- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.981
selam canlarım
kızımız cerenimiz kollarımızda artık..
dualarınız için çok teşekkür ederiz teyzeleri
nekadar farklı bi duyguymuş maviumutum gökçeranam sizlerde 9 ayı sağlıkla bitirin inşallah
aşılaması tutmayan arkadaşlar sakın pes etmeyin muhakkak sizin de gözlerinizin içine bakan minicik gözler olacak inşallah..
incemeşem hayırlı olsun canım
rubella konusunu biliyodunuz çok şükür rabbime hiçç bi problem yok
sadece ilk gün problem yaşadık biraz ama geçti kızım hiç emmedi beni,hiç uyanmadı saatlerce çok korktum ağlama krizlerine girdim ama şuan çok iyi
dualarınızı bekliyorum yine
iyi ki varsınız
ceren oldu demek:))))
maşallah Allah bizşere de göstersin o günü heyecan yaptım şimdi:))))))
dünürcüm damadım nasıl
gökçe senin nasıl gidiyo çok kilo aldın mı???
incemeşem ne zaman alıcaz güzel haberi inşalllaaaahhh
derya sen nerelerdesiiin???
canım transferin hayırlıs uğurlu olsun ama nedne bu kadar erken test yaptın ki daha belli olmaz o değer çok düşük moralin bozulur gebelik için benim bildiğim 5 üsteün çıımas lazım daha belli olmaz zaten seninki bekel bencemehaba 4 gün önce transfer oldu dün bhcg yaptırdım sonuç 2.9 çıktı bu sonuç kötümü iyimi
saol canım ilgin için ama ben sebebi öğrendim iğneden değilmiş zemuszemus dün kan testi yaptırdım eşimin doğum gününe belki süpriz olru çıkar diye benim bebiş tutmuş o yüzden hemencik belirti vermiş sıpam zaten acayip bi vucudum var benim 3 cü gün anlıyorum hamile olduğumda daha adetiem var ama adetim ayın 20 de dr şu an hamilesin dedi bende sakin sakin bekliyorum bu sefer kaydirigubbakcemile3incemeşem bende çok aşırır farklar olmadı sadece şişilik yaptı igne bide sıcaklık vemrişti agız tadım degişmemişti inş hayır olsun
maviumutum hayırlı yolculuklar güzel gecir vaktini kib öpyüroum canım yolun açık olsun saglıkla git gel inş
saol canım ilgin için ama ben sebebi öğrendim iğneden değilmiş zemuszemus dün kan testi yaptırdım eşimin doğum gününe belki süpriz olru çıkar diye benim bebiş tutmuş o yüzden hemencik belirti vermiş sıpam zaten acayip bi vucudum var benim 3 cü gün anlıyorum hamile olduğumda daha adetiem var ama adetim ayın 20 de dr şu an hamilesin dedi bende sakin sakin bekliyorum bu sefer kaydirigubbakcemile3
saol canım teşekkür ederim darısı sana olsun hayırlıısndanhayırlı ugurlu olsun süper ya burdan böyle haberler almak oleyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile
inşallah canım ya bu sefer bari dursun bebişim diğer bebişlerim gitti bari bu dursun demii neyse yiyecek ekmeği varsa durur napabilirim anam hayırlısı inş send ekucağıan alacaksın sağlıcakla :ecrin_bebek:ayyyyyyyyyyyyy incemeşemmmmmmm hadi yaaa dualarım seninle canım rabbim o bebişi sana tutundursun sıkıca inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
saol canım ilgin için ama ben sebebi öğrendim iğneden değilmiş zemuszemus dün kan testi yaptırdım eşimin doğum gününe belki süpriz olru çıkar diye benim bebiş tutmuş o yüzden hemencik belirti vermiş sıpam zaten acayip bi vucudum var benim 3 cü gün anlıyorum hamile olduğumda daha adetiem var ama adetim ayın 20 de dr şu an hamilesin dedi bende sakin sakin bekliyorum bu sefer kaydirigubbakcemile3
saol güzelim teşekkür ederim inşallah sizde yaşarsınız bu güzelliği ama biz çok süründük çoook bekledik burdaki eski asrkadaşların hepsi uamrım siz kolay ulaşırsınzı bebişlerinize kucak dolusus sevgilerkaydirigubbakcemile5canım çok sevindim
Allah tamamına erdirsin inşaallah
darısı bizlere bnede ramazana hayırlı sonucumu vericem inşaallah
saol güzelim teşekkür ederim inşallah sizde yaşarsınız bu güzelliği ama biz çok süründük çoook bekledik burdaki eski asrkadaşların hepsi uamrım siz kolay ulaşırsınzı bebişlerinize kucak dolusus sevgilerkaydirigubbakcemile5
hatırladım canım ya olsun hayırlısı bende 4 yıllık evliyim hayırlısı olsun güzelim gelecek oldukatn sonar kendide geliyo sen yeterki üzme kendini sakin ol yeter ... Şenizbeni tanımadın galiba yeni değilim ben aleyna 222 kullanıcı ismimi değiştirdim
ben 3 senedir uğraşıyorum hiç hamile kalmadım
ama bende süründüm 2 sene önce eşimin ameliyatı
1. aşılamamız 1. tüp bebeğimiz hepsi negatif ve bu günlere geldik şimdi 2. tüp tedavimdeyim 4 senelik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?