- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.801
Slm canlarim ben 3 yillik evliyim o 3 yil süresinde hic korunmadik ama allah bize bir cocuk nasip etmedi...
dün ilk asilama yapildi esimin spermine bakti doktorum ve sperm sayisinin cok düsük ve kalitesininin cok az olduguna kannat getirdi bakalim hele allah büyüktür bende her gece dua ediyorum ama bakalim hele nolcak herseyin hayirlisi...
esim bana hic destek cikmiyor dün eve geldigimde askim senin spermlerinde sorun varmis dedigimde bana inanmadi sende problem vardir dedi bende hic bir problem olamaz gibi seyler söyledi ve canim cok yandi ne yapmam lazim arkadaslar yaaa cok üzülüyorum...
incemeşem canıım inşallah geleceksin arkamdan bekliyorum seni:))))))
özge benim lökosit sayısı azaldı canım tekrar yaptırdım tahlili doktor tertemiz dedi ilaç kullanmadım ama bol su içtim midem bulanana kadar şükür hallettik o sorunu
giz herzaman Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ediyorum olmasa da hemen pes etmeyin
ben geçen yıl martta aşılama yaptırmıştım olmadı 1.5 yıl sonra doğal yolla geldi bebeğim
7 ay önce de hamilelik gerçekleşmişti ama düşük oldu malesef şimdide bunun tedirginliği var
ama hep olmayanlara yolunu gözleyenlere dua ediyorum Rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah
ağlama sevdiğim üzülme erkeklerin kabullenmesi zor oluyo
benim de eşimde sayı ve hareket problemi vardı
varikosel varmış ameliyat oldu
sonrasında 2 kez hamile kaldım biri nasip olmadı ama bu bebeğim doğacak sağlıkla inşallah
güzelce konuş ikne et doktora gitsin varikosel varsa ameliyat olsun yoksa da kürler var havuç suyu keçiboynuzu kürü yap google den yaz çıkar
iyi beslensin aşarsınız inşallah
dünürüm nerelerde beniiim damadım rahat vermiyomu hala????
LittleAngel.......................... (yola devam)13.06.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp(24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp:ecrin_bebek: BÜŞRA
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010)GÖKÇE
maviumutolsun ...................:CüvCüv29.05.2010) :hooray:kendiliginden geldi melegi
DamlaUmut.........................(dinlenmede) en kısa zamanda inş. müjdeyi vereceğim.yerimseniben.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
zeynep4..............................(tüp bebek)
Slm canlarim ben 3 yillik evliyim o 3 yil süresinde hic korunmadik ama allah bize bir cocuk nasip etmedi...
dün ilk asilama yapildi esimin spermine bakti doktorum ve sperm sayisinin cok düsük ve kalitesininin cok az olduguna kannat getirdi bakalim hele allah büyüktür bende her gece dua ediyorum ama bakalim hele nolcak herseyin hayirlisi...
esim bana hic destek cikmiyor dün eve geldigimde askim senin spermlerinde sorun varmis dedigimde bana inanmadi sende problem vardir dedi bende hic bir problem olamaz gibi seyler söyledi ve canim cok yandi ne yapmam lazim arkadaslar yaaa cok üzülüyorum...
angeeeel87 canımm liste bozuldu....:)) beceremedim. sen düzenlersin vaktin varsa ben çok sık giremiyorum. malum hastamız var. anlatmıştım.. hastane ev iş arasında mekik dokuyoruz. evdede
kalmıyoruz. kayınvalidemlerdeyiz. hafta sonları eve geçiyorum. berat nasıl? umarım seni üzmüyordur.
sağlıkla kalın.. öpüldünüzzz
canım üzülmede ikinciye tutar inşallah peki aşılamanı nasıl yaptılar yumurtanın çatladığını görmeden onu heaplayıp normalde aşılama yapılıyo ki zaten sürekli takipte oluyosun bence başka dr araştrı derim takipsiz aşılam aolmaz çünkü ...bende bu ay aşılama oldum ama tutumadı cunku yumurtalarım catlamamıs yanı okadar ıgneler vs bosa gıttı.
mutlaka yumurtlama takıbı yaptırı
canım üzülmede ikinciye tutar inşallah peki aşılamanı nasıl yaptılar yumurtanın çatladığını görmeden onu heaplayıp normalde aşılama yapılıyo ki zaten sürekli takipte oluyosun bence başka dr araştrı derim takipsiz aşılam aolmaz çünkü ...
yettim dünürüm bal gelinimin tatlı annesiopuyorumnanaktanberatın gece uykusu yok gunduzde mızlaya mızlaya uyuyo uyutmayım dedıkce uyuyası gelıyo sıpamın yasempatiksalakcinniaksam 7 den 10 a kadar aglıyo bagırıyo 10 da ayakta sallaya sallaya zor uyutuyorum.haftaya pazartesıde 2.ay asılarımız var napacam bılmıyorum ınsallah ates falan yapmaz karma ası agır olur dıyolar :sinifsinif:
özgecım ınsallah tutar asılaman canım daha fazla ugrastırmaz bebegın senı
aglama sevdigim benım esımde kabul etmemıstı basta sorunun kendınde oldugunu hatta benım rahım fılmınde perde cıktı amelıyat oldum bak sorun sendeymıs ben temızmısım dıye dalga gectı ama spermıyogram akladı benı daha sonra amelıyattan sonra da hamıle kalamayınca asılama oldum o da tutmadı tüp macerasında bulduk kendımızı ve rabbım bıze oglumu nasıp ettı cok sukur:Saruboceq:
Canmım, Allahım evladını sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. İnşallah bende olumlu haberler yazabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?