Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi az kalmış nurdan darısı bizim başımıza

bebek benim depolardan yerse 9 ay yeter ona hatta 9 yıl:))))
öylee depoladım yani:)))64 kiloyum:))

zeynepcim tedavin hayırlı olsun ınsallah bu kez rabbim melegini gonderiri sana hayırlısıyla
dünürcüm bulantılarla basın dertte demek olsun tek sıkıntın bulantı olur ınsallah o da en kısa zamanda gecer
deryacımmm basınız saolsun canım allahım mınıgını en kısa zamanda yollarda acınızı unutursunuz umarım
gökce naz cok guzel olmus ısmı annesi adıyla yasasın prensesin
nurdancım gecmıs olsun sana da canım yüzdün yüzdün kuyruguna geldın masallah bundan sonra hazırlıklı ol aglama sesiyle uyanmaya :)

Son düzenleme:
slm hanımlar nabersiniz
bugün dr a gittim şeker çıkmadı çok şükür 4 defa kan aldılar 1 saat arayla aç karnına iki bardak sekerli su içtim sonra bekledim 4 saat öldüm yaa

selaaam kızlaarrrrr
nurdancım ha gayret bi bakmışsın kızın kollarında:))darısı bizim başımaıza inşallaaahhhhh isim buldunuz di mi artık??

incemeşeee deryaaaa nerdesiniiiizzzz

öpüyorum herkesii

ya kızlar benim idrar da iltihap çıkmıştı nurdancım senin eşin dr muydu hani maviumutta iltihap çıkmıştı kullanmasın antibiotik demişti aklıma geldi ben kullanayımmı acaba ?? kaararsız kaldım kullanmasam bebege zararı olur demi
nurdann ay az kaldı hadi saglıkla kucakla inşşşşşşşşşşşşşşş

gökçe tek kullanımlık bi toz var onu kullanabilirsin zararı yokmuş ben çok yeni diye kullanmamıştım
geçmiş olsun canım sen yine de sor birilerine

maviumutum tek kullanımlık deil canım kutu şişeler varya küçük 6 yada 7 tane var içinde prospektüs okudum ondada hamilelerde tam sonucu degerlendirilmemiş yazıyodu ondan tereddüt ettim ama sanırım iltihap daha çok zarar verir minigime kullanayım en iyisi saol canım

selam güzeller nurdanım inşa sağlıkla kucağıan alırsın bebeiiişni az kalmış hamişler herşey yolundamı??
aşılama yaptıracaklar yaptırıp hüsran yaşayanlar canınızı sıkmayın elbet olacak...maviumut canım çok sevindim almışsın kalp atışını.... ben bıraktım tedaviyi neyim adet günümü bilem tutmuyom artık valla bi süre unutmak istiyorum herşeyi özgürlüğün tadını çıkarıyorum şimdilik o yüzden pekde girmiyorum kk ya yoksa sizleri unuttuğumu düşünmeyin olurmu... kucak dolusu sevgiler

hayırlı cumalar kızlar
rabbim hamişlere saglıkla kucagına almayı tedavide olanlarada güzel haberler almayı nasip etsin inş
incemeşem sen iyi ol pozitif ol inş gelicek minişin canım kib

kızlar nasılsınız bakımm benım sıpam duzelecegı yere gıtgıde yaramazlasıyo uyandımı sureklı ayakta gezecekmıs beyefendı oturunca baslıyo aglamaya ayaklarım kopuyo valla hepınızı optumm

herkese slm ve hayırlı hamilelikler bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum bu ay sizleer sanırım bu aşamaları yaşadınız ne yapmama gerek bu konuda baana yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…