Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nasıl yani çatlama ignesi vurulmadı mı çok yumurta oldugu için mi anlamadım

nasıl yani çatlama ignesi vurulmadı mı çok yumurta oldugu için mi anlamadım

vuruldu 36 saat önce bi daha vurcam 30 haziranda aradım doktorumu bebegi beslemek icin dedi daha iyi tutunur dedi ovitrelle sadece catlatma amaclı kullanılmaz dedi bilinçli olarak verdik merak etme dedi rahatladım bende

Son düzenleyen: Moderatör:
mavi umutummmmmm çok sevindim canım

özgemrecan tatlım inşallah bidahaki sefere..üzülme okk

damlaumut çokk sevindim senin adına

arkaaşlar bende 22sinde hastaneye yattım kızımın hareketleri azalmıştı
sonra çıkardı dr dün akşam,kalp atışları iyiymş çok şükür
4 temmuzda doğum inş

dualarınızı bekliyorum çok ağırlaştım çokk

aşılama yaptıracak olan yaptıran arkadaşlar
inşallah güzel haberler alırsınız

sakinlink seni de özlemişizz inşallah tüpe gerek kalmadan gelir minişin

güzel dilekleriniz için sağolun kızlar

nessel melis koy bence benim favorim:))kızım olursa eğer ben de koyucam bal arısı demek 2 isim ben de sevmem

sakinlink hayırlısı inşallah tüple gelsin bebişin güzel haberlerini alırız

nurdancım geçmiş olsun az kalmış yakında haberini alıcaz doğdu kızım ağlıyo uyumuyo gibi benim dünürüm gibi:))))))

gökçe sen nasılsın kesinleştimi kızın ismi???

deryaa incemeşeem nerdesinizzz gelseniz yaaa

kızlar bu arada doktor ben de miyom olduğunu ama hiç bi tehlikesinin olmadığını söyledi doğumda alırız bi zararı olmaz dedi sorun arayan her zaman sorun edecek bişi buluyo

Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallaahh

dünürcüüüm öperim seni de damadı da

merhaba kıslar bugün lucrine başladım hayırlısı olsun
ilk defa kullanıcam dr uzun protokol yapıyo inşaallah herşey iyi gider

canlarım geldim... bundan sonra buralarsa olurum inş. kayınpederimi kaybettik.. perşembe günü 7 si oldu.. zor günler atlattık. çok şükür iyiyiz.. evimize döndük.. hayat devam ediyor.... çalışıyorum...
evimi özlemişim. dinleniyorum. zayıfladım bu yorucu günlerde. acil kendimi toparlayıp biraz kilo almam gerek.. malum daha bebek yapacağız... güçlü olmam gerek... hepinizi özledim....

:teytey: oleyyy çok sevindim senin adınaa..allah kucağına almayı nasip etsin inş....:dance:
kusura bakma ara sıra girdiğim için siteye anca öğrendimm...tebrik ediyorum...

canım hepsini okuyamadığın için sanırım haberi bilmiyorsun... bebeğime kavuştuğum gibi 5,5 haftalıkken kaybettim....... ksımet değilmiş... zor günler atlattım... inş. tekrar olacak....
umudumu kaybetmedim. kendimi toparlamaya çalışıyorum.

kızlar doktora gittim geldim kalp atışını duyduk gördük çok şükür
Allah olmayanlara da yaşatsın bu duyguyu
haber veriym dedim
öptüm hepinizi

çok şükür... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... kendine çok dikkat et...
beslenmene... gezme fazla kendini yorma... yat dinlen bol bol.. keyfini çıkar hamileliğinin.... bol bol dua et bana.... çalışmalara başladık biz..... hayırlısı allahtan..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

deryacım başınız sağolsun
yakın zamanda ailenize sağlıklı bi birey katılsın da acınızı haifletsin inşallah:)))))
hep dualarımdasın
preseed alsana ovulasyon testiyle birlikte
iyi çalışmalar size güzel haberlerini alırız ,inşallahh

canımcım sağol ... allah herkese sağlık versin.. sizler sağolun...
preseed kullanmıştım ben birara.. ovülosyon test bir sonraki ay kullanmaya başlarım.
hayırlısı allahtan. inş. gelecek meleğim...

damlacım başınız sagolsun .... umarım yakında yeniden gelir minigin canım benim
maviumutum nasıl gidiyo hamişlik bulantı felan varmı aş erdin mi de bakeemmm... benim kızın ismi allah nasip ederse son anda degiştirmez isek GÖKÇE NAZ olucak inş teyzesi ..

nurdancım çok geçmiş olsun canım rabbim iminigini sana bagışlasın senin sezeryan her geçen gün erkene alınıyo kızz 7 temmuzdu 4 olmuş ay agırlaşınca ne zor olur ben şimdiden zorlanmaya başladım rabbim yardım etsin saglıkla gelsin kızın inş

gökçe başladı bulantılar sabah herşey yolunda ama akşam bulantı oluyo çıkarıyorum
ama razıyım hepsine sağlıklı olsun bebeğim yeter bana

folik asit kullandım ama bu haftadan sonra kullanmaya gerek yokmuş bıraktım
başka ilacım yok şimdilik
süt de içiyorum ama çok sağlıklı beslenemiyorum heralde(

selam kızlarr
gökçem evete canım günden güne doğum tarihm yaklaşıyo
hatta bugün nişanım geldi galiba
1 hafta daha beklicekmi kızım bakalım..

maviumutum myomu hiç takma kafana problem olmuyo
bulantılar zor oluyo ya ben çok çekmiştm ama geçince hamilelik süper oluyo asıl ozaman almıştım hamileliğin tadını..bebeğimi besleyemiyorum diye düşünme sakın
şuan zaten senin depolarından alıyo sadece
ben hiç yemek yiyememiştim ilk 3 ay..sonra aldım 18 kiloyu hala da alıyorumakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…