- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.841
canım tam olarak hatırlamıyorum ama 18 mm olana kadar igne vurduk en büyügü 22 mm olmuştu rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin inş canım dr ilaç dozunu artırsın bence ..saol gökçecim ozaman benimki baya ince kalmış ya 6.3 tü dün bende kafayı yicem buadam yanlış bişimi yapıo bu ayımda boşamı gitti die düşünüp duruyodum peki gökçecim bişi daha sorsam yumrtan ne kadarken iğne vuruyodu sana?
canım beklemedesin demek hadi bakalaım hayırlı haber ver inş bize canımselam kıslarr maviumutum inşallah herşey yolundadır dünürün bugun gayganasına geçecekti yarında dişçiye gitcek :)))))) gökçeciğim tatildeydi benim çalışmalarım şimdi beklemedeyim bakalım.. ama snmıyorum bişi olduğunu üşüttüm herhalde ben midem kalkıyo sürekli belim kasıklarım çok ağrıdı 13-14-15 ci günler aynen adet oluyomuş gibi bu ay boş agitti artık dr tedavisine yeniden başlarım bi adet olayımda bugun 21 ci günümdeyim bakalım hayırlısı.....yeni şekerlere selamlar inş fazla uğraşmadan gelir bebişleriniz kıslarr
evet kızlar gün sayıyorum
4 temmuza alındı doğumum..kaldı 17 günüm
bugün moralim çok bozuk
bi arkadaş 38+6 da bebeğini kaybetti
kendime gelemedim hala ne zordur ya rabbim
o da 4 seneden sonra kavuşmuştu meleğine
kızlar mrb dr a gittim ayrıntılıda iyi çıktı herşey çok şükür ama kıızım yüzünü gstermedi bizebide rahim duvarına çok yakın duruyomuş korktum biraz erken dogum olmaz inşşşeker yüklemem de 154 çıktı yüksek yani 10 gün sonra 100 cc lik glukoz vercekler miş umarım onda düşük çıkar bu ara ayz meyvesi karpuz kavun kiraz felan çoık yiyorum arada azda bal yiyorum ondan mı çıktı acaba off inş ikincisi ii çıkar sizler nasılsınız??
evet kızlar gün sayıyorum
4 temmuza alındı doğumum..kaldı 17 günüm
bugün moralim çok bozuk
bi arkadaş 38+6 da bebeğini kaybetti
kendime gelemedim hala ne zordur ya rabbim
o da 4 seneden sonra kavuşmuştu meleğine
canım saol yaa dikkat edicem tatlıdan uzak durmam lazım off offf neyse kızım kısmet olursa ekim 16 da gelir inş cnım sende haftaya gidicen dr a hayırlı haberler alırsın inşkızının iyi olmasına sevindim maşallah gökçeye:)))))))
şekerden anlamıyorum ama kavun yeme karpuzdan bişi olmaz
bi diyetisyene danış eğer çok endişelinosan
ne zaman doğuyo senin kız?????????
gökcecim rahım duvarına yakın drması önemli degil esımın dayısının gelini 6 aylık hamıleyken bebek dogum kanaına gırmıs kız o halıyle bırde umreye gıttı geldi gecen hafta 39.haftasında dogum yaptı hıc bısey olmaz korkma.korktukca hersey üstüste geliyo ben bıle 37.haftada dogurduktan sonra o sancılarl sana bıseycık olmyacak sakın tasalanmaolumunekankayizsmilea.s.
arkadaslar ben bırsy ogrenmek ıstıyorum benım asılamamda ovıtrolle catlatma yapıldı ama malesef ona ragmen bıle yumurtalarm catlamadı. doktorumda dırek tup bebek dedı acaba baska ıgneler faydalı olabılırmıydı? anı kafamdakı suphe bıraz para ıcınmı tup bebege gecıyoruz? tecrubelerınızı paylaşırsnız sevınırım
gökcem napıyım berat la ugrasıyorum dun hamak besık aldım ne sepet besıkte ne de anakucagında uyutabıldık.ayakta sallayınca bıraz sakınlesıyo ama benım ayaklar basmaz oldu bu seferde 5 saat ayakta kesıntısız salladıgımı bılıyorum.canım donmese de onemlı degıl korkma sadece sezeryan olman gerekıyo .yarın beratın karma asısı yapılacak ınsallah agrı ates yapmaz ası cok korkuyorum dua edın kızlar:sinifsinif:canım saol yaa dikkat edicem tatlıdan uzak durmam lazım off offf neyse kızım kısmet olursa ekim 16 da gelir inş cnım sende haftaya gidicen dr a hayırlı haberler alırsın inş
canım demek sakıncası yok dr uma sordum oda soorun olmaz dedi ya bakalım rabbim ne göstericek bizede hem benim kız bi acaip duruyo yaa inş döner normal durur ya sol göbegimin orda başı duruyo kalçası sol göbegimin az altında ayakları sag tarafa dogru sırtı dönük bize d r gösteremedi yüzünü aksi bi kızmı olcak die korktum vallakaydirigubbakcemile3 sennasılsın
elfcim bence baska bı dr dan daha fıkır al derim sadece yumurtanın catlamaması tüp bebege gecmen ıcın onemlı bı engel degıl canım eger esınde cıddı bı sorun yoksa rabbım yardımcın olsunarkadaslar ben bırsy ogrenmek ıstıyorum benım asılamamda ovıtrolle catlatma yapıldı ama malesef ona ragmen bıle yumurtalarm catlamadı. doktorumda dırek tup bebek dedı acaba baska ıgneler faydalı olabılırmıydı? anı kafamdakı suphe bıraz para ıcınmı tup bebege gecıyoruz? tecrubelerınızı paylaşırsnız sevınırım
canım asılamada adetın 3.gunu yumurta gelıstırıcı ıgnelere baslıyosun dr un 2 gune bır yumurtaların buyuklugune bakıyo 18 20 mm olunca catlatma ıgnesı oluyosun 36 saat sonrada esının yıkanan spermlerı ınce bı kanul yardımıyla senın rahmıne bırakılıyo dılerım tedavınden olumlu sonuc alırsın rabbım yardımcın olsunarkadaşlar merhaba. biz de 1 yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor. bütün testlerimi yaptırdım fakat hiçbir sorun çıkmadı ne bende ne de eşimde. ama artık gerildim sebepsiz yere beklemekten. aşılamayı denemek istiyoruz ama tam olarak nedir ne değildir nasıl olur bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
ikisindende mı sonuc alamadın?
yanı catlamayınca catlamıyor, gercektende tup bebek gerekıyor oylemı
arkadaşlar merhaba. biz de 1 yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor. bütün testlerimi yaptırdım fakat hiçbir sorun çıkmadı ne bende ne de eşimde. ama artık gerildim sebepsiz yere beklemekten. aşılamayı denemek istiyoruz ama tam olarak nedir ne değildir nasıl olur bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.[/Q
aşılama yaptıranlar bölümü var oraya bak yine de soracagın olursa buraya bana sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?