- 7 Mayıs 2008
- 547
- 45
- 318
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.821
Bu gün aşılamamı oldum, yalnız biraz önce lavabodayken kanamam oldu. işlemden sonra lavaboya ilk gidişimdi, umudum kırılır gibi oldu bu yüzden.
canım o doğal bendede olmuştu
spekulum takıldığı için rahim az zedeleniyo korkma
İçimi rahatlattın sağol, ilkinde böyle bişey olmamıştı.
slm kızlar bende buay klomenle aşılamaya başlamıştım ama iptal oldu bana yardımcı olursanız sevinirim yumurtam öle ble 20.7 gibi büyüdü ama rahim kalınlığı ince kaldı dedi ve bana aşılama yapmadı çatlatma iğneside vermedi ölece kendi haline bıraktı ben 18mmken iğne veriyorum büyürse kist olur dedi ya size yapılırken kalınlğa bukadar dikkat ediomu doktorlarınız? ben çok üzgünüm şuanda buayım boşa gitti
kızlar selam bende asılama maratonuna basladım 3 gün karından igne oldum bugun kontrol oldu büyümeye baslamıs yumoslar 3 gün daha igne vurucam cumartesi kontrol haftaya da asılama olcak heralde anlatırmısınız biraz nası oluyo neler yasıyorsunuz korkuyorum galibaaa
hayırlı olsun tatlım
aşılama çok basit ve kolay bi işlem ben 2 sefer yaptırdım ama tutmadı
zaten aşılamada yumurta toplama olmadığı için hiç ağrı sızı olmadan transfer yapılıyor 1 saat kadar bacakların yukarıda yatıyorsun sonra günlük yaşantına devam ediyorsun
ama ağır kaldırma biryere uzanma ilk gün araba kullanma
herşey gönlünce olsun
çok teşekkür ederim canım umarım iyi olur
kııısss hiç selam sabah vermiyon yazmıyon bilem artık öle olsun anacığım sende bırak bizi zaten topikte yeni ksılar hariç bi ben kaldım :gitme::gitme: hiç naptın diye sormaz oldun artık :gitme::gitme::gitme::gitme:slm kızlar herkese bol şans
gökçecim haftaya salı ya da çarşamba gidicek eşimin işlerine bağlı ya salı ya çarşamba
nurdan gün sayıyodur şimdi
dünürcüm nerde benim???
slm kıslar kayganaya gectım dün ama pazar yıne annemlere gecıcem berat ın asıları var ateslenırse fln panıklerım burda yalnız bakıyorum kuzuma kolunu flan acıtırım belkı tutacagım derken.gokcecım berat ın göbek fıtıgı cok canımı sıkıyo gaz sorununu ble unutturdu ınan gobegını gorecegım dıye bezıı degıstırmek ıstemıyorum
MAVIUMUTCUM senın damt cok fena sallamaktan ayaklarım tutmaz oldu bırakınca basıyo cıglıgı cocuk
NURDANCIM nasıl yaaa :S bebegını kaybetme sebebı neymıs rabbım sabır versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?