Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tam adaş sayılmayız aslında adım Özgecan :)

Canım valla bendekide bir ümit işte gittim verdim tesi 11.00 da alacagım sonucu umarım ikimizde güzel haberlerle donerız. Ne zaman vereceksın test?

kızlar doktora gittim geldim kalp atışını duyduk gördük çok şükür
Allah olmayanlara da yaşatsın bu duyguyu
haber veriym dedim
öptüm hepinizi
canım çokk sevindim rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip eder inşallah kib hep moralli ol ii bak yegenimizede kendinede datlum opuyorumnanaktan
Tam adaş sayılmayız aslında adım Özgecan :)

Canım valla bendekide bir ümit işte gittim verdim tesi 11.00 da alacagım sonucu umarım ikimizde güzel haberlerle donerız. Ne zaman vereceksın test?

hayırlı haberler al sende inş canım

kızlar dün asılamam yapıldı nelere dikkat ettiniz acaba doktor ilişki yasak dedi bana ama burda ilişkiye girenleri okudum neye göre gir yada girme diiyorlar acaba aaaaa

kıslaaaar slm ben geldim uuuuzzuuuuuuun bi aradan sonra yine burdayım angeeel naber canımın içi nasıl gidio annelik msndende görüşemiyoruz artık benim yumurcakları mezun ettim evdeyim iş hyatı bitti yani yine ev hanımıyım eşimin sakaryaya tayini çıktı bis gidiyosss bissürü hamişimiz olmuş ayy ne güzel çok sevindim bende temmuzda tüp yapıcam mayada hayırlısı bakalım

annnnaaaaammmm kıs bizim deryada hamişmişyaaaa vay anam vay ay canımmm çok mutlu oldum yaaa bizde bigün böle haber verirmiyiski acep

kızlar doktora gittim geldim kalp atışını duyduk gördük çok şükür
Allah olmayanlara da yaşatsın bu duyguyu
haber veriym dedim
öptüm hepinizi

oooo süper cnm , allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin...en önemli aşamayı atlattın..bundan sonrası mutlulukla devam eder..senin adına çok sevindimm..

ben şimdi geldim doktordan. 4,5 haftalıkmış benim mercimek.. 15 gün sonra tekrar gideceğiz. kalp atışları için. haber vermek istedim. öpüyorum hepinizi...göürüşürüz

:teytey: oleyyy çok sevindim senin adınaa..allah kucağına almayı nasip etsin inş....:dance:
kusura bakma ara sıra girdiğim için siteye anca öğrendimm...tebrik ediyorum...

kızlarr selammmmm...durmadan kızıma isim değiştiriyomm.. büşra demiştim şimdi de melis diyorumm..bi türlü karar veremedim..ben 2 ismi sevmem ama melis irem koymak istiyorumm..ne yapsam ark...bide beril adıda varr..:) valla artık doğumdan sonra hangisi ağzımdan çıkarsa o olcak galibaa....:)kaydirigubbakcemile3

kızlar dün asılamam yapıldı nelere dikkat ettiniz acaba doktor ilişki yasak dedi bana ama burda ilişkiye girenleri okudum neye göre gir yada girme diiyorlar acaba aaaaa

genelde ilişki önerirler ama dr bild,g, vardır ben hiç kalkmadan ayaklarımı diktim yattım 11 gün hastalandım sadece agır kaldırma bence çık dolaş kafana takma haftaya pazar hastalanmazsan pazartesi test yaptır soracagın ne var hap verdimi kullanman için ilşkiyi sorsaydın hocam niye diye biz 1 gün arayla beraber olduk sonraki gün hergün ama sonuç sıfır hayırlısı

30 tane falan var dedi doktor 5 tanesini büyüttü hepsi büyürse 7iz 8iz bile olabilir dedi bu da istemedigimiz bi sey dedi ben ikiz istiyorum ama allah bilir artık asırı yumurta var ben,mde sorunum o işte cok olması da ii değil haliyle

Son düzenleyen: Moderatör:

ya süper o zaman düşünsene bende sadece 3 yumurta benim yumurtalıklarım yaşlanıyor muş öyle dedi o yüzden tüp bebek ama senin olacak inşallah gıdana dikka et

ya süper o zaman düşünsene bende sadece 3 yumurta benim yumurtalıklarım yaşlanıyor muş öyle dedi o yüzden tüp bebek ama senin olacak inşallah gıdana dikka et

valla doktor istedigimizden fazlası var sende dedi hep karından ignelerdede hep dozu düsürdü ama yinede olmucak gibi gelio bana günde 300lük igne vuranlar varmıs paramı dayanır yaa ona neyse umarım olur evet fast food yemiyorum özellikle yemem gereken bişi varmı ki dr bişi demedi sadece hazır gıda yeme folic asit al agır kaldırma dinlen bol bol su iç kabız olma ilişki de yasak dedi bide 30 haziranda yani tam 1 hafta snra ovitrelle vurulcam 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…