Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nurdan ın doğumu yarın nasıl heyecanlıdır şimdi
Allah sağlıkla kurtarsın kavuştursun
kızımıza uzun ömür versin

darısı da bizlerin başına olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşalah

kızlar naber nasılsınız.? ben iyiyim çok şükür bu ay da geldi kırmızılar bundan sonra ovülosyonla beraber çalışmalara devam inş. tez zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırım.. mavim nasılsın nasıl gidiyo? yaramaz BERAT anneni üzme o senin yolunu çok bekledi.... nurdan doğumu yarın hayırlısıyla kurtulur inş.bir yavru daha geliyo sayfamıza.... umarım hepimize umut olur şans olur... öpüyorum hepinizi....

maviumutum valla senın damat cok fena bal gelinim nasıl olacak bakalım valla gezmeci benım oglan senın kızı yasatacak abd senın maldivler benım derken gezip duracaklarkaydirigubbakcemile3
nurdancım senin maratonda basladı bugun ıtıbarıyle hayırlı olsun insallah gazsız bı bebek olurkaydirigubbakcemile5
damlam canım benim rabbim gonlundekını tez zamanda nasıp etsın sana da

iyiyim derya şimdilik iyi gidiyo zaman zaman panik yapsam da iyiyim genel olarak hafta sonuna doktora gidicem izin verirse istanbul a gidicem tatili başlatıym artık:)))

dünürcüm iyidir inşallah gelinin:)))
nurdan almıştır kızını kucağına
darısı bizlere olsun inşallah

nurdancım gözün aydın olsun
vatana millete hayırlı bir evlat olur inşaallah
darısı bana ve tüm bebek hasreti çekenlere inşaallah mafoldumben

dün çok garip bişi oldu biliyosunuz ben tedavileri bırakmıştım.. dün gene brilerinin hamilelik haberleri aldım oturdum ağladım ağladım avundum.. ( sonra bi arkadaşım vardı kadın doğumcu arkadaşı vardı onu aradım gidelim dedim akşama gittik dr kadın ne istiyosun dedi bebek dedim muayen etti bu arada dün benim 13 cü günümdü.. 1 tane 18 mm çok sağlıklı yumurtan var dedi napim ne istiyosun dedi bilmiyorum dedim aşılama yapayım mı dedi olur dedim :))))) dün ovitrellayı adlım şansıma ssk da karşılıyomuş kadın arkadaşım getirdi ği için ücret almıycam senden dedi sadece sperm yıkama ücreti 70 lira ödeyeceksiniz dedi bu akşam saat 9 da iğnemi yapacaklar perşembe sabahı aşılama yapılacak hala inanamıyroum kendime 1 saat içinde nasıl karar verdim diye.. ve özel hastene pahalı olru diey gitmiyodum ben bakalım hayırlısı bu 4 cü aşılamam olacak...dün işlemler o kadar kısa sürdükü nasıl şaşırıdm inanamzsınzı rapor çıkarmak iğneyi bulmak muayenem hepsi 1 saatimi aldı :)) tabi karar vermemde o kadar oldu... bu arada ssk ovitrellayı yılda sadece 2 defa karşılıyomuş 1 ay önce ödeme yapmıyomuş şansıma yeniden ödeme yapmaya başlamışlar ban agerek yoktu iğneye ama kadın işi sağlama almak istedi...... bakalım hayırlısı olsun hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgiler

maviumutum gııs arkandan gelirim inşallah ... damlaumut canım sen naptın ovulasyon testi devam edeceğini yazmışisın canım eski listeden sadece ikimzi kaldık inşallah bize kavucağız bebişlerimize nurdan nurdanım allahım hayırlısıyal analı babalı büyütmek nasip etsin angell nerdeyse gözükmüyo aren efendi onda hal bırakmıyo :))))))))) kıslar insan bebeğini kaybedince daha ç.ok istekli oluyoo daha bi farklı oluyo bunun yangını .((((((((

eskilerden bende varım bende de garip şeyler oluyor bir ay önce önce aşılama oldu tutmadı sonra 15 gündür bulantı hemde sabahtan akşama kadar baş dönmesi diyorum adet gördüm bebek olmaz acaba idrar yolumu ya kafa gitti sanki normal yolla bebek sahibi olacagım işte kafa

incemeşem hadi hayırlısı aşılama için çok uğraşsan stres yapardın böylece daha az stres yapacaksın
ve iiiinşalllaaah gelecek bebeğin hep arkandan geliym dedin hadi gel iinşalllaaahhhhh
dua edicem senin için güzel haber alırız inşallaaahh

saol canım teşekkür ederim valla ani oldu bayağı 1 saatin içinde gelişti herşey kaydirigubbakcemile2 bakalım hayırlısı tutmayadabilir herşeye hazırlıklıyım tecrübelendik artık kaydirigubbakcemile3

canım ya moralini bozmak istemem ama onları bzi her ay yaaşdık bence hormonlarına veya midene baktır ..inşallah yanılısırız bebiş olur

incemeşeem dilin fal olmuştur inşallah gelirsin arkamdan:)))))))
vardır bi hayır bunda durduk yere 1 saat içinde aşılamaya karar verdiğine göre:)))))))))))))))))

gıııııısssssssss angellll nirdesin bacım msn de yoksun niereler gaçtın anangile gitcektin en son nettin bacımm ses verrr

yettim bacımmm sorma berat aren 2 gündür cok huzursuz huyu degıstı yıne sıpamınsempatiksalakcinni anama sattım bugun ayvayı yedık kaynanaya vermem cocugu ınsallah gece falan uyur bilmiyorumkismile

dünürccüm kız benim damat berat aren mi yaa??????
2 ismi mi var kuzunun

evet dünürüm damadının 2 ismi var berat ı rüyamda gormustum aren de kumtanesi demek benım yavrumda kumtanesi gibi biseyden olunca berat aren koydum kaydirigubbakcemile2babası basta ben koycam ısmını dedı ama kadının fendi erkegi yendi:teytey::lepi::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…