- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.941
saol canım teşekkür ederim valla ani oldu bayağı 1 saatin içinde gelişti herşey kaydirigubbakcemile2 bakalım hayırlısı tutmayadabilir herşeye hazırlıklıyım tecrübelendik artık kaydirigubbakcemile3incemeşem hadi hayırlısı aşılama için çok uğraşsan stres yapardın böylece daha az stres yapacaksın
ve iiiinşalllaaah gelecek bebeğin hep arkandan geliym dedin hadi gel iinşalllaaahhhhh
dua edicem senin için güzel haber alırız inşallaaahh
canım ya moralini bozmak istemem ama onları bzi her ay yaaşdık bence hormonlarına veya midene baktır ..inşallah yanılısırız bebiş olureskilerden bende varım bende de garip şeyler oluyor bir ay önce önce aşılama oldu tutmadı sonra 15 gündür bulantı hemde sabahtan akşama kadar baş dönmesi diyorum adet gördüm bebek olmaz acaba idrar yolumu ya kafa gitti sanki normal yolla bebek sahibi olacagım işte kafa
gıııııısssssssss angellll nirdesin bacım msn de yoksun niereler gaçtın anangile gitcektin en son nettin bacımm ses verrr
he gıııs sorma bend eşaştım bu işe delüü oldum galiab artıkın eyvahedigeldismileincemeşeem dilin fal olmuştur inşallah gelirsin arkamdan:)))))))
vardır bi hayır bunda durduk yere 1 saat içinde aşılamaya karar verdiğine göre:)))))))))))))))))
dünürccüm kız benim damat berat aren mi yaa??????
2 ismi mi var kuzunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?