Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nurdancım gözünüz aydın olsun.... sağlıkla büyüt bebeğini...analı babalı büyüsün inş.
daırıs isteyen herkesin başına... ceren imizi kokla bizim için öptümmm

] 09.07.2010 tarihi itibariyle listemiz........ [/B]
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek: CEREN
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp :ecrin_bebek: BÜŞRA
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010) GÖKÇE
maviumutolsun ...................:CüvCüv::hooray:kendiliginden geldi melegi
DamlaUmut.........................(yola devam)
incemeşe............................(yola devam)
zeynep4..............................(tüp bebek)
LittleAngel.......................... (yola devam)
bilgisayarcii........................(yola devam)
ozgemercan.......................(yola devam)
giz1978..............................(yola devam)tüp
aglama_sevdiğim................(yola devam)[/QUOTE]
sakinlik.............................(yola devam)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

geldim.buralardayım işlerim yoğundu akşamları gözlerim görmez oluyor o yüzden erkenden yatıp uyuyorum... öpüyorum hepinizi yine yazarım..byeeeeee

nurdannurdan canım allahım hayırlı büyütmek nasip etsin kızını
gökçeranam saol canım ilgin için seninde inşallah sağlıklı kucağıan almak nasip eder bebeişini maviumutum senind eöle inşaşah hayırlsıyal kucağına almak nasip eder..
benimki 20 temmuzda belli olacak sakin bi şekilde bekliyom valla hiç heyecanım yok kendimi olumsuza hazırladım.. hayırlısı bakalım
öpüyorum hepinizi

damlacım buralarda olman güzel kib öpyürum bende seni görüşürüz
incemeşem canım oluruna bırak böyle takma rabbim vakti zamanı geldi demiştir inşş canım dualarım seninle
maviumutum ben şuan 78 kilo oldum 66 kilo ile hamiş kaldım tamda zayıflıyodum ki bebiş geldi çokkk şükür hayırlısı ile kucagımada alsam inşş ama havalar sıcak terlliyorum çekilmiyo inan ki kilolu olmak kötü yaa hayırlısı ile kucagıma alsamda zayıflasam :) ssen kaç kilosun canım

maşallah gökçecim ben de 63-65 gününe göre değişiyo çok şişsem bağırsak sorunumda varsa 65 oluyorum:))))))bakalım ben kaç kiloyle bitiricem Allah ogünlere eriştirsin inşallahh

merhaba kıslarr neler yapıyosunuz?? ya biş isoracaktım ovitrella yapılan kıslar bunun etkisi ne zman geçecek? ağzımın içi berbat bi tadı var 2 gündür aacayip bişi böle ne ekşimsi ne metalimsi garip bişi oldu valla hani çok çay içersinize bi tuhaf olruya ağzınız içi aynen öle valla ( bugun iğneyi yaptıralı tam 1 hafta oldu ama gün geçtikçe ağzımın tadı dahada bozuluyooo

incemeşem ben yaptırmadım canım pregnly yaptırmıştım bi zaman o da sadece ateş basması yapıyodu
inşallah bu dediklerin hamilelik belirtileridir:))))))

kızlar ben yarın sabah istanbul a gidiyorum
kendinize iyi bakın ordan girmeye çalışıcam ama burdaki gibi olmayacak
inşallah güzel haberler alırım ordan öptüm sizi

incemeşem bende çok aşırır farklar olmadı sadece şişilik yaptı igne bide sıcaklık vemrişti agız tadım degişmemişti inş hayır olsun
maviumutum hayırlı yolculuklar güzel gecir vaktini kib öpyüroum canım yolun açık olsun saglıkla git gel inş

mehaba 4 gün önce transfer oldu dün bhcg yaptırdım sonuç 2.9 çıktı bu sonuç kötümü iyimi
canım transferin hayırlıs uğurlu olsun ama nedne bu kadar erken test yaptın ki daha belli olmaz o değer çok düşük moralin bozulur gebelik için benim bildiğim 5 üsteün çıımas lazım daha belli olmaz zaten seninki bekel bence

saol canım ilgin için ama ben sebebi öğrendim iğneden değilmiş zemuszemus dün kan testi yaptırdım eşimin doğum gününe belki süpriz olru çıkar diye benim bebiş tutmuş o yüzden hemencik belirti vermiş sıpam zaten acayip bi vucudum var benim 3 cü gün anlıyorum hamile olduğumda daha adetiem var ama adetim ayın 20 de dr şu an hamilesin dedi bende sakin sakin bekliyorum bu sefer kaydirigubbakcemile3

hayırlı ugurlu olsun süper ya burdan böyle haberler almak oleyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile

ayyyyyyyyyyyyy incemeşemmmmmmm hadi yaaa dualarım seninle canım rabbim o bebişi sana tutundursun sıkıca inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayyyyyyyyyyyyy incemeşemmmmmmm hadi yaaa dualarım seninle canım rabbim o bebişi sana tutundursun sıkıca inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşallah canım ya bu sefer bari dursun bebişim diğer bebişlerim gitti bari bu dursun demii neyse yiyecek ekmeği varsa durur napabilirim anam hayırlısı inş send ekucağıan alacaksın sağlıcakla :ecrin_bebek:

canım çok sevindim
Allah tamamına erdirsin inşaallah
darısı bizlere bnede ramazana hayırlı sonucumu vericem inşaallah

canım çok sevindim
Allah tamamına erdirsin inşaallah
darısı bizlere bnede ramazana hayırlı sonucumu vericem inşaallah
saol güzelim teşekkür ederim inşallah sizde yaşarsınız bu güzelliği ama biz çok süründük çoook bekledik burdaki eski asrkadaşların hepsi uamrım siz kolay ulaşırsınzı bebişlerinize kucak dolusus sevgilerkaydirigubbakcemile5

beni tanımadın galiba yeni değilim ben aleyna 222 kullanıcı ismimi değiştirdim
ben 3 senedir uğraşıyorum hiç hamile kalmadım
ama bende süründüm 2 sene önce eşimin ameliyatı
1. aşılamamız 1. tüp bebeğimiz hepsi negatif ve bu günlere geldik şimdi 2. tüp tedavimdeyim 4 senelik evliyim

hatırladım canım ya olsun hayırlısı bende 4 yıllık evliyim hayırlısı olsun güzelim gelecek oldukatn sonar kendide geliyo sen yeterki üzme kendini sakin ol yeter ... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…