Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol gökçe cim
endişelerim artıyo kızlar yaaa
göğsüm az ağrıyo midem az bulanıyo diye otu çöpü dert ediyorum
dua edin bana

ayy uukla dogum yapmış mııı çok sevindim yaa saglıkla büyütsün handemizii inşallah darısıda bize olsun
maviumutum kız geberticem seni haaaaa benim hiçmidem bulanmadı sonra hiç gögsüm agrımadı daha yeni agrımaya başladılar sonra kasıgım o kadar az agrıyodu ki hamileligimi bile anlamamıştım canım oluruna bırak endişelenmekte haklısın ama elden bişe gelmiyo yeterki rabbim ol desin hergün dua oku yasin okuttur bide şükür namazı kıl iki rekat canım tamam mı rabbim e emanet et...

bugün azcık ağrıdı göğüsler :))))iyice inceledim damarlar da çıkmış daha rahatım bugün
sağolun kızlar

bugün azcık ağrıdı göğüsler :))))iyice inceledim damarlar da çıkmış daha rahatım bugün
sağolun kızlar

Canımcıgım, nolursun cok fazla dinleme kendini oluruna bırak. Düşündükçe farkında olmadan kasarsın kendini. Hamileliğimde ben çok dinliyordum kendimi "belim ağrıdı, gogsum şişti,dün daha çok kasılmam vardı bugun daha az " vb doktorum çok çok kızardı. Rahat ol önce Allahıma sonra sana emanet bebegin hakkımızda en hayırlısı olsun.

kaydirigubbakcemile2 oleyyyy allah'ım sen büyüksün ya rabbim ..çok sevindimm maviumutt allah kucağına almayı nasip etsinn... ne diceğimi bilemiyorummm..herkese nasip olsun inş... çok mutlu oldummm...ayyyyyyyyyyy görsemm öperdim valla şimdi senii....delikafadulden

sağolun kızlar

maviumutt kıss bu kadar dinleme kendini çok değişiklikler oluyıorrr vücudunda insanın...ne güzel şükret valla midem bulanmasın kusma olmasınn...ben çok çektimm anlatamam çok kötü bi durumm..halada kusuyorum geçmedi benim...anlaşılan 9 ay kusacam ....ama şimdi bebişimin hareketlerini hissediyomm durmadan tepik atıyor zilli annesine...bu duyguları yaşattığı için allah ıma binlerce kere şükürr.. hep dua ediyorum burdan herkesee zamanında meleğine kavuştır diye hayırlısıylaaa...o liste tamamen bebiş olcak ...bak hatta isimlerini bile yazdıkk...çok öpt. görüşrüzzz.. TÜM ARKADAŞLARADA SELAM VE SEVGİLERRR

Hanımlar, dün aşılamam yapıldı. 14' ten geri sayım başladı. Düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkaramıyorum. 24 Haziran doğum günüm ve o gün kan testi vereceğim. Allhım'ın yazgısı doktorumun tedavisi ve ugurlu elleri ile inşallah hayırlı haber paylaşacağım sızlerle...

Tabii 24 Haziran' a kadar kanamam olmaz ise...

hayırlısıyla güzel heberler verirsin inşallah özge

Canım, buarada ben hamileyken benimde lokositim aynı senınki gibi çıkmıştı ama benım cok bel agrusu ve ıdrarda yanma şikayetımde vardı 3 gun buscopan içtim geçmişti. tabii ki ilaçsız 9 ay tamamlayabilmek en güzeli ama doktoruna guvenıyorsan o sana ve bebegıne en zararsız olan ilacı verecektır. bence bir süre kullan

inşallah tutar canım hangi ilacı kullandı banim ilki tutmadı fsh14.85 oldugu için direk tüp bebek dediler bana biraz dinlenip tüp bebek yaptıracagım bende 11 günde karın agrısı başladı adet agrısı gibi inşallah seninki tutar haberdar et ne olur

selam kızlarr ben döndüm tatilden yeni kıslar katılmış inşallah tedavileri olumlu olur.. bizim hamiş kızlar naptınız? maviumut delü müsn gııs sen kafaya biş itakma bak angell enideşeden mahvoldu hamileyken berat durmuyo şimdi sende rahat bırak kendini ..... hiç bi sorun yaşamdan gör bak alacaksın bebeşini kucağıan sen ban agüven ben sana ne dedim önden sen geleceksin ben arkandan geleceğim dedim.. sözümü tutacağım bak :))))))))) bende yakından arkandan geleceğim bekle beni endişelenmeden

Merhaba Canım,

Aşılama oncesi yumurtalar için Puregon ve Gonal F kullandım. Aşılama sonarında suan ise; Coraspin,Folbiol ve vagınadan progeston ha birde bende polikistiklere baglı şeker oldugu ının glucophage ıcıyorum

Slm canlarim ben 3 yillik evliyim o 3 yil süresinde hic korunmadik ama allah bize bir cocuk nasip etmedi...

dün ilk asilama yapildi esimin spermine bakti doktorum ve sperm sayisinin cok düsük ve kalitesininin cok az olduguna kannat getirdi bakalim hele allah büyüktür bende her gece dua ediyorum ama bakalim hele nolcak herseyin hayirlisi...

esim bana hic destek cikmiyor dün eve geldigimde askim senin spermlerinde sorun varmis dedigimde bana inanmadi sende problem vardir dedi bende hic bir problem olamaz gibi seyler söyledi ve canim cok yandi ne yapmam lazim arkadaslar yaaa cok üzülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…