben cok korkuyodum bıde aptal aptal premature bebekler forumuna bakıyodum arada okudukca korku sarıyodu ıyıce 1 hafta sonra da benım sancılar basladı yani bı nevi kendım ettım kendım buldum ama sonu guzel oldu hamdolsun rabbıme:Saruboceq:kızlar nolur eksık dılemeyın bebegım gelsın her sıkıntıya razıyım demeyın rabbım sorunsuz bı sekılde saglıkla hayırlısıyla tamamına erdırsın dıye dua edın hep :Saruboceq::1hug:a.s.olumunekankayizsmile

selam kızlarr
maviumutum çok merak etmişin canımm benim 15 gündür giremedim hiç
özel mesajını cevapladım tatlım okursun sebebini

biz iyiyiz çok şükür kızım da iyi teyzeleri dualarınza htiyacımız var son 8 hafta yada sezeryan olcam 7 haftamız kaldı
geçmişi okuyayım herkesler iyidir inş

gökçe yi de öpüyorum ama annesinin karnındaki küçük gökçe yi
özgülü değilPPP
oyyy teyzesi gökcede seni öpüyoooo opuyorumnanaktan ama annesi küscek senden beni öpmüyon die kaydirigubbakcemile
canım haklısın valla bende hep hayırlıs ile kucagıma almak nasip olsun diyorum saglıkla sıhhatle gelir in minigim benimde :hulya: sen naptın dr a gittinmi canım_?

canım ayyy ne kadar az kalmışmaşallahhh rabbim kucagına almayı nasip etsin inş saglıklaaaaaa demek sezeryan olcaksın umarım herşey yolunda gider normal dogum neden düşünmüyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…