Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım tam olarak hatırlamıyorum ama 18 mm olana kadar igne vurduk en büyügü 22 mm olmuştu rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin inş canım dr ilaç dozunu artırsın bence ..

canım beklemedesin demek hadi bakalaım hayırlı haber ver inş bize canım

canı m demek erkene alındı hadi hayırlısı ile evladına kavvuşursun inş arkadaşına da ü-züldüm rabbim sabır versin inş çok zor bişeydir kimseye yaşatmasın rabbim inşş
kızlar hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin inş
bende yarına randevu aldım dr şeker yüklemesi ile ayrıntılı yapıcak umarım hayırlı haberler alırım bende kib öptm

kızlar mrb dr a gittim ayrıntılıda iyi çıktı herşey çok şükür ama kıızım yüzünü gstermedi bizebide rahim duvarına çok yakın duruyomuş korktum biraz erken dogum olmaz inşş şeker yüklemem de 154 çıktı yüksek yani 10 gün sonra 100 cc lik glukoz vercekler miş umarım onda düşük çıkar bu ara ayz meyvesi karpuz kavun kiraz felan çoık yiyorum arada azda bal yiyorum ondan mı çıktı acaba off inş ikincisi ii çıkar sizler nasılsınız??

kızının iyi olmasına sevindim maşallah gökçeye:)))))))
şekerden anlamıyorum ama kavun yeme karpuzdan bişi olmaz
bi diyetisyene danış eğer çok endişelinosan
ne zaman doğuyo senin kız?????????

gökcecim rahım duvarına yakın drması önemli degil esımın dayısının gelini 6 aylık hamıleyken bebek dogum kanaına gırmıs kız o halıyle bırde umreye gıttı geldi gecen hafta 39.haftasında dogum yaptı hıc bısey olmaz korkma.korktukca hersey üstüste geliyo ben bıle 37.haftada dogurduktan sonra o sancılarl sana bıseycık olmyacak sakın tasalanmaolumunekankayizsmilea.s.

dünürcüm nasılsın dünür oldugumuz nsıl da belli aynı saate 1 er dk rayla yazıyoruz :)gelinim nasıl kac haftalık oldu

Merhaba, tabii ki kötü bir durum olmuş arkadaşın için ben 10-11 haftalıkken kaybettimde atamadım hala üstümden onun durumunu düşünemiyorum ama bak sende gün sayıyorsun bence cok fazla düşünmemeye calış. Klişe gelecek ancak iyi düşün, iyi olsun hersey...

Kendine ve bebegine çok dikkat et ...

dünürcüm benim:)))))
7+1 oldu heralde doktora gitmedim ya tam bilemiyorum
bu hafta gidicem inşallah güzel haberler getiririm

kızının iyi olmasına sevindim maşallah gökçeye:)))))))
şekerden anlamıyorum ama kavun yeme karpuzdan bişi olmaz
bi diyetisyene danış eğer çok endişelinosan
ne zaman doğuyo senin kız?????????
canım saol yaa dikkat edicem tatlıdan uzak durmam lazım off offf neyse kızım kısmet olursa ekim 16 da gelir inş cnım sende haftaya gidicen dr a hayırlı haberler alırsın inş

canım demek sakıncası yok dr uma sordum oda soorun olmaz dedi ya bakalım rabbim ne göstericek bizede hem benim kız bi acaip duruyo yaa inş döner normal durur ya sol göbegimin orda başı duruyo kalçası sol göbegimin az altında ayakları sag tarafa dogru sırtı dönük bize d r gösteremedi yüzünü aksi bi kızmı olcak die korktum vallakaydirigubbakcemile3 sennasılsın

arkadaslar ben bırsy ogrenmek ıstıyorum benım asılamamda ovıtrolle catlatma yapıldı ama malesef ona ragmen bıle yumurtalarm catlamadı. doktorumda dırek tup bebek dedı acaba baska ıgneler faydalı olabılırmıydı? anı kafamdakı suphe bıraz para ıcınmı tup bebege gecıyoruz? tecrubelerınızı paylaşırsnız sevınırım

canım o iğneden değil bazı kişilerin yumurtaları çatlamayabiliyor bi kişide daha duymuştum yumurta zarı çok sert oluyormuş iğne çatlatmıyormuş
zaten doktorlar ya ovıtrolle iğnesi veriyor yada preglyn ben ikisindende kullandım

arkadaşlar merhaba. biz de 1 yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor. bütün testlerimi yaptırdım fakat hiçbir sorun çıkmadı ne bende ne de eşimde. ama artık gerildim sebepsiz yere beklemekten. aşılamayı denemek istiyoruz ama tam olarak nedir ne değildir nasıl olur bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

gökcem napıyım berat la ugrasıyorum dun hamak besık aldım ne sepet besıkte ne de anakucagında uyutabıldık.ayakta sallayınca bıraz sakınlesıyo ama benım ayaklar basmaz oldu bu seferde 5 saat ayakta kesıntısız salladıgımı bılıyorum.canım donmese de onemlı degıl korkma sadece sezeryan olman gerekıyo .yarın beratın karma asısı yapılacak ınsallah agrı ates yapmaz ası cok korkuyorum dua edın kızlar:sinifsinif:

elfcim bence baska bı dr dan daha fıkır al derim sadece yumurtanın catlamaması tüp bebege gecmen ıcın onemlı bı engel degıl canım eger esınde cıddı bı sorun yoksa rabbım yardımcın olsun

canım asılamada adetın 3.gunu yumurta gelıstırıcı ıgnelere baslıyosun dr un 2 gune bır yumurtaların buyuklugune bakıyo 18 20 mm olunca catlatma ıgnesı oluyosun 36 saat sonrada esının yıkanan spermlerı ınce bı kanul yardımıyla senın rahmıne bırakılıyo dılerım tedavınden olumlu sonuc alırsın rabbım yardımcın olsun

20.06.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp :ecrin_bebek: BÜŞRA
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010) GÖKÇE
maviumutolsun ...................:CüvCüv::hooray:kendiliginden geldi melegi
DamlaUmut.........................(dinlenmede) en kısa zamanda inş. müjdeyi vereceğim.yerimseniben.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
zeynep4..............................(tüp bebek)
LittleAngel.......................... (yola devam)
bilgisayarcii........................(yola devam)
ozgemercan.......................(yola devam)
giz1978..............................(yola devam)tüp
aglama_sevdiğim................(yola devam)

ikisindende mı sonuc alamadın?
yanı catlamayınca catlamıyor, gercektende tup bebek gerekıyor oylemı

benim çatlama sorunum yok canım çatlıyorlar
ben hiçbirinden pozitif alamadım şimdi 2 tüp tedavisindeyim inşaallah bu sefer alırım pozitifi
sen yinede başka doktora git

Merhaba Hanımlar, 24 une 3 kaldı. ınanılmaz stresli durumdayım. Doktorum düşünme, sakın stres yapma diyor ama elimde degıl aklımdan bir an bile atamıyorum. Bugun evlilik yıl donumumuz ve 24 u doğum gunum. ınşallah Allahım ömrümün hediyesini verir ve inşallah tüm bekleyenlere, hepimize...

iyi geceler...

slm kızlar berat a bugun 3 tane ası yapıldı 2 bacagına bırde sol koluna
bebegım kolunu ayaklarını oynatamıyo sureklı aglıyo hepinizi cok optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…