Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melis:))) bence ben de ismini buldum kendi yok????
bal arısı demekmiş
iğneler için sağol inşallah birine daha vesile olur

melis benim kızımın adı (yani yiğenimin) kardeşimin kızı.. ama sanki ailenin ortak yavrusu gibi... melis ler çok tatlı oluyor allah gönlüne göre versin.. evet bal arısı demek..
bal gibi tatlı oluyorlar teyzesi... seninde ballı bir kızın olur inş....:Saruboceq:

B] 25.05.2010 tarihi itibariyle listemiz........ [/B]
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp :ecrin_bebek: BÜŞRA
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010) GÖKÇE
DamlaUmut.........................(dinlenmede) en kısa zamanda inş. müjdeyi vereceğim.yerimseniben
maviumutolsun ...................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
zeynep4..............................(tüp bebek)

kızlar ben yeni üye oldugum içinmi yoksa buraya belli bi ücret ödemedigim içinmi bilmiyorum neden yeni konu açamıyorum
.tıklıyorum başka bişey çıkıyor.benim adıma haziran:) 2010da aşılama yapacak olanlar diye yeni konu açarmısınız

slm kızlar gece 4 den berı ayaktayım berat durmuyo ayagımda sallıyorum 6 ya kadar annem salladı.ayaklarım koptu valla burdayken ıyı de bı kac gune kayınvalıdenın yanına gececem orda naparız bılmıyorum ona vermıyorum cocugu neyse beratımın canı saolsunda uykusuz kalmaya razıyım ben

canım iyi olmana sevindim benimde kız olcakkısmet olursa ben GÖKÇE BERRA YADA GÖKCE BERİL bırakmayı düşünüyorum BERRA: DOGRU SÖZLÜ hayır sever kadın bereketli demek ... beril:arınmış aklanmış demek EFSA : Güzel bereketli kadın demek.. GÖKCE : GÜZEL anlamında canım
büşra isminde bizim akarabada oldugu için bırakmayı düşünmedim :)ama güzelmiş

kızlar mrbbb
dün dr a gitik çok şükür minik iyimiş rabbim herkese saglıkla kucaklmak nasip etsin banada inşşş görmek güzel bi duygu yaaa 3 hafta sonra tekrar gidicem şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason için :) inş onlarda temiz çıkar kib öptm

kızlar bende haziranda asılama yaptırcam ama cok korkuyrummmmanlatırmısınız biraz nası oluyo acı varmı

canım oncelıkle allah yardımcın olsun asılama korkulacak bısey degıl adetın baslamasıyla bırlıkte ıgne yada haplarına baslıyosun yumurta takıbını yapıyo dr un yumurtaların ıstenılen buyukluge ulasınca catlatma ıgnesını yapıyosun 36 saat sonrada asılama yapılıyo .esının yıkanan spermlerı sırıngayla sana enjekte edılıyo jınekolojık muayene olur gıbı.hepsı bu kadar zor olan kısım gecmek bılmeyen 12 gun:bbo:

nerden enjekte edio bide igne varmı sırıngada yoksa ignesizmi

nerden enjekte edio bide igne varmı sırıngada yoksa ignesizmi

merhaba canım..iki aşılama tecrübesi olan bi kardeşin olarak yardımcı olmaya çalışıyım .. seni çok iyi anlıyorum insan ne nasıl olacak o kadar çok merak ediyor ki benimde burda okumadığım sayfa kalmamıştı nerdeyse.. iğne tedavisiyle yumurtalıkların uyarılması sağlanıyo.. doktorun düzenli olarak yumurta takibini yapıyo ultrasonla..sonra yumurtaların gerekli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapılıyo benimki kalçadandı..sanırım göbekten hastanın kendi yapabileceği iğnelerde var.. 36 saat falan sonrada eşinin verdiği ve labaratuar işlemi görmüş olan spermlerde çok ince bir kanülle sana enjekte ediliyo..hiç acı hissetmiyosun öyle iğne gibi bişeyde değil.. korkulacak hiç bişey yok inan bütün samimiyetimle bunu söyleyebilirim..ben çok utangaç bir yapıya sahip olduğum halde gergin olduğum halde böyleydi sen rahat olursan çk daha kolay geçer.. Rabbim yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın..opuyorumnanaktan

berat paşa nasıl bugün annesi:))))

hepinizi öptüm kızlar belim kopacak gibi ağrıyo benim adetim yakın heralde
gelmese de bebeğimi getirse keşke

berat paşa nasıl bugün annesi:))))

hepinizi öptüm kızlar belim kopacak gibi ağrıyo benim adetim yakın heralde
gelmese de bebeğimi getirse keşke

mavıumutum berat sabah 5 nobetını gecırmedı yıne banyo yaptı rahatladı sanırım bıraz.1 saat uyuttum .o arada anneme bırakıp kendıme ayakkabı canta ceket aldım ama eve gelene kadar burnumda tuttu kuzum ay calıssam falan napardım bılmıyorumbilmiyorumkismile.mavıumutum dualarım senınle tatlım ınsallah gelmez adetın canım arkadasım melisini getırsın sana bu ay leylekler:Saruboceq::Saruboceq:
incemeseyle gorustum kızlar msn de gorustum kızlar bebek fıkrını aklımdan cıkarcam 1 2 ay dedı tatıle cıkacakmıs

inşallah gelir tatlım
ben doğum yapacaktım bugün yarın(((
6 haziran doğum günüm benim 7 haziranda doğacaktı eğer dursa ve tam gününde doğsaydı
ondan bu ay biraz buruğum((((
ama damadım beklesin gelecek inşallah bal arım:))))

Herkese merhaba,

Ben de forumu uzun zamandır takip edip henüz yazmayanlardandım. Kısmet bugüneymiş. ınsan birileriyle paylaşmak istiyor. Herkes o kadar sıcak ve içten ki ben de bu gruba dahil olmak istedim. Biz de eşimle yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz, ancak olmadı. Tüm tahlillerimizi de yaptıkdık, çok şükür herşey normal. Geçen hafta klomen kullandım, dün doktorum 5 tane yumurtam olduğunu söyledi. Bugün de Estrofem kullanmaya başladım. Pazartesi günü aşılama yapılacak. Umarım herşey yolunda gider, herkes için... Desteğinizi bekliyorum.... Sevgiler,

hoşgeldin canım aramıza
bak ne güzel hiç bi probleminiz yokmuş
inşallah bebeğin bekletmicek sizi daha fazla..

öncelikle aramıza hosgeldına.s.allah yardımcınız olsun.hepimizin amacı aynı burada pes etmeden meleklerımıze kavusmak onlar ıcın mucadele etmek kimimiz zor da olsa kavustu yavrusuna kımımız kayıplar yasadı ama hep tek yürek olduk bırbırımızı tanımasak da destek olduk bırbırımıze ıyı gunde de kotu gunde de.insallah rabbim fazla ugrastırmadan göbüsüne kondururverır melegını:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…