- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.681
saol canım benim ç.okkk şükür rabbim saglıkla kucaklamayı da nasip etsin biliyomusun o kadar korkuyordum ki saglıksızdır die genetik test yapmıştım ve saglıklı yumurtam zor oluyodu hamile kalıncada açıkcası korkmuştum ama çok şlükür testler iiçıkıyo inş hepimizde saglıkla miniklerimizi kucaklarız senin fıstık nasıl bakim kilo almışmı boyu nasıl ;?:ecrin_bebek:selam kızlar
gökçemm çok sevindim canım kızın seni hiç ümüyo annesi görüyomusunn bütün testleri sorunsuz geçiyosunuz ne güzel
maviumutum canım seni çok iyi anlıyorum..kimyasal gebelik yaşadıktan sonra ben de öyleydim şimdi 4 aylık olcaktı şimdi doğcaktı diye gün saymıştım
canım innşallah bu ay gelir de bebişin sevindirir seni
angellim berat nasıl yeni fotosunu koysanaa değişmiştir büyümüştür iice
bende bugün annemlere gidiyorum kızlar orda kalcam yarın da eşimle son kez alışverişe çıkcaz son eksikler artık
dualarınızı unutmayın ok
öpüyorum hepiniziiopuyorumnanaktan
canım rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin evlat sahibi olmayı inşallahhkızlar bende haziranda aşılama olucam ilk aşılamam dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum
kıslar tedavime başladım ağustos sonu bitecek inşaallah
1 tane blastosist konacak banada inşaallah tutar
inşallah gelir tatlım
ben doğum yapacaktım bugün yarın(((
6 haziran doğum günüm benim 7 haziranda doğacaktı eğer dursa ve tam gününde doğsaydı
ondan bu ay biraz buruğum((((
ama damadım beklesin gelecek inşallah bal arım:))))
Amİn aŞılama zor mu kızlar
saol bitanem inşallah rabbim saglıkla kucaklamayıda nasip eylerr beratımda bi an evvel akıllanır bol bol uyurrrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş annesinide üzmezzzzzzzzzgökcem sanada hayırlı cumalar canımmm prensesine de masallah saglıcakla gelecek annesıne gökce hanım:ecrin_bebek:
nurdancm berat buyudu ama uyku yok cocukta sabah 5 den berı 1 saat uyudu sadece onu uyutmaya calısırken ben uyuyacam vallamirmirmirmir:a015:
aysen allah yardımcın olsun eeklerını bosa cıkarmasın ıns asılama zor degıl canım korkma sakın
zeynepcim rabbim yüzünü güldürsün bu kez canım benim emeklerin bosa cıkmasın ınsallah hayırlısıyla benım beratıma arkadas gelsın kızcelerın cınde kayboldu yavrum.eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni
bilgisayrcı zeynep ayşen
şansınız bol olsun Rabbim yardımcınız olsun kızlae dilerim güzel haberler alıp vermek nasip olur
nurdanım çok saplanıp kalmıym diyorum ama bazen dalıyorum işte
angelim bana pozitif enerji veriyosun sen:))))))
gökçeemm maşallah canım her yerde böyle anlatma Allah sonuna kadar sağlık nasip etsin
çok öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mavıumutum canım benım demedım mı ben sana yavrummmm ay tuylerım dıken dıken oldu canım benım allahım bu kez tamamına erdırsın bıtanem opuyorumnanaktankızlaaaaaar bugün idrarda yanma ve bel ağrısı nedeniyle doktora gittim
gebelik testi yapıldı ve kan değerim 304 çıktı adetin 30.günü bugün
ben tekrar hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama idrar testimde 6-7 lökosit çıktı sınırda bi değermiş idrar yolu enfeksiyonum olabilirmiş
olmayada bilirmiş
olursa kötü(((((düşüğe ve erken doğuma yol açabilirmiş ((((
,ilaç verdi ama içmicem korkuyorum bol su içiyorum
dua edin arkadaşlarım nolur
deyacım incemeşem ve diğer arkadaşlar darısı başınıza
noluuuur dua edin çok korkuyorum
bu defa kucaklıym bebeğimi sağlıkla
sağol angelim inşallah dediğin gibi olu
6-7 lökosit görülmüş kesin emin olamadı doktor enfeksiyondan
o yüzden kullanmadım ilacı
pazatresi üreme var mı diye bakıcak kesinleşsin o zaman kullanırım
ay deli gibi oldum
rabbim bu kez kavuşmak nasip etsin
dua et banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?