Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar
gökçemm çok sevindim canım kızın seni hiç ümüyo annesi görüyomusunn bütün testleri sorunsuz geçiyosunuz ne güzel
maviumutum canım seni çok iyi anlıyorum..kimyasal gebelik yaşadıktan sonra ben de öyleydim şimdi 4 aylık olcaktı şimdi doğcaktı diye gün saymıştım
canım innşallah bu ay gelir de bebişin sevindirir seni
angellim berat nasıl yeni fotosunu koysanaa değişmiştir büyümüştür iice

bende bugün annemlere gidiyorum kızlar orda kalcam yarın da eşimle son kez alışverişe çıkcaz son eksikler artık

dualarınızı unutmayın ok
öpüyorum hepiniziiopuyorumnanaktan

kıslar tedavime başladım ağustos sonu bitecek inşaallah

1 tane blastosist konacak banada inşaallah tutar

saol canım benim ç.okkk şükür rabbim saglıkla kucaklamayı da nasip etsin biliyomusun o kadar korkuyordum ki saglıksızdır die genetik test yapmıştım ve saglıklı yumurtam zor oluyodu hamile kalıncada açıkcası korkmuştum ama çok şlükür testler iiçıkıyo inş hepimizde saglıkla miniklerimizi kucaklarız senin fıstık nasıl bakim kilo almışmı boyu nasıl ;?:ecrin_bebek:
kızlar bende haziranda aşılama olucam ilk aşılamam dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum
canım rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin evlat sahibi olmayı inşallahh
kıslar tedavime başladım ağustos sonu bitecek inşaallah

1 tane blastosist konacak banada inşaallah tutar

hadi gözün aydın hayırlısı ile tedaviden sonra minigin senlen olur canım

maviumutum canım benim herseyde vardır bı hayır belkı dunyaya gelseydı saglıksız bı cocuk olacaktı yada alla korusun sonradan kaybedebılırdın beterın beterı var tatlım benım rabbime dua edecegız hayırlısını saglıklısını omurlusunu ver dıye en kısa zamanda gelecek bal gelinim gor bak

gökcem sanada hayırlı cumalar canımmm prensesine de masallah saglıcakla gelecek annesıne gökce hanım:ecrin_bebek:
nurdancm berat buyudu ama uyku yok cocukta sabah 5 den berı 1 saat uyudu sadece onu uyutmaya calısırken ben uyuyacam vallamirmirmirmir:a015:
aysen allah yardımcın olsun eeklerını bosa cıkarmasın ıns asılama zor degıl canım korkma sakın
zeynepcim rabbim yüzünü güldürsün bu kez canım benim emeklerin bosa cıkmasın ınsallah hayırlısıyla benım beratıma arkadas gelsın kızcelerın cınde kayboldu yavrum.eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

bilgisayrcı zeynep ayşen
şansınız bol olsun Rabbim yardımcınız olsun kızlae dilerim güzel haberler alıp vermek nasip olur

nurdanım çok saplanıp kalmıym diyorum ama bazen dalıyorum işte
angelim bana pozitif enerji veriyosun sen:))))))
gökçeemm maşallah canım her yerde böyle anlatma Allah sonuna kadar sağlık nasip etsin

çok öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

teşekkür ederim kıslar sağolun size sonucu haber vericem inşaallah pozitif olur

Son düzenleme:
saol bitanem inşallah rabbim saglıkla kucaklamayıda nasip eylerr beratımda bi an evvel akıllanır bol bol uyurrrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş annesinide üzmezzzzzzzzz

saol canomm teşekkür ederim ne bilim insan seviniyo ya ondan diyom bende söylemem bundan sonra beni yoruyo derimŞeniz bende seni çokkk öpüyorummmm olumunekankayizsmile

kızlaaaaaar bugün idrarda yanma ve bel ağrısı nedeniyle doktora gittim
gebelik testi yapıldı ve kan değerim 304 çıktı adetin 30.günü bugün

ben tekrar hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ama idrar testimde 6-7 lökosit çıktı sınırda bi değermiş idrar yolu enfeksiyonum olabilirmiş
olmayada bilirmiş
olursa kötü(((((düşüğe ve erken doğuma yol açabilirmiş((((
,ilaç verdi ama içmicem korkuyorum bol su içiyorum

dua edin arkadaşlarım nolur
deyacım incemeşem ve diğer arkadaşlar darısı başınıza
noluuuur dua edin çok korkuyorum
bu defa kucaklıym bebeğimi sağlıkla

mavıumutum canım benım demedım mı ben sana yavrummmm ay tuylerım dıken dıken oldu canım benım allahım bu kez tamamına erdırsın bıtanem opuyorumnanaktanmaviumutcum duaarım senıne her zmnkı gıbı ama nolur su ıdrar yolu enfeksıyonunu ıhmal etme benım yasadıklarımı bılıyosun ılacını ıc tedbırını al benım yasadıklarımı yasama canım arkadasım.allahıma bınlerce kez sukurler olsun ınan kendım hamıleymısım gıbı sevındım darısı ıncemesemle deryamın zeynepcımın v dıger arkadasların basına .bu kez hersey cok güzel olacak ınan mavıumutum sakın korkma bu kez kazanan sen olacaksın gelıyo bal gelinim kızzz

Son düzenleme:
29.05.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp :ecrin_bebek: BÜŞRA
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010) GÖKÇE
maviumutolsun ...................:CüvCüv::hooray:kendiliginden geldi melegi
DamlaUmut.........................(dinlenmede) en kısa zamanda inş. müjdeyi vereceğim.yerimseniben.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
zeynep4..............................(tüp bebek)

sağol angelim inşallah dediğin gibi olu
6-7 lökosit görülmüş kesin emin olamadı doktor enfeksiyondan
o yüzden kullanmadım ilacı
pazatresi üreme var mı diye bakıcak kesinleşsin o zaman kullanırım
ay deli gibi oldum
rabbim bu kez kavuşmak nasip etsin
dua et banaaa

canım benim taze anne adayımmmm etmez miyim hic bu kez hersey cok güzel olacak sadece bunu düşün yerimsenibenŞenizbuda beratımdan kayınvalıdesınea.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…