Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maşallah
benim de sağ salim olsun bebeğim de böyle resmini koyıym inşallah:)))
insallah canım benim senın bal arını da gorecegız boyleopuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun canım

angeelll berat çok tatlı maşaallah yerim ben onu darısı bize inşaallah

zeynepcim amin bıtanem tez vakıtte darısı basınıza olsun insallah rabbim kımseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin cok zor bilirim hayırlısından ömürlüsünden saglıkı sıhhatli evlatlar versin sana da allahım en kısa zamanda:Saruboceq:

maviumutcuuum dogumgunun kutlu olsun tatlim....

Bu arada beklemek ne kadar da zormus. Daha koskocaman 1 haftam var. (gecen hafta asilama yaptirdim) Aslinda bugun moralim bozuldu biraz. Cunku adet oncesinde yasadigim bazi seyleri hissettim. Vajinal akintim oluyor, karnım sis ve hassas. O yuzden uzuldum, bir yanda da moralimi bozmamam gerek diye dusunuyorum ve bolca dua ediyorum. Allah tum isteyenlere evlat nasip etsin insallah...

şu topiclere isim vermeyi çok ii biliosunuz.ama nedense hiç destek olmuyorsunuz.msj yazıyoruz ciddiye alıp cevap veren yok.buluosunuz 3 kiş daha sonra dışardan birisi gelsede görmemezlikten geliosunuz resmen.paylaşımdan anladığınız bu demekki sizlerin...

canım yanlış anlama burası çok eski bir topik
aşılama yaptıran kalmadı gibi bişey biz tüp bebeğe başladık artık aşılamayı çoktan aştık hiçbiri tutmadı kendi adıma söylüyorum şuan tüp bebek tedavisindeyim
listeye ben bakmıyorum vcanım

Allah hakkında hayırlısını versin
daha yeni topikler var

maviumutumm doğum günün kutlu olsun tatlımmm

angell maşallah berata

little angel canım bu topik geçen senenin hatta geçen sene marttan buyana yazışıyoruz biz..birçoğumuz hamile kaldı zaten
senin mesajını görmemişizdir belki haklısın tabi cevap alamadığn için
rabbim herkese nasip etsin enn kısa zamanda
zeynep bilgisayarcı hadi kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz

inşaallah canım sağol Şeniz

kızlar ukla dogum yapmıs 15 gün olmus nerdeyse hande prenses de saglıcakla acmıs dunyaya gözlerini darısı dıger hamiş arkadaslarımın basına vaktınde saatınde

Günaydın, perşembe aşılama yapılacak. Sonrası için önerileriniz var mı ?

canım steres yapma sakın evde yatma bence sadece agır kaldırma ilşki pozisyonlarına dikkat et ben hiç kalkmadan yattım olmadı ikincisi için başlıyacagım yatmıyacagım bu sefer gün aşırı ilişkiye gir hemen duşa girme aşılamadan sonra altını peçeteyle silme soracagın varsa sor

off ! kafam, içim öyle karmaşık ki... hem bir ümit var içimde hemde korku Eylül 2009' da gebelik oldu hiç birşey yapmadan ancak 11*12 haflıkken kalbi durdu kaybettik. şimdi tutar mı diye düşünüyorum ve eminim tutuncada bişi olacak mı diye düşüneceğim...

Allahım hepimize yardımcı olsun:Saruboceq:

slm güzellerrr
maviumutum dogum gününü kaçırmışım ama olsun şimdi kutlayım nice yaşlara canım ailenle bebeginle mutlu bi ömür geçir inşallahhhhhh
angelim biliyom kız senin minikte ne zorlukla geldi dünyaya bende sana ölesine verdim gitti kızıııııı maviumutun kız olmazsa tabi:) önce dünürün o çünkü:)
nurdancım canım dogum tarihin belli olmuş hadi gözün aydın son zamanlar artık rabbim kızını saglıkla kucagına almayıda nasip etsin darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…