Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sizin iğne de clexan gibi bişi mi benim ki o 0.2 ml
çok yakıyo((
bebeğim sağlıkla gelsin de razıyım iğnelere

canım çok saol minikle aram ii çok şükür haftaya cuma gitcez kontrole şeker yüklemesi ve ayrıntılıiçin inş onlarda ii çıkar sorun yoktur yalnız iki gündür sol kalçamda bi agrı hğisediyom sanki çekilme oluyo gibi beratcımda hasta demek çok geçmiş olsun göbek fıtıgı agladıgından mı olmuşş kıyamam yaa angelcim desene allah nasip ederse dogumdan sonra bende igne kullanıcam neyse saglıkla dünyaya gelsin kızım onuda yaparım artık..
canım benim ii tatiller git kafanda hiçbişey olmadan tatilini yap enerji depolaa sonrada rabbimminigini göndersin inş sana da canım inşşşşş
kızlar sizin iğne de clexan gibi bişi mi benim ki o 0.2 ml
çok yakıyo((
bebeğim sağlıkla gelsin de razıyım iğnelere

canım benim ignede clexan 0.4 lük yakıyo igne ama yaparken igneni hemen sıkma yavaş yavaş bastır igneyi sıvı yavaş gitsin hem az morarır hem az acır canın

incemeşem sağol canım dediğin çıktı seni bekliyorum şimdi:))))
tatilde çok çalışın da gel arkamdan
bakalım be güzelim hayırlısı sadece tatil yapmak istiyorum bişi düşünmeden senin adına çok sevindim valla damlaumutal ben kaldım koca listede bakalım inşallah hayırlısından bizde tekrar yaşayacağız hamişliği :CüvCüv:

gökçeranam güzelim sorun yapma bişiyi herşey yolunda gider gör bak kafaya takmamaya bak tadını çıkar hamileliğin... bütün testler iyi çıkacak gör bak... öpüyorum

slmm
incemeşem inşallah canım inşşşşş rabbim benide isteyen herkeside tamamına erdirsin inşşşş kib öpüyorum bende seni:)

bilgisayarcı canım hayırlı olsun aşılaman
incemeşemm sıra sende hadi bakalım çok az kaldı
maviumutum taze hamişim çok sevindim değerin de artmış artık sadece pozitif düşünerek devam edeceksin hamileliğine..bak eşinde de sende de ne sorunlar yazmıştın onlara rağmen inatla geldi meleğin vaktinde sağlıkla da doğacak inşallah..
gökçeranam şuana kadar hiç sorun çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak canım içini rahat tut
bacağına kramp girmesi magnezyum kalsiyum dengesizliğinden oluyo bu haftalarda bende de olmuştu dr magnezyum verdi ve günde muhakkak 2 bardak süt içeceksin demişti
sana da verir kontrolunde doktorun

kızlar bizde heyecan artarak devam ediyo
hep rüyamda görüyorum ya ikiz doğurmuşum şaşırıyoruz ya kızımı banyo yaptırıyorum ayy ne rüyalar bi görseniz
cumartesi doğum tarihimiz belli olcak inşallah
dua edinnn

nurdan nurdan canım saol iyi dileklerin inşallah hayrılısıyal kucağıan alacaksın bebişini az kaldı darısıda bekleyen herkese olsun anam darısı damlaumutal bana bi ikimzi kaldık topikte

mrb ben de haziran ayında aşılama olacağım galiba.doktorum adet olunca 2. gün gel dedi pco ymuşum. ama aşılama ve tüp bebekte şans sağlıyormuş!! benim eşim de hareket sorunu var.keçiboynuzu kullanıyoruz. bu hafta test olacak. umarım herşey iyi gider de artık 2 yıldır beklediğimiz bebeğimiz gelir.

sağolun desteğiniz için kızlar
olumlu olmaya çalışsam da bi ürkeklik var malesef
Allah ım sonuna kadar sağlıkla devam etmek nasip etsin

deryama ve incemeşeme de nasip etsin inşallah
dualarınızı eksik etmeyin 3 hafta sonra gidicem doktora içim içimi yiyo ama dayanıcam

angelll beratımız nasıl oldu kıyamam ben ona ya
nurdancım berat bıldıgınız gıbı ha bıre aglıyo sankı bı tarafını kesıyolar cocugun gaz sıkıntısı desen bı ayrı 2 gundur rezene verıyorum kımyon ve corek otuyla onla rahtladı gıbı bıraz fıtıgına da bu ay sonu tekrar bakılacakmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

napmalıyım ne yapmamalıyım kafam çok karışık hikayemmi?çok buruk çocuklugumdan gelen aile içi huzursuzluk düğünümden 1 hafta önce annemler ayrıldı babam düğünüme gelmedi evlendim 2yıl buna ağladım sonra 1.5yıl korundum sonra bigün lekelnemeler kanamlar derken dr gittim o da hap verdi düzene sokmak için ilaçlar kulandım ve adetim gene gelmedi ve hissettim birazda geç olsa hemen test aldım evet hamileydim 2 çizgi vardı dr gittim 5.5 haftalık hamileydim ama kese yoktu zaten gene kanmalar 2gün sonra düşük oldu kürtaj filan ve ben o an ne kadar çok istediğimi anladım ve 2 ay korundum 7 ay sonra nasıl olsa olmuyor diye eşya taşıdık ve gene lekenme geldi dr gittim evet 10 günlük hamile görünüyorsun ama düşük dedi ve öylede oldu şimdi tam koskoca 10 ay geçti ve hiç bişey yok olmuyor 3 aydır ovulasyon takibi klomen filan 2 ay tek yumurtam 1 ay 3 yumurtam oldu ama 12 haziranda adet olucam ve gögüslerim acımaya başladı bile gene olmadı her ay bu ay mı demekten çok yoruldum önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum daha rahim filmimi çektiricem şaşırdım artık ne yapmalıyım bilemiyorum yaz geldi şimdi herkes başlayacak yokmu olur üzülme benden sonrakilerin çocukları koşmaya başladı böyle olunca ilkine o kadar üzülmeye başladımki olsaydım şimdi 10 aylık olacaktı çok üzülüyorum hemde çok bende geceleri uyanmak saatlerce bebegime bakmak onu koklamak istiyorum biryere gidince eşiminde benimde boynumuz bükük kalmasın istiyorum bende bebiğimi alıp gezmeye gitmek işstiyorum çok şey mi istiyorum sadece hayırlı sağlıklı bi bebek istiyorum rabbim gönlü geniş rabbim bana ve isteyen herkese ver özürdilerim uzun oldu ama içimi dökmek istedim galiba artık yoruldum acaba hiç olmayacak mı diyorum

canım inş sorun çıkmaz bende dua ediyorum minigim saglıkla dünyaya gelsin die dr um verdi kalsiyum folik demir vitamin kullanıyom ama süt az içiyom yaa onuda çok içmem gerek saol canım bilgin için
seninde az kaldıı ay dogumunuda burda yazarsın inş canım benim rabbim kolay dogum nasip etsin saglıkla kucaklamanı nasip etsin kib dualarımdasın canımopuyorumnanaktan
maviumutum 3 hafta kolay geçer yeterk i rabbim ol desin canım rabbim nasip etsin evlat sahibi olmayı hepimize inşş ben 5 aylık oldum ama hala korkum devam ediyo rabbim banada herkesede evladını kucagına almayı nasip etsin

canlarım hamişler kendinize iyi bakın benim gibi bekleyen derya ve yeni arkadaşlar allahım bizede göstersin tez zmanda bebişlerimizi ben 1 hafta yokum inşallah yeni süprizler duyacağım topikte hepinize kucak dolusu sevgiler..... bende tatilde çalışacağım ::))))))))))))))))))) öpüyorum hepinizi beni unutmayın gııısss hatçelerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…