- Konu Sahibi cornelia35
-
kızlar bende dr.yeni geldim.. başladık bugün tedaviye.. 5 gün iğne olacağım. ctesi kontrol.. dua edinde herşey yolunda gitsin. zaten aksiliklerle başladı.. neyse şimdi herşey yolunda... ama burdan hepinize bir şey söyleyeyim. puregon kullanacak arkadaşlar DİKKAT.. alınan bu iğne kutuda ipbe başlarıyla birlikte satılıyor..fakat enjektör kalemi ayrı bir kutuda ve eczanelerin çoğunda yok. haberleri bile yok.. organon ilaç firmasının ürünüymüş int. sitesinden araştırdım. doktorlara veriyorlarmış. ama benim doktorda yoktu. eczanelerde beraber satılması gerekir diyorlar. enjektör kalemi olmadan ilacı kullanamıyorsunuz.. aklınızda bulunsun kalemide temin edip öyle tedaviye başlayın..... buda benden size tavsiye.. dün geceden beri o kalemi arıyorum... neyse hastaneden tüp bebek ünitesinden buldular bir tane... işimi hallettim... :Saruboceq:
slm arkadaşlarr.... bu sabah benden akıntı ile birlikte kan geldii...armillaaaa teste gerek kalmadı galiba canımm... ben hasta olucam sanırımm.. bu aşılama da tutmadııı galibaaa ...oooooooffffffffff yandım yaaaa...gene hastane yolları gözüktü bana....benneyaptımki
tedaviye başlamışsınn hayırlısı canımm... dualarımız seninlee..inş..herşey yolunda gider veeeeee sonuç senin için pozitiff olurr..:dance:
kızlar bende dr.yeni geldim.. başladık bugün tedaviye.. 5 gün iğne olacağım. ctesi kontrol.. dua edinde herşey yolunda gitsin. zaten aksiliklerle başladı.. neyse şimdi herşey yolunda... ama burdan hepinize bir şey söyleyeyim. puregon kullanacak arkadaşlar DİKKAT.. alınan bu iğne kutuda ipbe başlarıyla birlikte satılıyor..fakat enjektör kalemi ayrı bir kutuda ve eczanelerin çoğunda yok. haberleri bile yok.. organon ilaç firmasının ürünüymüş int. sitesinden araştırdım. doktorlara veriyorlarmış. ama benim doktorda yoktu. eczanelerde beraber satılması gerekir diyorlar. enjektör kalemi olmadan ilacı kullanamıyorsunuz.. aklınızda bulunsun kalemide temin edip öyle tedaviye başlayın..... buda benden size tavsiye.. dün geceden beri o kalemi arıyorum... neyse hastaneden tüp bebek ünitesinden buldular bir tane... işimi hallettim... :Saruboceq:
ben bu kalemi ne eczanelerde nede baska bir yerde aramadım bana doktorumun kendisi verdi ayrı bir ücret ödemedim yani kaleme
canım bende suldum sonunda ama sıkıntı oldu bana...başka arkadaşlar da dikkat etsin diye yazdım... sağol
senin ilk asılamanmı hayatım
yaaa bilmiyorum amaa benim gibi olanınız varmı eltisi olupta hamile olan ne kadar kötü bir duygu ben eltime gitmek ve onunla hiç bir sekilde karsılasmak istemiyorum çünkü onu gördügüm zaman çok kötü oluyorum nerdeyse aglıyacak duruma geliyorum gözlerim doluveriyor sizce bu fesatlıkmı yoksa onu cekememek mii ? ben kimseyle konuşamıyorum kimseye içimi dökemiyorum sizinle bunu paylasmak istedim biraz teselliye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?