Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gökcem korkma sakın masallah 5.ayına gırmıssın zor zamanları atlattın rbbım koruyo melgını bak testlerde de bı skıntı cıkmdı cok sukur saglıkla kucaklayacksın gökcenia.s.olumunekankayizsmile
incemese nan zilli ben burda aglak zırlak cocuk buyuturken sen tatıllerde gezcen heeeee sempatiksalakcinnitatile gıtcegıne buraya gelde azcık berat a bak benneyaptımki:jeyyar:bende hasret kadıgım uykuyu cekıyım 1 saat bıle olsa razıyımmirmirmirmir

zehra geçmiş olsun ne diym,
ben de 7 ay önce kaybettim bebeğimi
ama Allah yine verdi çok şükür sen de üzülme Allahın iznişyla yine olur:)))))))))))

incemeşem çalış bacım beni bekliyodun bekleyecek bişi kalmadı atık:))))iiinşallah hemen geleceksin arkamdan:)))
gökçecim maşallah Allah hepimize göstersin sağlıkla doğum yapıp kucaklarımıza almayı inşallah

angeel dünürüm beratım iyi mi ????

slm arkadaşlar bende 28 mayıs aşılma yaptım 1 aşılamam 3 senelik evliyiz inşallah hepimizin ki de tutar ama benim aşılamdan iki gün sonra kasıklarda agrı gaz sıkışması ateş basma başladı sizce normal midir hepinize bol şanslar

maviumutum dunurcum berat mızmızlıyo yine babasına sattım bıraz da o baksın:)))melisimiz dogsun saglıcakla bı everelim bızımkılerı degme o zama keyfıne yalnız gelin beklerken tam tersi cıkıyomus dumura ugrar o zmzn yavrum nasıl toparlanır bilemıyorum dünürcüm akannehir neyse bizde o zaman gökceye talip oluruz bayanssulusmileseninki erkek olursa da incemesemin kız olrsa onları kulüp kertmesi yaparız:lepi:

bende yaptırdım mayısta ilk aşılamam dı ama 6 gün önceydi tutmadı herkeste belirti farklı bende ilk yaptırdıgım günlerde bel kasık a-grısı gaz hemde çok fazla kanama olmadı hiç tam 9. günde karın agrısı başladı aynı adet gibi ve 12 günün akşamı hastalandım şimdi bu ayın sonunda ikincisi için başlyacagım benim fsh ve prolktin yüksek eşimin sperm sayısı yıkandıktan sonraki hali 15 milyon du dualrım seninle ne kadar a yaptırdın sen

amin canım inşallah rabbim e emanetizz
canım rabbim gönlüne göre versin inş bu aşılaman tutar

valla kızıma talip olanın biraz harcama yapması gerek zorla oldu bag bahce ev ne olursa artık kızıma verirsen veririm sanakaydirigubbakcemile3 kıymatlıı olcak babası kolay kolay veremez:ecrin_bebek::gitme: aglarız ardından lojmandada talipleri var kızımn ona göre maviumut kız dogurmaya bak :hulya: yoksam angel iflas eder :roflol:

angelim Allah ım o günleri göstersin inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğim
cinsiyetini falan mı öğrenicem aaay valla ne heyecan yaptııım
Allah nasip eder inşallah
cinsiyeti belli olsun yeniden bi düzenleme yaparız ama bu taopik kız topiği:))))
senin oğlan hariç:))

nan delü karı yedek dünür senınkı zorla oldu da benim kı pat dıye mı olduakannehirtüpcü oglumu hastanelerde kollarım delık desık edıle edıle dogurdum ben saka bi yana bahtları güzel olsun rabbim hayırlı insanlarla karsılastırsın canım hepimizin yavrularını:Saruboceq:

valla maviumutcum bekliyoruz yavruma arkadas tek kaldı koca topiktecanım benim insallah sorunsuz bı hamılelık gecırırsın sancısız agrısız bulantısız vaktınde saatınde kucaklarsın ınsallah yavrunu ben cok cektım hamişlere sımdı hep boyle dua edıyorum

sağol canım inşallah öyle devam eder ve sonu da güzel olur hiiiç önemi yok cinsiyetin sağlıkla gelsin yeter

sağol canım inşallah öyle devam eder ve sonu da güzel olur hiiiç önemi yok cinsiyetin sağlıkla gelsin yeter

valla süpersin ne diyeyim. eve geldim bugün herzamanki gibi açtım pc yi girdim kk.ya
birde ne göreyim mavimumutolsunda bir haberler var...
ben yine kaçırmışım halayı anlaşılan.....

allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah nasıl mutlu oldum anlatamam.... sıra bizde anlaşılan.... bende dün hastalandım ...bu aralar mümkün değil gibi gözüksede allah bilir işini. bizim hastane maceralarımız devam ediyor... bakma çok yorgun ve üzgünüm ama senin haberin birazcık olsun unutturdu herşeyi..... öpüyorum... sağlıkla kalın......

kızlar hepinizi öpüyorum kusuruma bakmayınn herkese tek tek yazamıyorum...
evde kalmıyoruz. kayınvalidemde kalıyoruz. baba hastanede.... ben gündüzleri işe gidiyom. eşim hastanede kalıyo... hafta sonu çamaşır ütü vs... eve geldim.... hepinizi tek tek öpüyorum.....

canııım deryaa çok sağol inşallah sonu da güzel olur bu defa insan çok tedirgin oluyo

darısı başına canıım bak umutsuzluğa kapılma doktorum bana 1 kere hamile kalan bin kere kalır demişti
önce toparlan sonra gelsin bebiş inşallah:))))

slmm kızlarr
bugün kızımı gördüm geldim doğum tarihimiz belli oldu 7 temmuz
kızımın boynunda kordon dolalı old.için sezeryan olcak

ama korkuyorum 7 temmuz 39+0 olcak
ya sancılarım erken başlarsa diye
kordon dolalı olduğu için sancı sırasında bebeğin kalp atışları düşüyomuş
her hafta nst ye gidicem bakalım

kıslar merhaba bende bu ay aşılama yaptırıcam kısmetse.tedaviye başladım.26 yaşındayım,6 senelik evliyim.tek tüpümün kapalı olamsı dışında bi sorunumuz yok.benide listenize eklerseniz sevinirim.rabbim hepimizi meleğine kavuştursun inşallah...

canım benim esinle bebegınle nice mutlu huzurlu saglıklı senelere.seneye bebegınle bırlıkte üflersiniz insallah pastanın mumlarınıkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…