Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu gün aşılamamı oldum, yalnız biraz önce lavabodayken kanamam oldu. işlemden sonra lavaboya ilk gidişimdi, umudum kırılır gibi oldu bu yüzden.

slm kızlar bende buay klomenle aşılamaya başlamıştım ama iptal oldu bana yardımcı olursanız sevinirim yumurtam öle ble 20.7 gibi büyüdü ama rahim kalınlığı ince kaldı dedi ve bana aşılama yapmadı çatlatma iğneside vermedi ölece kendi haline bıraktı ben 18mmken iğne veriyorum büyürse kist olur dedi ya size yapılırken kalınlğa bukadar dikkat ediomu doktorlarınız? ben çok üzgünüm şuanda buayım boşa gitti

yok canım bana öle bişey demediler demekki rahim duvarım normalmiş

kızlar selam bende asılama maratonuna basladım 3 gün karından igne oldum bugun kontrol oldu büyümeye baslamıs yumoslar 3 gün daha igne vurucam cumartesi kontrol haftaya da asılama olcak heralde anlatırmısınız biraz nası oluyo neler yasıyorsunuz korkuyorum galibaaa

hayırlı olsun tatlım
aşılama çok basit ve kolay bi işlem ben 2 sefer yaptırdım ama tutmadı
zaten aşılamada yumurta toplama olmadığı için hiç ağrı sızı olmadan transfer yapılıyor 1 saat kadar bacakların yukarıda yatıyorsun sonra günlük yaşantına devam ediyorsun
ama ağır kaldırma biryere uzanma ilk gün araba kullanma
herşey gönlünce olsun

çok teşekkür ederim canım umarım iyi olur

özgecim hayırlı olsun tedavin rabbim minigini gönderir inş canım
zorx cim ben aşılama yaptırdıgımda canım rahim kalınlıgı 14 mm felan dı yani hep normal demişti dr um

günaydınnnnnnnnnnnnnn güzellerrrrrrrrrrrrrrrr
maviumutum dr a gitmene kaç güldü kaldı canım?
nurdancım nasıl gidiyo bakalım heyecan varmı canım
angelim berat nasıl oldu daha ii inş
incemeşem tatil dönüşü çalışmalar başladı mı anlat bakem*

saol gökçecim ozaman benimki baya ince kalmış ya 6.3 tü dün bende kafayı yicem buadam yanlış bişimi yapıo bu ayımda boşamı gitti die düşünüp duruyodum peki gökçecim bişi daha sorsam yumrtan ne kadarken iğne vuruyodu sana?

slm kızlar herkese bol şans

gökçecim haftaya salı ya da çarşamba gidicek eşimin işlerine bağlı ya salı ya çarşamba

nurdan gün sayıyodur şimdi
dünürcüm nerde benim???

selam kıslarr maviumutum inşallah herşey yolundadır dünürün bugun gayganasına geçecekti yarında dişçiye gitcek :)))))) gökçeciğim tatildeydi benim çalışmalarım şimdi beklemedeyim bakalım.. ama snmıyorum bişi olduğunu üşüttüm herhalde ben midem kalkıyo sürekli belim kasıklarım çok ağrıdı 13-14-15 ci günler aynen adet oluyomuş gibi bu ay boş agitti artık dr tedavisine yeniden başlarım bi adet olayımda bugun 21 ci günümdeyim bakalım hayırlısı.....yeni şekerlere selamlar inş fazla uğraşmadan gelir bebişleriniz kıslarr

slm kızlar herkese bol şans

gökçecim haftaya salı ya da çarşamba gidicek eşimin işlerine bağlı ya salı ya çarşamba

nurdan gün sayıyodur şimdi
dünürcüm nerde benim???
kııısss hiç selam sabah vermiyon yazmıyon bilem artık öle olsun anacığım sende bırak bizi zaten topikte yeni ksılar hariç bi ben kaldım :gitme::gitme: hiç naptın diye sormaz oldun artık :gitme::gitme::gitme::gitme:

evet kızlar gün sayıyorum
4 temmuza alındı doğumum..kaldı 17 günüm

bugün moralim çok bozuk
bi arkadaş 38+6 da bebeğini kaybetti
kendime gelemedim hala ne zordur ya rabbim
o da 4 seneden sonra kavuşmuştu meleğine

slm kıslar kayganaya gectım dün ama pazar yıne annemlere gecıcem berat ın asıları var ateslenırse fln panıklerım burda yalnız bakıyorum kuzuma kolunu flan acıtırım belkı tutacagım derken.gokcecım berat ın göbek fıtıgı cok canımı sıkıyo gaz sorununu ble unutturdu ınan gobegını gorecegım dıye bezıı degıstırmek ıstemıyorum
MAVIUMUTCUM senın damt cok fena sallamaktan ayaklarım tutmaz oldu bırakınca basıyo cıglıgı cocuk
NURDANCIM nasıl yaaa :S bebegını kaybetme sebebı neymıs rabbım sabır versın

geçmiş olsun canım göbek fıtığı hemen geçmiyomuymuş peki

ya bi sebep belli değil şuanda
bebeğe otopsi yapılcakmış:çok üzgünüm:

incemeşem canııım hiç sormaz olurmuyum seni?????
gelecen canım arkamdan
benim aklım pek başımda değil bu ara söyleyip kimseyi de bunaltmak istemiyorum ama
pek bi garibim bu ara
canım benim güzel haberlerini bekliyorum
kızma bana
valla hep duacıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…