- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.901
valla doktor istedigimizden fazlası var sende dedi hep karından ignelerdede hep dozu düsürdü ama yinede olmucak gibi gelio bana günde 300lük igne vuranlar varmıs paramı dayanır yaa ona neyse umarım olur evet fast food yemiyorum özellikle yemem gereken bişi varmı ki dr bişi demedi sadece hazır gıda yeme folic asit al agır kaldırma dinlen bol bol su iç kabız olma ilişki de yasak dedi bide 30 haziranda yani tam 1 hafta snra ovitrelle vurulcam 1 tane
nasıl yani çatlama ignesi vurulmadı mı çok yumurta oldugu için mi anlamadım
hadi hayırlısı zeynep
Allah sağlıkla kavuştursun inşallahh
:teytey: oleyyy çok sevindim senin adınaa..allah kucağına almayı nasip etsin inş....:dance:
kusura bakma ara sıra girdiğim için siteye anca öğrendimm...tebrik ediyorum...
kızlar doktora gittim geldim kalp atışını duyduk gördük çok şükür
Allah olmayanlara da yaşatsın bu duyguyu
haber veriym dedim
öptüm hepinizi
26.06.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp(24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp:ecrin_bebek: BÜŞRA
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010)GÖKÇE
maviumutolsun ...................:CüvCüv::hooray:kendiliginden geldi melegi
DamlaUmut.........................(dinlenmede) en kısa zamanda inş. müjdeyi vereceğim.yerimseniben.
incemeşe............................(yola devam) en kısa zamanda inş. müjdeyi senden alırız.
zeynep4..............................(tüp bebek)
LittleAngel.......................... (yola devam)
bilgisayarcii........................(yola devam)
ozgemercan.......................(yola devam)
giz1978..............................(yola devam)tüp
aglama_sevdiğim................(yola devam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?