Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın gıslarr dün akşam saat 9 da ilk defa ovitrellayı yaptılar bana bu 4 cü aşılamam olacak ama ilk defa çatlatma iğnesi oluyorum anam hiç heyacamn neyimde yok artık bende . yarın bu saatlerde aşılamam olmuş olacak alah izin verirse yazarım öğleden sonra size yarın öpüyorum hepinizi

nasıl canım ilk defa çatlama ignesi hadi hayırlısı

incemeşem tedaviye başlamışsın bilem maşallah . rabbim bebegin göndersin inş hayırlı olsun yarın umarım güzel geçer aşılaman canım

incemeşem tedaviye başlamışsın bilem maşallah . rabbim bebegin göndersin inş hayırlı olsun yarın umarım güzel geçer aşılaman canım
saol canım ya aniden oldu herşey 1 saat içinde karar verildi iğneyi neyim aldım raporuda o 1 saatte çıkardım bakalım herşey bi hayrı vardır..seninki nasıl gidiyoo büyüyomu bebeşin allahım sağlıkla kucağıan almak nasip etsin güzelim kaydirigubbakcemile5

incemeşeem hayırlı olsun bebeğin tutunsun sıkıca inşallaaahhhhh

kızlar ben de bugün bebeğimi gördüm:)))kolları hareket ediyodu doktor yolculuğa da izin verdi önümüzdeki hafta ben istanbul a gidicem:))))

merhaba canlarım bugun 4 cü aşılamamda yapıldı o kadar sakindim ki sormayın sankim normal çay içmeye gitmiş gibiydim kaydirigubbakcemile3

selam canlarım
kızımız cerenimiz kollarımızda artık..
dualarınız için çok teşekkür ederiz teyzeleri
nekadar farklı bi duyguymuş maviumutum gökçeranam sizlerde 9 ayı sağlıkla bitirin inşallah
aşılaması tutmayan arkadaşlar sakın pes etmeyin muhakkak sizin de gözlerinizin içine bakan minicik gözler olacak inşallah..
incemeşem hayırlı olsun canım

rubella konusunu biliyodunuz çok şükür rabbime hiçç bi problem yok
sadece ilk gün problem yaşadık biraz ama geçti kızım hiç emmedi beni,hiç uyanmadı saatlerce çok korktum ağlama krizlerine girdim ama şuan çok iyi
dualarınızı bekliyorum yine
iyi ki varsınız

hayırlıcumalar olsun kızlar rabbim duaları kabul etsin inşşş
incemeşem aşılaman olmuş rabbim bu bekleyişin sonunda minigini sana göndersin inş canım dualarım seninlee
nurdancım canım benim saglıkla kavuştun kızına çok şükür darısı da biz bekleyenlere ve isteyenlere olsun inşalllah canım bigün resmini de gösterbize olurmu merak ediyoz teyzeleri olarak
maviumutum gözün aydın olsun inş canım minigin büyüyo rabbim kucagına almak da nasip etsin ne güzel bi duygu demi hareketlerini izlemk maaşalahh
angel tosungumuzu küçük kaplumbagamız nasıl huzurlusuzlugu geçiyo inş canım
özgecim hakkında hayırlısı buymuş demekki umarım tekrar denemene gerek kalmadan melegin gelir canım

ceren oldu demek:))))
maşallah Allah bizşere de göstersin o günü heyecan yaptım şimdi:))))))
dünürcüm damadım nasıl
gökçe senin nasıl gidiyo çok kilo aldın mı???
incemeşem ne zaman alıcaz güzel haberi inşalllaaaahhh
derya sen nerelerdesiiin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…