- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.781
kızlar ukla dogum yapmıs 15 gün olmus nerdeyse hande prenses de saglıcakla acmıs dunyaya gözlerini darısı dıger hamiş arkadaslarımın basına vaktınde saatınde
özgecim allah yardımcın olsn ınsallah asılaman tutar hayırlı haberı verırsın bıze burdan
bugün azcık ağrıdı göğüsler :))))iyice inceledim damarlar da çıkmış daha rahatım bugün
sağolun kızlar
kızlaaaaaar bugün idrarda yanma ve bel ağrısı nedeniyle doktora gittim
gebelik testi yapıldı ve kan değerim 304 çıktı adetin 30.günü bugün
ben tekrar hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama idrar testimde 6-7 lökosit çıktı sınırda bi değermiş idrar yolu enfeksiyonum olabilirmiş
olmayada bilirmiş
olursa kötü(((((düşüğe ve erken doğuma yol açabilirmiş ((((
,ilaç verdi ama içmicem korkuyorum bol su içiyorum
dua edin arkadaşlarım nolur
deyacım incemeşem ve diğer arkadaşlar darısı başınıza
noluuuur dua edin çok korkuyorum
bu defa kucaklıym bebeğimi sağlıkla
bugün azcık ağrıdı göğüsler :))))iyice inceledim damarlar da çıkmış daha rahatım bugün
sağolun kızlar
hayırlısıyla güzel heberler verirsin inşallah özge
Hanımlar, dün aşılamam yapıldı. 14' ten geri sayım başladı. Düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkaramıyorum. 24 Haziran doğum günüm ve o gün kan testi vereceğim. Allhım'ın yazgısı doktorumun tedavisi ve ugurlu elleri ile inşallah hayırlı haber paylaşacağım sızlerle...
Tabii 24 Haziran' a kadar kanamam olmaz ise...
inşallah tutar canım hangi ilacı kullandı banim ilki tutmadı fsh14.85 oldugu için direk tüp bebek dediler bana biraz dinlenip tüp bebek yaptıracagım bende 11 günde karın agrısı başladı adet agrısı gibi inşallah seninki tutar haberdar et ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?