- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.961
günaydın gıslarr dün akşam saat 9 da ilk defa ovitrellayı yaptılar bana bu 4 cü aşılamam olacak ama ilk defa çatlatma iğnesi oluyorum anam hiç heyacamn neyimde yok artık bende . yarın bu saatlerde aşılamam olmuş olacak alah izin verirse yazarım öğleden sonra size yarın öpüyorum hepinizi
saol canım ya aniden oldu herşey 1 saat içinde karar verildi iğneyi neyim aldım raporuda o 1 saatte çıkardım bakalım herşey bi hayrı vardır..seninki nasıl gidiyoo büyüyomu bebeşin allahım sağlıkla kucağıan almak nasip etsin güzelim kaydirigubbakcemile5incemeşem tedaviye başlamışsın bilem maşallah . rabbim bebegin göndersin inş hayırlı olsun yarın umarım güzel geçer aşılaman canım
nasıl canım ilk defa çatlama ignesi hadi hayırlısı
asılamam tutmadı malesef negatif[/Q
çok zor biliyorum ama umudunu yitirme ilkinde tutması çok az bir şans ikiyi üçü deniyecegiz ve sonunda olacak hayırlısı de lütfen
canım üzme kendini hayırlısı olsun .. tekarar dnersin ben 4 defa yaptırdım 3 cü tutmuştu ama bebekler tutunamadı ... hiç üzme kendini bu işler sabır istiyoo pes etmek yok hemencik öleasılamam tutmadı malesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?