Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pirancım mrb canım nasılsıın elazığ biliyodun demi sen hayırlı olsun snede başlamışsın tedaviye

evet ozgulcüm ailem elazığda senin doktorun orhan özekicimi iyi bi doktor olduğunu biliyorum yanında tedavi gören arkadaşlarım var kendisinden çok memnunlar genelde tadavisi cevap veriyor umarım senide cevap verir

kızlar ılacım bıttı bugun.. Yarın beklıcem carsamba gıtcem bakalım yumoŞlar bÜyÜmÜŞmÜ bakalımm

yardımcı olun bana. yarın doktora gidecektim. puregon iğneye başlayacaktık. iğneyi buldum ama kalemi de varmış.. o ayrı mı satılıyor.. o bende yok. ne yapacağım bilmiyorum.. her yerde de bulunmuyor galiba.. bilginiz varmı????

canım aşılama için yumurta takibi adetinin 2. yada 3.günü başlaması gerekiyor..
ama önceden gidip doktora hikayeni anlatman gerek bence. ona göre nasıl bir ilaca başlayacak karar vermelisiniz. herkese aynı tedavi yapılmıyor. mesela bazı ark. klomen hap kullanıyor... kimi arkad. iğneden başlıyor.. bence önce git bir doktoramuayene ol. herşey normalmi görsün.. eşinden ve senden de bazı taliller isteyebilir... hayırlısı olsun canım..

canm iğneleri alırken eczaneden sormadınmı kalemlerinide veriyorlar ben öyle almıştım

canm iğneleri alırken eczaneden sormadınmı kalemlerinide veriyorlar ben öyle almıştım

bir arkadaşıma getirttim.. uzak bir ecz.geldi. ama kalem yok içinde.ayrı mı satılıyo anlamadım... uyuz oldum.. yarıns abah doktor randevum var.. ve benim o enjektörden yok...

,iyi geceler kızlar rüyanızda bebişlerinizi görrürsünüz inşallah:Saruboceq:

piran canım ayrı mı satın almıştın hatırlıyormusun.. benim için çok önemliiii. yarıns abah almam gerek..

bir arkadaşıma getirttim.. uzak bir ecz.geldi. ama kalem yok içinde.ayrı mı satılıyo anlamadım... uyuz oldum.. yarıns abah doktor randevum var.. ve benim o enjektörden yok...

insülün iğnesi al onunla vur göbekten yapılıyordu değilmi iğnenin suyu ve tozudamı var değilmi

teşekkürler yinede yarımcı olmaya çalıştın.. gece gece .. sağol... hastanede tüp bebek ünitesinde vardır dediler.. bakalım sabah ola hayrola..... ii geceler hepinize....

Canım ya iki gecdir hep rüyamda bebek görüyorum. Hatta bi aralar abartmıştım ikizler beşizler görüyordum :)):CüvCüv:

günaydın canım allah hayra çıkarsın inşallah ben aşılamam dan beri hiç görmüyorum:1no2:vardır bi hayır:Saruboceq:

kızlar bende dr.yeni geldim.. başladık bugün tedaviye.. 5 gün iğne olacağım. ctesi kontrol.. dua edinde herşey yolunda gitsin. zaten aksiliklerle başladı.. neyse şimdi herşey yolunda... ama burdan hepinize bir şey söyleyeyim. puregon kullanacak arkadaşlar DıKKAT.. alınan bu iğne kutuda ipbe başlarıyla birlikte satılıyor..fakat enjektör kalemi ayrı bir kutuda ve eczanelerin çoğunda yok. haberleri bile yok.. organon ilaç firmasının ürünüymüş int. sitesinden araştırdım. doktorlara veriyorlarmış. ama benim doktorda yoktu. eczanelerde beraber satılması gerekir diyorlar. enjektör kalemi olmadan ilacı kullanamıyorsunuz.. aklınızda bulunsun kalemide temin edip öyle tedaviye başlayın..... buda benden size tavsiye.. dün geceden beri o kalemi arıyorum... neyse hastaneden tüp bebek ünitesinden buldular bir tane... işimi hallettim... :Saruboceq:

slm arkadaşlarr.... bu sabah benden akıntı ile birlikte kan geldii...armillaaaa teste gerek kalmadı galiba canımm... ben hasta olucam sanırımm.. bu aşılama da tutmadııı galibaaa ...oooooooffffffffff yandım yaaaa...gene hastane yolları gözüktü bana....benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…