- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.641
gökçemm evet şaka maka azkaldı canım kıznın adı gökçe mi olcak
maviumutum aman dikkat et kendine buralarda çok soğukk hazirana gircez nerdeyse ama hava hergün bulutlu
angelim üzme kendini canım bi problem olurmuyumuş ki ayaklarından
benim kızım da makat duruşunda şuan
ve bende hissediyorum sadece kolları oynuyo galiba çünkü karnımın alt taraflarında hiç ıoynamıyo sadece üst kısmı hareketli kızım da sıkıştı galiba oraya(
hımm şimdik oldu işte yoksam küscektim olumunekankayizsmileözgül ü de öptüm hadi bakalım
ama gökçe yi daha çook:)))))
kızlar ben donuyorum son günlerde havalar azcık serinledi
kaloriferde yanmıyo ayaklarım buz gibi
kat kat giyindim yatıyorum sürekli
hasta olmıym inşallah
ay canım geçmiş olsun ya makat duruşu die bişeyde mi varmışş gerçi şekillleri pek bilmiyorum ben baş yerine poposu mu alt kısımdaydı tam anlamadım ama in ş minigin daha iidir canım masaj işe yarar inşşşşNURDANCIM canım hadi hayırlısı az kalmıs doguma saglıcakla kucagına al ıns.onemlı bı sorun yoktur ıns bende allah korusun gırmeyınce foruma bısey oldu sandım cok sukur bebıs de sende ıyıymıssın.
GÖKCEM dr a gıttık canım bebegın ayaklar baskı gormus anne karnında dedı bebek makat gelıstı ya ayaklarda asagıda sıkısmıs benim karnımda pek buyumemıstı zaten kaburgalarımın arasına sıkısmıs yavrumun bası gidecek yer olmayınca:)bastıra bastıra dogurttular normal dogum gıbı masaj yapıyorum ayaklarına ona canım sıkıldı bıraz.
MAVIUMUTUM bende de var o usume canım ya yun atletle gezıyorum valla nisan ayında
gökçemm evet şaka maka azkaldı canım kıznın adı gökçe mi olcak
maviumutum aman dikkat et kendine buralarda çok soğukk hazirana gircez nerdeyse ama hava hergün bulutlu
angelim üzme kendini canım bi problem olurmuyumuş ki ayaklarından
benim kızım da makat duruşunda şuan
ve bende hissediyorum sadece kolları oynuyo galiba çünkü karnımın alt taraflarında hiç ıoynamıyo sadece üst kısmı hareketli kızım da sıkıştı galiba oraya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?