- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.721
canım çok saol minikle aram ii çok şükür haftaya cuma gitcez kontrole şeker yüklemesi ve ayrıntılıiçin inş onlarda ii çıkar sorun yoktur yalnız iki gündür sol kalçamda bi agrı hğisediyom sanki çekilme oluyo gibibilgısayarcı asılaman ınsallah tutar 15 .gün sende buradan hamıleyım dıye haykırırsın ınsallah.mavıumutcum ıgnenın hıc bı zrarı yok canım ben daha bugun bıraktım vurunmayı dogumdan sonrada kullandım.gokcem kızcen nasıl tatlım?
kızlar bende dun beratı dr a goturdum sesı kısıldı yavrumun aglamaktan bırde gobek fıtıgı olmus akannehirher gittigimd yenı bısey cıkmasa sasarım zaten.daha sonra da benım dr a gıtıık rahıe bakıldı cok sukur bı sıkıntı yok rahım toparlamıs kendını pıhtı falanda yok bu kan pıhtılasması olanlarda dogumdan sonra da ıgneye devam etmek cok onemlıymıs.spiral takalım dedı dr um karar veremedım muayene de zor oldu zaten bı daha yatmaya korktum o masayaeyvahedigeldismilehaftaya kadar dusuneyım dedım nasılsa bısey olmuyo korunmaya gerek var mı dedım garantı veremem dedı napcam bılmyorum
canım benim ii tatiller git kafanda hiçbişey olmadan tatilini yap enerji depolaa sonrada rabbimminigini göndersin inş sana da canım inşşşşşmaviumut canım çok sevindim allah tamamıma erdirsin bu sefre kucağaıan aldırmak nasip etsşin ben san ademedim mi seni bekliyorum sen bendne evvel hamile kalacaksın diye delüüü beni dinlemdin hiç hayırlısı olsun kendini kasma hiç bişiey oluruna bırak... bak o kadar tedavi bi işe yaramadı kendiliğindne geldi sıpa inşallah sorunsuzda doğacak.. ben tatiel gidiyorum hafta sonu tatilden sonar bakacağım tedaviye bişi düşünmek istemiyorum artık herkesi öpüyroum kucak dolusu sevgiler
kızlar sizin iğne de clexan gibi bişi mi benim ki o 0.2 ml
çok yakıyo((
bebeğim sağlıkla gelsin de razıyım iğnelere
bakalım be güzelim hayırlısı sadece tatil yapmak istiyorum bişi düşünmeden senin adına çok sevindim valla damlaumutal ben kaldım koca listede bakalım inşallah hayırlısından bizde tekrar yaşayacağız hamişliği :CüvCüv:incemeşem sağol canım dediğin çıktı seni bekliyorum şimdi:))))
tatilde çok çalışın da gel arkamdan
nurdancım berat bıldıgınız gıbı ha bıre aglıyo sankı bı tarafını kesıyolar cocugun gaz sıkıntısı desen bı ayrı 2 gundur rezene verıyorum kımyon ve corek otuyla onla rahtladı gıbı bıraz fıtıgına da bu ay sonu tekrar bakılacakmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenangelll beratımız nasıl oldu kıyamam ben ona ya
Merhabalar hamile misin mavimutlu?Kaçıncı aşılamada hamile kaldın?
bilgisayarcı canım hayırlı olsun aşılaman
incemeşemm sıra sende hadi bakalım çok az kaldı
maviumutum taze hamişim çok sevindim değerin de artmış artık sadece pozitif düşünerek devam edeceksin hamileliğine..bak eşinde de sende de ne sorunlar yazmıştın onlara rağmen inatla geldi meleğin vaktinde sağlıkla da doğacak inşallah..
gökçeranam şuana kadar hiç sorun çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak canım içini rahat tut
bacağına kramp girmesi magnezyum kalsiyum dengesizliğinden oluyo bu haftalarda bende de olmuştu dr magnezyum verdi ve günde muhakkak 2 bardak süt içeceksin demişti
sana da verir kontrolunde doktorun
kızlar bizde heyecan artarak devam ediyo
hep rüyamda görüyorum ya ikiz doğurmuşum şaşırıyoruz ya kızımı banyo yaptırıyorum ayy ne rüyalar bi görseniz
cumartesi doğum tarihimiz belli olcak inşallah
dua edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?