- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.881
kızlar doktora gittim geldim kalp atışını duyduk gördük çok şükür
Allah olmayanlara da yaşatsın bu duyguyu
haber veriym dedim
öptüm hepinizi
ben de regl olmadım daha. Bugün gelir diye beklemiştim aslında bakalım yarın ne olacak..bu kadar düşük bi değerin yükselmesi olası bişey değil ama insan ümit ediyo işte. çok istiyorum bi bebişim olsun, Allah isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin inşallah.. ismin özge sanırım.. adaşız...a.s.
canım çokk sevindim rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip eder inşallah kib hep moralli ol ii bak yegenimizede kendinede datlum opuyorumnanaktankızlar doktora gittim geldim kalp atışını duyduk gördük çok şükür
haber veriym dedim
öptüm hepinizi
Tam adaş sayılmayız aslında adım Özgecan :)
Canım valla bendekide bir ümit işte gittim verdim tesi 11.00 da alacagım sonucu umarım ikimizde güzel haberlerle donerız. Ne zaman vereceksın test?
Hanımlar, cok uzgünüm.NEGATİF...
kızlar doktora gittim geldim kalp atışını duyduk gördük çok şükür
haber veriym dedim
öptüm hepinizi
ben şimdi geldim doktordan. 4,5 haftalıkmış benim mercimek.. 15 gün sonra tekrar gideceğiz. kalp atışları için. haber vermek istedim. öpüyorum hepinizi...göürüşürüz
kızlar dün asılamam yapıldı nelere dikkat ettiniz acaba doktor ilişki yasak dedi bana ama burda ilişkiye girenleri okudum neye göre gir yada girme diiyorlar acaba aaaaa
asla ilişki yok dedi yumurtam cokmus heralde ondan cogul gebelikten cekiniyoruz dedi bide folic asit verdi
30 tane falan var dedi doktor 5 tanesini büyüttü hepsi büyürse 7iz 8iz bile olabilir dedi bu da istemedigimiz bi sey dedi ben ikiz istiyorum ama allah bilir artık asırı yumurta var ben,mde sorunum o işte cok olması da ii değil haliyle
ya süper o zaman düşünsene bende sadece 3 yumurta benim yumurtalıklarım yaşlanıyor muş öyle dedi o yüzden tüp bebek ama senin olacak inşallah gıdana dikka et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?