- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.741
gökcem korkma sakın masallah 5.ayına gırmıssın zor zamanları atlattın rbbım koruyo melgını bak testlerde de bı skıntı cıkmdı cok sukur saglıkla kucaklayacksın gökcenicanım inş sorun çıkmaz bende dua ediyorum minigim saglıkla dünyaya gelsin die dr um verdi kalsiyum folik demir vitamin kullanıyom ama süt az içiyom yaa onuda çok içmem gerek saol canım bilgin için
seninde az kaldıı ay dogumunuda burda yazarsın inş canım benim rabbim kolay dogum nasip etsin saglıkla kucaklamanı nasip etsin kib dualarımdasın canımopuyorumnanaktan
maviumutum 3 hafta kolay geçer yeterk i rabbim ol desin canım rabbim nasip etsin evlat sahibi olmayı hepimize inşş ben 5 aylık oldum ama hala korkum devam ediyo rabbim banada herkesede evladını kucagına almayı nasip etsin
incemese nan zilli ben burda aglak zırlak cocuk buyuturken sen tatıllerde gezcen heeeee sempatiksalakcinnitatile gıtcegıne buraya gelde azcık berat a bak benneyaptımki:jeyyar:bende hasret kadıgım uykuyu cekıyım 1 saat bıle olsa razıyımmirmirmirmircanlarım hamişler kendinize iyi bakın benim gibi bekleyen derya ve yeni arkadaşlar allahım bizede göstersin tez zmanda bebişlerimizi ben 1 hafta yokum inşallah yeni süprizler duyacağım topikte hepinize kucak dolusu sevgiler..... bende tatilde çalışacağım ::))))))))))))))))))) öpüyorum hepinizi beni unutmayın gııısss hatçelerrrrrrrr
Teşekkür ederim ,bu arada tebrikler Maviumut...Mutluluklar sizinle olsun...merhaba canım maviumut hamile ama kendiliğinden oldu aşılama değil
slm arkadaşlar bende 28 mayıs aşılma yaptım 1 aşılamam 3 senelik evliyiz inşallah hepimizin ki de tutar ama benim aşılamdan iki gün sonra kasıklarda agrı gaz sıkışması ateş basma başladı sizce normal midir hepinize bol şanslar
amin canım inşallah rabbim e emanetizzzehra geçmiş olsun ne diym,
ben de 7 ay önce kaybettim bebeğimi
ama Allah yine verdi çok şükür sen de üzülme Allahın iznişyla yine olur:)))))))))))
incemeşem çalış bacım beni bekliyodun bekleyecek bişi kalmadı atık:))))iiinşallah hemen geleceksin arkamdan:)))
gökçecim maşallah Allah hepimize göstersin sağlıkla doğum yapıp kucaklarımıza almayı inşallah
angeel dünürüm beratım iyi mi ????
canım rabbim gönlüne göre versin inş bu aşılaman tutarslm arkadaşlar bende 28 mayıs aşılma yaptım 1 aşılamam 3 senelik evliyiz inşallah hepimizin ki de tutar ama benim aşılamdan iki gün sonra kasıklarda agrı gaz sıkışması ateş basma başladı sizce normal midir hepinize bol şanslar
maviumutum dunurcum berat mızmızlıyo yine babasına sattım bıraz da o baksın:)))melisimiz dogsun saglıcakla bı everelim bızımkılerı degme o zama keyfıneyalnız gelin beklerken tam tersi cıkıyomus dumura ugrar o zmzn yavrum nasıl toparlanır bilemıyorum dünürcüm akannehir neyse bizde o zaman gökceye talip oluruz bayanssulusmileseninki erkek olursa da incemesemin kız olrsa onları kulüp kertmesi yaparız:lepi:
nan delü karı yedek dünür senınkı zorla oldu da benim kı pat dıye mı olduakannehirvalla kızıma talip olanın biraz harcama yapması gerek zorla oldu bag bahce ev ne olursa artık kızıma verirsen veririm sanakaydirigubbakcemile3 kıymatlıı olcak babası kolay kolay veremez:ecrin_bebek::gitme: aglarız ardından lojmandada talipleri var kızımn ona göre maviumut kız dogurmaya bak :hulya: yoksam angel iflas eder :roflol:
angelim Allah ım o günleri göstersin inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğim
cinsiyetini falan mı öğrenicem aaay valla ne heyecan yaptııım
Allah nasip eder inşallah
cinsiyeti belli olsun yeniden bi düzenleme yaparız ama bu taopik kız topiği:))))
senin oğlan hariç:))
**************05.06.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp(24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp:ecrin_bebek: BÜŞRA
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010)GÖKÇE
maviumutolsun ...................:CüvCüv29.05.2010) :hooray:kendiliginden geldi melegi
DamlaUmut.........................(dinlenmede) en kısa zamanda inş. müjdeyi vereceğim.yerimseniben.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
zeynep4..............................(tüp bebek)
sağol canım inşallah öyle devam eder ve sonu da güzel olur hiiiç önemi yok cinsiyetin sağlıkla gelsin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?