Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Angellllllll güzelim kusura bakma özel mesaj doluymuş attığın mesajlar gelmemiş,mail geldi siteden.Ne yazmıştın canım.cevaplayayım.

mrb kızlar ben bugün eve gelirken incir aldım bi gece önceden zeytinyağında bekletip sabah eşime yedircem:)))kocacım çatlıcak artık keçiboynuzu ve incirden faydası oluomuş aşılamadan önce denemenizi tavsiye ederim stres yapmayın güzel haberler istiyorum

hihoyyyt arkadaşlarr , sizlerle bişey paylaşmak istedimm... benim doğumgünüm 9 nisan .... bu gün benim en mutlum yada en kötü günüm olucak....... o yüzden sabırsızlanmaya başladım... ya hamileyimmm sevinçten uçacam .. yada hamile değilim üzülücemm.... tamda doğumgünüme denk geldi... hadi bakalım hayırlısıııııı...:CüvCüv:

canım ne kadar sure kullanılması gerekıyomus bu yaglı ıncırın senınkı gene sesını cıkarmıyo yıyo sanırım benımkıne yedırtmek zor olcak bıarz

meraba arkadaslar bende bu ay asılama ıcın dr gıtmeyı pşanlıyorum ama ne zaman gıtmeme gerek ve ne gıbı asamalardan gecılıyor hıc bılmıyorum tecrubelıler bıraz anlatırmısınız ve ıst dakı arkadaslar anadolu yakasında nereyı tavsıye ederlere bılgılendırırsenız sevınırım adet olmama da 3 4 gun var

nessel hadı ama testını ne zaman yapıosun beklıorum senı sabırsızlandım

canım benim... seninle aynı günde öğrenicezzz..umarım ikimizde hamileyizdirrrr.... bende heyecanlıyım yaaaa.....ama ben test yapmıcamm .... hastalığımı beklicemm aslında 8 de test yapmam lazımm ama 10 da adet günüm onu beklicemm...eğer 10 da hastalanmazsammmmmmm....süperrrrr olurrrr... burdan önce ikimizzz hamileyizz derizz ve herkess arkamızdan bir bakmışsın hamileee.:CüvCüv:delikafadulden

ayyy cnm ne gusel olurdu demı senınkarnın agrıomu benım adet oldugumda cok agrır cok sancılanırm sımdı ara ara vuruo bana bılmıorum o agrılar gelınce tutmadı dıorum bende yapmıcam hasta olanada kadar bakalım hayrılsı ıns ama sen yarın yapsan bellı olur bılıomusn bı ıdrar testı yap yarın ne olur belkı cıft cızgı cıkar hadı beklıorum

angeeel canım sesini çıkaramıyo canım hatta tadı güzel diyo dün bi laf arasında zaten sağlam değilim dedi bişey diyemedim içim ezildi dondum kaldım zor toparladım.canım valla yediği kadar yedircem ya da incir bitene kadar:)))

canım adetin 2 günü başladım ben göbekten iğne verdi doktorum iğnelerden sonra çatlatma iğnesi yapılacak ben daha tadavimin 6 günündeyim aşılamam haftaya olur sanırım çok heycanlım aynı zamanda çok korkuyorum olmayacak diye. aynı zamanda biraz külfetli bir iş hem madi hem manevi çok çöktürüyor insanı her şeyin hayırlısı . bekliyoruz

zaten oyle dedıler mı dha cok canımız yanıyo ya allahım bı an once nasıp etsın kurban kesecem valla adak adadım :)

maviumutolsun incir küründen bahsediyorsunuz ne işe yarıyor bu kür . yanlız benim eşimde sorun yok bayanlar içinmi bu kür . gecen ay soğan kürü denedim faydasını gördün derseniz . şöyle normalde her ay çok sancılı adet geçiriyordum ama soğan kürü denediğim ay sancı çekmedim gayet normal bir adet dönemi geçirdim

ya mısafırlerle ne kadar ılgılı bu topık bı soru sordum bılgı ıcın kımse oralı degıl valla bızım topık olacak da mısafır bı soru sorcak cok alındım valla CADIARZU

ya mısafırlerle ne kadar ılgılı bu topık bı soru sordum bılgı ıcın kımse oralı degıl valla bızım topık olacak da mısafır bı soru sorcak cok alındım valla CADIARZU

canım ben cvplamak ısterdım ama pek bılgım yok bu ay ıgneye baslıcaktım rafa kalktı kıst varmıs onun kuculmesını beklıcez ılaca baslarsak ıyıce buyur dedı fostımonla ovıtrelle ıgnesı verdı tum bıldıgım bu canım

mavili canım aşılamaya başlamak için önce adetin ikinci ya da 3 .günü gitmen ve hormon testi kan verip yaptırman gerek ve dr unda yumurtalarına bakması gerek kendiliğinden oluşuyomu die eğer hormonların normal değerlerde ise sana hap ya da iğne verir yumurtaların daha fazla olsun die sonrada çatlatma iğnesi verir yumurtan çatlatılır ve en geç 36 saat sonra aşılaman yapılır tatlım gerçi ben daha hap atma devresindeyim ama böyle oluyor tatlım

bayanlar için değil canım sperm sayı ve hareketi için yine de deneyin isterseniz aşılamada şans artar yan etkisi yokmuş bol şanslar

slm arkadaşlar 2.aşılamamı oldum kasıklarım çok ağırıyo. hiç umudum yok ama.20 nisanı bekliycem(

kızlar hayırlı haberlerinizi alırız umarım allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsunn :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…