Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar slm.bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama bilgisayarı kullanmayı yeni öğrendiğim için açıkcası bu siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum.bende 3 yıllık evliyim çocuğum olmadı 3 gün önce 2.ci aşılamam yapıldı sonuç ne olur bilemem :çok üzgünüm:benide aranıza alırsanız çok mutlu oluruma.s.

hoşgeldin nedemek sakın stres yapma çık gez ben kalkmadan yatmıştım olmadı evde durunca stres yapıyorsun gıdana dikkat et gün aşırı ilşki hadi hayırlısı haber ver bize

oooy benim damadım ağlıyomuymuş yine
yerim ben onu üzmesin annesini

gelincik hayırlısı olsun inşallah güzel heber veririsin
giz senden de iyi haberler alırız inşallah

hemen umutsuz olma insan sonra kendinden utanıyo niye bu kadar
üzüldüm diye
Allah yardımcın olsun
pozitif düşün pozitif olsun

slmm
angelcim çok geçmiş olsun canım minigine sen nasılsın
kızlar bende dün gittim saglık ocagına tetenoz ignemi yaptılar kolum acaip agrıdı bide siger kolumun altı tutulmuştu dün agrıdan kıvrandımm haa bide vucudum ödem yapmış su toplamış epeyce offf offf ayaklarım şişiyo zaten haftaya şeker yüklemesine tekrar gitcem inş bu kez çıkmaz

özgeemrecan ıns pozıtf sonuc alırsın ve unutsaamayacagın bır dogum gunu hedıyen olur
gelincik stres yapma rabbim ınsallah gonlunun muradını versın sende pozıtf sonuc alırsın fazla ugrasmadan
gizcim hayırlısı olsun canım bak benım oglumda tüpcü:) umudunu sakın kaybetme rabbım buyuk
mavıumutum drdan hayırlı haberlerle gel ınsallah canım benım
gökcecim tuzsuz yemen gerekıyo canım bende olmadı sıslık ama arkadasımın cok kotu sısmıstı heryerı yurumemıyodu tuzu tamamen kestı sısler yavas yavas kaybolmaya basladı.bende bıldıgın gıbıyım canım ası streısnden bademcıklerım sıstı agzımın ıcı dıs etlerım hep yara oldu napcam bılmıyorum

Hanımlar, ben 24 ünü bekleyemedım test yaptırdım az once geldık eve. Sonuc 1.20 regl olmazsam 2 gun sonra tekrar yaptıracagım. Hadi kızlar birinizden hayırlı,iyi haber gelsin noluuurrr!!!!!!!!!!

Hanımlar, ben 24 ünü bekleyemedım test yaptırdım az once geldık eve. Sonuc 1.20 regl olmazsam 2 gun sonra tekrar yaptıracagım. Hadi kızlar birinizden hayırlı,iyi haber gelsin noluuurrr!!!!!!!!!!

özgemrecan günlerimiz aynı seninle. ben de 24ünü bekliyordum ama ben de dayanamadım bugün kan testi yaptırdım sonuç ne yazık ki negatif...üzüldüm üzüldüm üzüldüm... hayırlısı olsun.. sağlıcakla kal..:a015:

Merhaba Hanımlar,

Dün dayanamadım, 2 gun daha bekleyemdım kan testi yaptım 1.20 çıktı. Sanırım yok doktorum regl olmazsan 24 unde bir daha dene dedi. Bakalım sanırım yok...

kızlar doktora gittim geldim kalp atışını duyduk gördük çok şükür
Allah olmayanlara da yaşatsın bu duyguyu
haber veriym dedim
öptüm hepinizi

ama dur bakalım regl olana kadar ümidim var en azından doktorum 24 haziran demişti. regl olmazsan tekrar yapcam testi lütfen sende dene

ben de regl olmadım daha. Bugün gelir diye beklemiştim aslında bakalım yarın ne olacak..bu kadar düşük bi değerin yükselmesi olası bişey değil ama insan ümit ediyo işte. çok istiyorum bi bebişim olsun, Allah isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin inşallah.. ismin özge sanırım.. adaşız...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…