Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özgül ü de öptüm hadi bakalım
ama gökçe yi daha çook:)))))
kızlar ben donuyorum son günlerde havalar azcık serinledi
kaloriferde yanmıyo ayaklarım buz gibi
kat kat giyindim yatıyorum sürekli
hasta olmıym inşallah

NURDANCIM canım hadi hayırlısı az kalmıs doguma saglıcakla kucagına al ıns.onemlı bı sorun yoktur ıns bende allah korusun gırmeyınce foruma bısey oldu sandım cok sukur bebıs de sende ıyıymıssın.
GÖKCEM dr a gıttık canım bebegın ayaklar baskı gormus anne karnında dedı bebek makat gelıstı ya ayaklarda asagıda sıkısmıs benim karnımda pek buyumemıstı zaten kaburgalarımın arasına sıkısmıs yavrumun bası gidecek yer olmayınca:)bastıra bastıra dogurttular normal dogum gıbı masaj yapıyorum ayaklarına ona canım sıkıldı bıraz.
MAVIUMUTUM bende de var o usume canım ya yun atletle gezıyorum valla nisan ayında

gökçemm evet şaka maka azkaldı canım kıznın adı gökçe mi olcak

maviumutum aman dikkat et kendine buralarda çok soğukk hazirana gircez nerdeyse ama hava hergün bulutlu

angelim üzme kendini canım bi problem olurmuyumuş ki ayaklarından
benim kızım da makat duruşunda şuan
ve bende hissediyorum sadece kolları oynuyo galiba çünkü karnımın alt taraflarında hiç ıoynamıyo sadece üst kısmı hareketli kızım da sıkıştı galiba oraya(

nurdancım kemıklerde sorun yok dedı duzelır dedı ama ıcım rahat degıl ıste.bı yonden de ıyıkı makat gelısmıs dıyorum dr um dedi eger dogum kanalına gırseydı sancıyla acılmam olurmus makat gelıs oldugu ıcın bu kadar durmus.benım hep kaburgalarıma baskı yapıyodu son ay kafası canım nefes alamıyodum ne yesem cıkarıyodum hep ust kısımlarda hıssedıyodum hareketını.ultrasonda bıle goremıyoduk el ayak hepsı bırbırıne gırmıs vazıyetteydı.26.haftada ters donmustu bı daha da duzelmedi.sen tıp fakultesınde mı dusunuyosun dogumu?ali hoca mı yaptırcak?hayırlısıyla kucagına al ıns canım benım saglıklı bı sekılde cok sıkıntı cektık mukafatlarımız guzel olacak ıns:Saruboceq:

hımm şimdik oldu işte yoksam küscektim olumunekankayizsmile
kız orası nie soguk ki buralar yanmaya başladı tşörtle dolanıp duruyoz allah ilerde yardım etsin inş bize ya
ay canım geçmiş olsun ya makat duruşu die bişeyde mi varmışş gerçi şekillleri pek bilmiyorum ben baş yerine poposu mu alt kısımdaydı tam anlamadım ama in ş minigin daha iidir canım masaj işe yarar inşşşş

nurdancım senin kız da makat gelişinde mi ayyy allah kolaylık versin canım sanada .. bende gökce bırakmak istiyorum canım sence güzel bi isim mi sen ne bırakıcan isim olarak

kızlar nasılsınız ? hepsini okuyamıyorum işe başladım bugün 1 haftayı devirdik. zordu ilk hafta yorucuydu. benden sonra gelenler karıştırmışlar herşeyi tekrar kontrol edip düzeltiyorum. biraz düzene sokayım işyerinden de yazarım. iş-ev uğraşıyorum unutmuşum yoğunluğu.. akşamları yorgun oluyorum. bugün yemeklerimi yaptım hafta içi rahat olmak için. birde kursa da gittim bugün. özlemişim enru yapmayı. zaten son haftalar kursta bitecek. kaamı dağıtmaya çalışıyorum. ama aklımdanda çıkmıyo...
bebeğime tam kavuştum derken kaybettim. geçen akşam yine ağlama krizine tutuldum. eşimde kızıyo artık sürekli ağlıyorum diye. teselli etmeye çalışıyo. ya sakat olsaydı sağlıksız olsaydı diyor. toparlıyorum kendimi. allah sağlık versin. bugün tam 1 ay oldu bebeğimi kaybedeli. zaman ne çabuk geçiyo ama üzüntülerin izleri kalıyo. bir bebek görsem tv gözümden damlalar süzülüyo.. rabbim tez zamanda tekrar versinde sağlıklı bir şekilde büyüteyim yavrumu. belki o zaman unuturum... hala regl olmadım. onun da etkisi var sanırım gerginim sürekli.. öpüyorum hepinizi.. nurdanım allah kurtarsın az kaldı... berat ımı öp benim için angellll ... kendinize iyi bakın...

B] 23.05.2010 tarihi itibariyle listemiz........ [/B]
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010) GÖKÇE
DamlaUmut......................... kapsama alanı dışında
maviumutolsun ...................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
zeynep4..............................(tüp bebek)

GÖKCEM evet canım tam makat durusta bebegın ayaklar asagıda oluyo ve hamılelıkte anneye cok sıkıntı verıyo.yarı makat durusta da bebek yan duruyo benımkı tam makattı.

NURDANCIM 38.haftada yapıyolar sezeryanı canım genelde 7 haftadan da az kalmıs masallah kuzucuna

DAMLACIM canım benim ne olur üzülme esının dedıgı gıbı ya saglıksız bı bebek olsaydı ılerde yasayacagı sorunları bır dusunsene hele kı bızım toplumumuzdaalsanaalsanasmilerabbım kaldıramayacagımız yuk vermesın tatlım ınan yıne kendılıgınden gelecek melegın beklemedıgın anda surprız yapacak moralını yuksek tut hormonların bozulmasın bırde.bunu da atlatacaksın canım arkadasım benim rabbım dermansız dert vermesın :Saruboceq:BERAT ı da senın ıcın kocaman optum teyzesiopuyorumnanaktan

kızlar mrbbb
angelcim benim minikte genelde kasıkta agrı yapıyo acaba duruş şekli senin dedigin gibi de ondan mı öyle acıyo kasıgım
damlacım rabbim sabır versin sana eşine inşallah rabbim tez vakitte hayırlısı ile yeniden göndersin melegini canım

kızlarr merhaba , uzun zamandır gene yoktum başıma neler geldi neler....
öncelikle neler olmuş böle topiktee ....
damlacımmm ,sakın üzülme ne olur veren allah en kısa zamanda yine gönderir meleğini sana.....ama zor geçmiştir günlerin ,düşünmesi bile zorr.ki sen yaşamışsınn...
maviumut , cnm sanada çok geçmiş olsunn..valla şaşırdım tüm aksilikler seni bulmuş,olamıcak rahatsızlıklar olmuşş allahtan şifa diliyorum en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle....
angellll , çok sevindim cnm berat gelmiş hayatınıza sana ve eşine allah bağışlasın onu nazar değmesinn şuan onun kokusunu duymak bile heyecan veriyordur sana...allah isteyen herkese nasip etsin....
gökçem , nurdannn , allah sizide bir nefeste kurtarmayı kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızıı, hamilelik umarım rahat geçiyordurr....

arkadaşlar , ben tüp bebek yaptırmıştım ve olmuştu hamilelik...yanlız 8 haftada bende bir bulantı bir kusma başladı ki sormayın iğneler yedim serumlar yedim ve evde tek odada tam 3 ay yaşadımm çok kötü günlerdi çok ağladımm hatta geceleri bile kustumm aç kaldım günlerce çok kilo verdimm...hamilelik hastalığına yakalanmışımm..4 ayda biraz hafifledii..şuan 5 aydayım ve 2 haftadır anca işe geliyorumm...devamlı ilaç içiyorum dramine mide bulantı ilacı onunla anca iyiyim iştee..bu bulantının kusmanın çaresi yokk yapmadığım hiçbişey kalmadı ki dr.. iyi olmazsa hastaneye yatırıcaz dedi ama allah a şükürler olsun biraz iyiyimm...bu yüzdende sizede yazamadımm..inanması zor ama 3 ay yaaaa insanlarla ilişkimi kestim tv yok telefon yok tek odada yaşadım ölcem sandım vallaa...ki dr. beni kurtar diye yalvardım bileee....ama napalım herşey bebişler için ama çok zormuşş yada bana zor hamilelik vurdu...
neyse hepiniz öpüyorummm.... bu arada bende iğneler kaldı bu tüp bebek yaptıranların kullandığı eve gidince adlarını yazayım size kullanan olursaa boşuna para vermesinn ben yollarımm .....

deryacım canım kendimi görüyorum sende
aynı ben de öyleydim biraz hafifledim şimdi yakında doğum yapacaktım ben((
ama hayat devam ediyo iyi olmak zorundayız kendini yıpratma hiç hormonlar karışıyo tatlım ben söktürücüyle 45 günde falan adet oldum hala da tam anlamıyla düzene girmiş değil
üşütmemeye çalış koru kendini içinin acısı geçmeyecek ama hafifleyecek sızlayacak bazen ince ince ben kürtajdan sonra adet dönemlerimde bi sızı hissediyorum bazen ((
ama iyi olmak zorundayız eşin de çok haklı
canım benim çabucak toparlan şu kapsama alanı dışında yazısını da kaldır:)))))

nesselcim geçmiş olsun tatlım dilerim sonrası rahat geçer
iğneleri de yaz belki birinin işine yarıyo bana eşim erken az daha deneyelim diyo
cinsiyeti belli mi bebişin??
Allah sağlık versin ikinize de:)))
iyi haberlerini yaz bize

kızlar yoruldum bugün tatilden sonra okul çekilmiyo
öperim sizi ve bebişleri
incemeşe nerdeki yaaaaaa
bitmedi mi çalışma dönemi???

GOKCECIM valla bılmıyorumkı canım dr una bı sor ama bu haftalarda ters olsa bıle cok sıkıntı vermez sana tatlım
NESSELcım hosgeldın bacım gecmıs olsun o bulantı olayını hıc soyleme cok fecı bısey bende 1 hafta hastanede yatıp serum yemıstım ıdrarda keton yukselmıs o yapmıs ben 1 hafta dayanamadım rabbım sana sabır versın.ıyı dıleklerın ıcın saol canım rabbım esınle sana da nasip etsın saglıcakla hayırlısıyla vaktınde saatınde ıns.
MAVIUMUTUM enseye tokat gelıyo bak lmaz:beratımla bız dua edıyoruz sıze gelıcek bebeklerınız en kısa zamanda umutsuzluk yok guclubacismile boyle olcaz. dun bende esımle konustum msn de 2.yı ısterım dıyo ya ohaoldumsmilevalla benım hıc cesaretım yok kızlar sanırım yapmam heheyyy sankı ha deyınce oluyomus gıbı benımkıde laf uykusuzluktan salaklastım ıyıce:sırnaşık şey::roflol:haftaya pazartesı dr umla randevum var spiral ısını bı soruyum bakıyım hos o da esımden yana 1 haftalıkken dıkıslerımı actırmaya dıye gıttım cok gecmeden 2.yı dusunun dıyo e adam bı yonden de haklı benım esımın yas 30 a dayandı karmakarısıgım valla

nesselcim çok geçmiş olsun bitanem rabbim bebegini seninde saglıkla kucagına almanı nasip etsin inşallah dogduktan sonra umarım o günleri çabucak unutursun
maviumutum bende angel gibi hep aklıma geldikçe sizlere dua ediyorum inan daha dün gece herkesin ismini saydım gerçk isminizi bilmiyorum :) nick i dedim rabbim kabul etsin inşallahh
angelim yaa benim daha erken biliyom da dedim hani alt kısımda ise ayakları ondan mı ben orda acı hissediyom neyse mana beratımız napıyo kilo almaya başladı mı annesi* ii bak onada sanada bol bol hurma ye sütün olsun :)

hepinize çok teşekkür ederimm...maviumuttt cinsiyeti bellii kız olucakmışş...aklınızda isimler varsa söleyin kızlarrr valla ben takıldım büşra adına ...

arkadaşlar elimdee clexane 4000 0.4 ml. kullanıma hazır enjektör var 9 adet

birde crıone %8 vajinal jel var 8 adett

eğer işinize yarıyorsaa boşa para vermeyin ben gönderirim size kargoylaa...

iyi akşamlar şimdilikk görüşmek ümidiyle....opuyorumnanaktan

melis:))) bence ben de ismini buldum kendi yok????
bal arısı demekmiş
iğneler için sağol inşallah birine daha vesile olur

nesselcim benım kızım olsaydı LıYA NUR koyacaktım cnm liya nın anlamı sabrın en güzeli demekboshayallersmileŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…