Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tedaviye başlamışsınn hayırlısı canımm... dualarımız seninlee..inş..herşey yolunda gider veeeeee sonuç senin için pozitiff olurr..:dance:

dur hemen telaşa kapılma... belki devamı gelmez.....inş..gelmez..

tedaviye başlamışsınn hayırlısı canımm... dualarımız seninlee..inş..herşey yolunda gider veeeeee sonuç senin için pozitiff olurr..:dance:

teşekkür ederim.hayırlısı allahtan....biz yapacağımızı yapıyoruz.. gerisi ona kalmış...
inş. hepimiz için bol :CüvCüv: li bir nisan ayı olur....

arkadaslar bende bugün rüyamda berrak bir deniz yunus balıgı birde ucak gördüm netten baktım çok istedigin bir seyin gerceklesmesi diyor allahta benim ne istedigimi biliyor inş bebiş yoldadır

ben bu kalemi ne eczanelerde nede baska bir yerde aramadım bana doktorumun kendisi verdi ayrı bir ücret ödemedim yani kaleme

ben bu kalemi ne eczanelerde nede baska bir yerde aramadım bana doktorumun kendisi verdi ayrı bir ücret ödemedim yani kaleme

canım bende suldum sonunda ama sıkıntı oldu bana...başka arkadaşlar da dikkat etsin diye yazdım... sağol

7/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........

sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
1-cornelia35------ 26/nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC------- 14/nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi-------16/nisan
8-nayla
9-denmur----------22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- nessel...........10/nisan
18- aybala42
19- sellen --------16/nisan
20- armila85-------10/nisan
21- belya
22- özgül23--------1/mayıs
23- nurdannurdan-----------2/ mayıs

en sabırlı en umutlu anne adayları
1- maviumutolsun (yola devam)

allah isteyen herkese versin... bu listeyi gördükçe yanlız olmadığımı benim için dua eden insanlar olduğunu biliyorum.. allah herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli hamilelikler :CüvCüv: , sağlıklı sıhhatli bebişler versin......

yaaa bilmiyorum amaa benim gibi olanınız varmı eltisi olupta hamile olan ne kadar kötü bir duygu ben eltime gitmek ve onunla hiç bir sekilde karsılasmak istemiyorum çünkü onu gördügüm zaman çok kötü oluyorum nerdeyse aglıyacak duruma geliyorum gözlerim doluveriyor sizce bu fesatlıkmı yoksa onu cekememek mii ? ben kimseyle konuşamıyorum kimseye içimi dökemiyorum sizinle bunu paylasmak istedim biraz teselliye ihtiyacım var

canım hayırlısısyla guzel haberı alırız ıns.allah yardımcın olsun.bı de ben baslayabılsem su ıgneye ((

sellencım canım benım ya benımde esımın halasının gelını var 1.5 aylık bebegı var bende onunla gorusmek ıstemıyorum cocugunu bıle sevesım gelmıyo mıllet bıde getırıp onume koyuyo bak ablası dıye aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı rabbım bıze de nasıp eder ıns

inş canım benim bide biz çok yakın oturuyoruz birbirimize birgün görüşmessek diyer gün illaki görüsüyoruz onu görmeye tahammül edemiyorum kendi kendime de düşünüyorum niye bukadar kötüsün sen nasıl istiyorsan oda isterdiyor diyorum nekadar öyle desemde içim çok buruk allahım ne olur olmayanlarada ver kurban oluyum :Saruboceq:

ya bayanlar bu asılama %20 tutuyormuş bana doktorum öyle söyle sizin bir bilginiz varmı buda kafama cok takıldı aslında

canım benim çok iyi anlıyorum benim eltimde 1yıllık evli ve hamile olduğunu öğrendiğimde çok ağladımm senağlamahaksızlık dedim ben 10yıldır bekliyorum sonra allahın bildiği var dedim.:Saruboceq:bebişlerimize kavuştur bizi allahım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…