Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

maviumut canım çok sevindim senin adına
eminim şuan havalara uçuyorsundur
kıss fazla havaya uçma yeğenimizi düşürme haaa lmaz:
inşaallah bizde o duyguyu yaşarız innşaaalllahh dua edin nolur

işşşte buu süperrrrrr :teytey::teytey:delikafaduldendelikafadulden
maviumutuummmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim:sm_cool::sm_cool::sm_cool: canımmmmmmmmyaaaaaaa
bak görüyomusun bekletmedi meleğin senii yıldönümünde sürpriz yaptı
ay çok mutlu oldum ya:dance::dance:
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

lökosit konusuna gelince eşime sordum ve diyoki 6-7 lökosite nası ilaç verir
iyi ki kullanmamışsın canım
biz 20 den sonrasını enfeksiyon sayıyoruz diyo
hamilelik için özellikle 45-50den sonrası tehlikeliymiş
bol bol su iç ve sakın aklına kötü şeyler getirmeeeyerimsenibenen son benim idrar testimde de çıktı ilaç verdi dr,kullanmadım ve geçti

canımmmm benim ya kızıma arkadaş gelcek inşşallah:sm_cool::sm_cool:eşini de seni de tekrar tebrik ederim canımŞeniz

maviumut senin adına çok çok sevindim. Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah. Ben de bugun saat 11.00'de ilk aşılamamı yaptıracağım. Biraz gerginim. Umarim hayırlı sonuçlar alırım. Dualarınızı bekliyorum :)

tekrar merhaba,

aşılamamı yaptırdım, doktorumun söylediğine göre başarılı geçmiş. Bakalım sonucunu 15 gün sonra göreceğiz. herkes için hayırlısı olur inşallah. Sevgiler...

yaaaa hergün girerdim bi haber varmı kızlardan dieee bi girmedim ve haberee bakkkkkkkkkkkkk oleyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeee oleeeeeeyyyyyyyyyyyyyy çok şükür rabbim e inş saglıkla kucaklarsın canım minigini çokk sevindim inan ki ama aynnasıl mutluyum yaaaa rabbim tamamına erdirsin bitanemmm :1hug: :sm_cool: :sm_cool: :hooray: :teytey: :teytey: :hooray: :hooray::teytey: :teytey:

Son düzenleme:
bilgisayarcım hayırlı olsun aşılaman canım umarım minigin sana tutunur canım bol bol dinlen su içmeyi unutma tutunmaya yardımcı oluyoo

nurdan gökçe sağolun kızlaaar
doktordan geldim yeni değerim 650 olmuş:))))
doktor çok iyi dedi keseye falan bakmayalım görünmez dedi
idrarda da 4-5 lökosit çıktı
kendi kendini tedavi etmişsin idrarın tertemiz dedi iyi ki içmemişim ilacı

bi de kan sulandırıcı iğne verdi düşük olmasın diye benim pıhtılaşma testim yapılmamıştı önlem olsun diye veriyorum bebeği besler dedi

gökçee sen de yaptırıyodun dimi???
sen de çıkmışmıydı yoksa tedbir amaçlımıydı
doktor bişi olmaz yoksa da zararı olmaz dedi ama insan düşünmeden edemiyoo

çok mutluyum kızlar
bilgisayarcı aşılaman hayırlı olsun dilerim güzel heberlerini alırız

maviumutum ben genetik test yaptırdım tüp bebeten sonra heterezigot oldugum çıktı ilk başta hem bebeasprin hemde kan sulandırıcı igne kullandım sonra 3 ay dolunca asprin i bıraktım sadece göbekten igneye devam ediym sen kullan onun hiç bi zararı olmaz bebege rabbim sana bagışlar minigin inş canım degerin de yükselmiş çok sevindim bol bol dinlen tatlım kib hayırlı olsun

sağol canım test çok pahalı dedi doktor
bi zararı olmaz hergün kendin bile yaparsın iğneye de katlan dedi
ben de katlanırım tabiii dedim:)))))
çok sağol canım yatıcam şimdi gece pek uyuyamadım

kıslar ben bugün pko olduğumu öğrendim tüp bebeğe bir engel varmı yaa üüfffffff
şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum 2 ay sonra tedavim bitecek inşaallah tutar

zeynep canını sıkma ben de pico olduğumu öğrendiğim ay hamile kaldım doğal yolla hemde hiç canını sıkma olacak inşallah bu sefer

zeynep canını sıkma ben de pico olduğumu öğrendiğim ay hamile kaldım doğal yolla hemde hiç canını sıkma olacak inşallah bu sefer

tatlım bide bende tüpler tıkalıya doğaldan olmuyo malesef
prolaktin değerimde yüksek sınırda çıkmış
pko değilde prolaktin canımı sıkıyo
hayırlısı olur inşallah

canım çok sağol. Umarım hersey yolunda gider senin için. Suyun işe yaramasına da çok sevindim :) Bakalım 15 gün sonra sonuc... Ben de umutla ve heyecanla bekliyor olacağım...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bilgısayarcı asılaman ınsallah tutar 15 .gün sende buradan hamıleyım dıye haykırırsın ınsallah.mavıumutcum ıgnenın hıc bı zrarı yok canım ben daha bugun bıraktım vurunmayı dogumdan sonrada kullandım.gokcem kızcen nasıl tatlım?
kızlar bende dun beratı dr a goturdum sesı kısıldı yavrumun aglamaktan bırde gobek fıtıgı olmus akannehirher gittigimd yenı bısey cıkmasa sasarım zaten.daha sonra da benım dr a gıtıık rahıe bakıldı cok sukur bı sıkıntı yok rahım toparlamıs kendını pıhtı falanda yok bu kan pıhtılasması olanlarda dogumdan sonra da ıgneye devam etmek cok onemlıymıs.spiral takalım dedı dr um karar veremedım muayene de zor oldu zaten bı daha yatmaya korktum o masayaeyvahedigeldismilehaftaya kadar dusuneyım dedım nasılsa bısey olmuyo korunmaya gerek var mı dedım garantı veremem dedı napcam bılmyorum

maviumut canım çok sevindim allah tamamıma erdirsin bu sefre kucağaıan aldırmak nasip etsşin ben san ademedim mi seni bekliyorum sen bendne evvel hamile kalacaksın diye delüüü beni dinlemdin hiç hayırlısı olsun kendini kasma hiç bişiey oluruna bırak... bak o kadar tedavi bi işe yaramadı kendiliğindne geldi sıpa inşallah sorunsuzda doğacak.. ben tatiel gidiyorum hafta sonu tatilden sonar bakacağım tedaviye bişi düşünmek istemiyorum artık herkesi öpüyroum kucak dolusu sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…